:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER-NOVEMBER 2022
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER-NOVEMBER 2022
Bron: Lumière - Datum: 2022-10-04 - Geplaatst door: Werner
De dagen worden korter, nog even en we draaien de klok een uurtje terug. Niets beter dan je knus te installeren in de zetel voor de tv. We stellen graag twee nieuwe Lumière Crime Series voor. Volg nagelbijtend de nachtelijke taxirit van Nora in het Franse VTC en kijk vol spanning naar de maffiapraktijken en bovennatuurlijke verschijnselen in de Italiaanse serie Christian. Twee niet te missen series!

VTC

Spannende Franse actieserie. Een jonge vrouw neemt de levering van een geheimzinnig pakje over van haar broer. Het wordt de donkerste nacht van haar leven.

Nora rijdt ’s nachts als taxichauffeur. Haar leven is een puinhoop. Ze is verslaafd aan amfetaminen, verdrinkt in de schulden en heeft de voogdij over haar dochter verloren. Wanneer ze op een nacht haar broer uit de nood helpt, verdient ze een smak geld. Zonder het te beseffen is Nora nu gebonden aan een mysterieus en gevaarlijk ondergronds netwerk.

Met Golshifteh Farahani in de rol van Nora. Eerder schitterde ze al aan de zijde van Adam Driver in het bitterzoete Patterson van Jim Jarmusch.

Speelduur: 5 x 20 min
Taal: Frans
Leeftijd: 12+
Genre: actieserie
Productiejaar: 2021
Releasedatum dvd: 25 oktober 2022

CHRISTIAN

Indringende Italiaanse crimeserie waarin de wereld van de Romeinse maffia het toneel wordt voor bovennatuurlijke gebeurtenissen waar mysterie, geweld en sarcasme de baas zijn.

Christian woont in een troosteloze wijk aan de rand van Rome met weinig uitzicht op een betere toekomst. Hij verdient de kost door duistere zaken op te lossen voor een lokale maffiabaas. Maar dan ontdekt Christian dat hij over een speciale gave beschikt waarmee hij de wereld een stukje beter kan maken.

Van regisseur Stefano Lodovichi, bekend van Il Cacciatore, met een schitterende Edoardo Pesce als Christian.

Speelduur: 6 x 50 min
Taal: Italiaans
Leeftijd: 16+
Genre: Misdaad
Productiejaar: 2022
Releasedatum dvd: 29 november 2022Recent nieuws van dezelfde bron