:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> RELEASEBERICHT: HUURTITELS KOMENDE HALF JAAR
RELEASEBERICHT: HUURTITELS KOMENDE HALF JAAR
Bron: RCV - Datum: 2007-02-21 - Geplaatst door: Werner
De eerste maanden van 2007 zitten er al weer op en de eerste nummer toppositie in de verhuur TOP-50 heeft RCV alweer te pakken. Mede door uw steun is Snakes On A Plane bij zeer velen bekend en bemind geraakt en dat waarderen wij zeer.

De komende maanden hebben wij een zeer gevarieerd aanbod voor de videotheken.
- Het filmdebuut van Yes-R in 'n Beetje Verliefd is de Nederlandse troef. Vele malen terecht onderscheiden en zeker net de laatste film van Yes-R.
- Het sterke Perfume zal in de videotheken groots opgepakt worden met een duidelijke link naar een geparfumeerd lichaam. Vele verwen dagen en zelfs gehele weekends zijn er voor de consument te winnen. Wellicht een idee om deze actie ook bij jou door te trekken?
- Dat wilde dieren onvoorspelbaar en dodelijk zijn blijkt regelmatig; de film Prey vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van safari-gangers.
- Ook voor de romantici onder ons is er weer een prachtige film in aantocht; Griffin And Phoenix. Warm, ontroerend maar ook confronterend.

Hieronder treft u een korte beschrijving aan van de films die wij in maart en april zullen uitbrengen; stuk voor stuk titels die meer dan de moeite waard zijn.

ALTERED
Ze hebben lang gewacht, nu volgt eindelijk hun wraak...

Vijftien jaar geleden werden vijf jongens door verschijningen op mysterieuze wijze ontvoerd, slechts vier kwamen weer terug. Hun leven in één klap compleet veranderd, niemand gelooft ze, niemand kan ze helpen. Nu is het "payback time". De vier mannen hebben zo’n beestachtige verschijning te pakken en willen op ongekend gruwelijke wijze wraak nemen, maar... is dat wel verstandig?

Releasedatum: 13 maart
Genre: horror



'N BEETJE VERLIEFD

"Een heerlijke feel good komedie over opgroeien, tweede kansen krijgen, verliefdheid en tomaten gooien!"

Opa Thijs moet naar het bejaardentehuis. Kleinzoon Omar vindt dat maar niks en regelt voor de weduwnaar moeiteloos een nieuwe 'chick'. Het leven van Thijs bloeit op en als dank leert hij Omar de geheimen van het olieworstelen. Dat is hard nodig, want om een relatie te kunnen hebben met zijn Turkse liefje Meral moet hij winnen van haar getrainde broer Erhan... Inmiddels heeft Thijs - op en naast de dansvloer - de tijd van zijn leven met zijn Vlaamse vlam Jacky. Dit tot groot ongenoegen van zijn dochters Vonne en de gefrustreerde Aafke, die nogal ongewenst single is. Terwijl de zussen het verliefde stel én elkaar het leven zo zuur mogelijk maken, worstelt Omar letterlijk met de uitdagingen die het volwassen worden met zich meebrengt.

Releasedatum: 27 maart
Genre: komedie
Regie: Martin Koolhoven (De Grot, Het Zuiden, Het Schnitzelparadijs, Knetter)
Cast: Yes-R (filmdebuut), Ad van Kempen (06, Russen en Van Speijk), Tjitske Reidinga (Ellis In Glamourland, Gooische Vrouwen), Geert de Jong (De Vierde Man, Schatjes!, Mama Is Boos!), Plien Van Bennekom (Minoes, Afblijven), Sabri Saad El-Hamus (Het Schnitzelparadijs, Boks)



FIRST BORN
Psycho thriller in the style of Rosemary's Baby and The Others

Dromen zijn bedrog, nachtmerries ook? Laura en Steven zijn in blijde verwachting van hun eerste kind. Niets lijkt hun geluk in de weg te staan als de baby kerngezond blijkt te zijn. Laura is trots maar ook erg bezorgd dat haar kleine iets zal overkomen. Ze beschermt haar baby zelfs zo dat niemand in de buurt mag komen. Laura draait helemaal door en komt terecht in een schemerwereld waar waarheid en fictie door elkaar heen draaien en er geen weg terug meer lijkt te zijn...

Releasedatum: 27 maart
Genre: thriller



PREY
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

Diep in Afrika gaat Bridget met haar twee stiefkinderen op safari. Als hun gids de auto kort verlaat voor een korte pauze, wordt hij gruwelijk gegrepen door de dodelijke klauwen van een leeuw. Angst, paniek en radeloos­heid… zijn zij de drie volgende slachtoffers? Geen radio en geen telefoon om hulp in te roepen. Hun autosleutels liggen ‘buiten’ op slechts enkele meters van de levenloze resten van de gids. Ondertussen zijn er meer leeuwen op het machteloze drietal afgekomen. Uitstappen is onmogelijk. Eén verkeerde beweging en de bloeddorstige leeuwen slaan toe. Hoe lang kunnen zij dit zonder hulp volhouden?

Releasedatum: 10 april
Genre: actie/thriller



THE HAMILTONS
"...best independent horror films since Saw"

Telkens als de familie Hamilton verhuist, blijkt dat gruwelijke gebeurtenissen zich hebben voorgedaan in het verlate dorp. Deze rustige gemeenschappen zijn in wanhoop, chaos en totale ontreddering achtergelaten. Binnen twee jaar slaan ze maar liefst zes keer bloederig toe. Nu lijkt er echter een wijziging in hun daden te komen als de jongste zoon, Francis, ontdekt hoe beestachtig zijn familie zich in hun nieuwste kelderruimte gedraagt. Zal hij zijn familie verraden of ook zelf slachtoffers maken ...

Verlies jezelf in dit nagelbijtende en angstaanjagende avontuur.

Releasedatum: 10 april
Genre: horror



PERFUME
"Adembenemende bestseller verfilming"

Geboren op de stinkende vismarkt ontwikkelt onze jonge hoofdpersoon een superieur reukvermogen. Mede hierdoor belandt hij in het Zuid-Franse Grasse, nadat hij in Parijs van de beroemde parfumeur Baldini de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Grenouille ontdekt dat het meest onweerstaanbare aroma gevormd wordt door de geur van jonge vrouwen. In zijn drang zijn eigen perfecte parfum te ontwikkelen en de hand te leggen op dat ultieme ingrediënt, gaat hij voorbij aan alles wat toegestaan is tot er niets meer aan realiteitszin overblijft!!

Beleef het verhaal van Grenouille mee en laat je overmeesteren door de fantastische wereld die Süskind heeft gecreëerd!!

Cast: Dustin Hoffman (Rain Man, Wag The Dog, Runaway Jury, The Lost City), Alan Rickman (Robin Hood: Prince Of Thieves, Love Actually, Harry Potter 1-4), Ben Whishaw (Enduring Love, Layer Cake)

Releasedatum: 10 april
Genre: thriller



GRIFFIN AND PHOENIX
"Heart Warming, Tear Jerking"

Het leven zit niet mee voor Henry Griffin; hij is net gescheiden, woont in een vervallen appartement en lijkt niet meer door te dringen tot zijn enige kind. Als hij dan ook nog eens ongeneeslijk ziek blijkt te zijn en de artsen hem opgeven, stort zijn wereld in... Maar dan ontmoet hij Sarah Phoenix en in één klap verandert zijn blik op het leven. De twee worden tot over hun oren verliefd op elkaar en Henry besluit alles te doen waar hij als kind van droomde. Maar Sarah blijkt een geheim te hebben, wat hun geluk in gevaar brengt...

Een schitterende ode aan het leven zelf.

Releasedatum: 24 april
Genre: love story

UIT HET ARCHIEF