:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2007
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-10-11 - Geplaatst door: Werner
FRACTURE
I Shot My Wife... Prove It.

Vele mensen genoten in de bioscoop van deze geniale thriller met schitterende hoofdrollen van Oscarwinnaar Anthony Hopkins en Ryan Gosling. Binnenkort verschijnt deze superspannende film op DVD, met daarop ruim 30 minuten aan verwijderde en alternatieve scènes. Op het moment dat Ted Crawford ontdekt dat zijn jonge vrouw Jennifer vreemd gaat, plant hij haar moord... de perfecte moord. Onder de agenten die op de plaats delict arriveren is gijzelingsonderhandelaar Rob Nunally, de enige agent die van Ted het huis in mag. Crawford bekent tot Rob’s verrassing direct dat hij zijn vrouw vermoord heeft, maar zorgt er ook voor dat Rob het lijk niet goed te zien krijgt. Na zijn arrestatie krijgt assistent aanklager Willy Beachum de eenvoudige taak de veroordeling te regelen. Een fluitje van een cent voor Willy, een jonge hot shot die met één been bij zijn nieuwe werkgever, een prestigieus advocatenkantoor, binnenstaat. Maar niets is zo simpel als het lijkt, blijkt ook in deze zaak. Zal de charme van de macht en zijn affaire met de sexy en ambitieuze advocate Nikki Gardner Beachum afleiden in zijn heftige gevecht om te winnen – of nog erger, hem dwingen zijn beroepscode te overtreden? In een hevig gevecht tussen intellect en strategie moeten Crawford en Beachum onder ogen zien dat in iedere, ogenschijnlijk vlekkeloze façade een barstje kan worden gevonden.

Regie: Gregory Hoblit (Primal Fear, Fallen, Frequency, Hart's War)
Cast: Anthony Hopkins (The Silence Of The Lambs, Nixon, Red Dragon), Ryan Gosling (The Notebook, Murder By Numbers), Rosamund Pike (Die Another Day, The Libertine, Pride & Prejudice), Embeth Davidz (Schindler's List, Fallen, Thir13en Ghosts)
Te koop op DVD vanaf 14 november 2007ALATRISTE

"Hij was niet de braafste man en evenmin de vroomste, maar hij was een dapper man. Zijn naam was Diego Alatriste". De internationale bestseller "Captain Alatriste" van Arturo Pérez Reverte begint met het beschrijven van de soldaat en huurling Alatriste. Deze grootse verfilming van zijn belevenissen speelt zich af in 17e eeuws imperialistisch Spanje, vanaf 1622 onder het juk van de incompetente koning Filips IV. Kapitein Alatriste, die vecht en leeft temidden van de grootste tegenstellingen tussen rijk en arm die Spanje gekend heeft, belooft zijn stervende strijdmakker Lope de Balboa zorg te dragen voor diens zoon Iñigo. Toch slaagt Diego er niet in de jongen te behoeden voor een militaire carrière, waardoor Iñigo onherroepelijk naar de bloederige slagvelden van de Spaanse oorlogsfronten moet. Ook weet Alatriste hem niet uit handen van de mooie maar machtsbeluste Angelica te houden. Terwijl Alatriste in Vlaanderen en rondom Breda zijn aandeel heeft in de veldslagen van de 80-jarige oorlog, gaat hij ook het onrecht en de corruptie in zijn thuisland te lijf. Een ondankbare taak, maar als rechtvaardige strijder doet hij wat hij kan om het afbrokkelende Spaanse imperium te redden. Dan wordt hij, tussen alle conflicten door, verliefd op de mooie María de Castro. Zij is de beroemdste toneelspeelster van haar tijd en leert de ruwe soldaat zich van een heel andere kant te laten zien.

Regie: Agustin Diaz Yanes (Nobody Will Speak Of Us When We're Dead, Sin Noticias De Dios)
Cast: Viggo Mortensen (The Lord Of The Rings Trilogie, A Perfect Murder, A History Of Violence), Javier Camara (Lucia Y El Sexo, Hable Con Ella, La Mala Educación, The Secret Life Of Words), Eduardo Noriega (Abre Los Ojos, Burning Money, Che Guevara)

Te koop op DVD vanaf 28 november 2007

ALL SHE WANTS FOR CHRISTMAS
Er is geen stad ter wereld met meer kerstgedachte dan het plaatsje Forest City in Amerika. Het kloppende hart van het stadje is namelijk de fabriek waar de mooiste en meest bijzondere kerstproducten gemaakt worden. Noelle werkt in deze kerstfabriek, maar droomt eigenlijk van een baan in de financiële wereld van New York. Een knappe, mysterieuze man gooit echter roet in het eten en tijdens haar laat­ste kerstfeest in Forest City staat Noelle voor haar allergrootste uitdaging; zal het haar lukken om de kerstfabriek te redden? En weet ze de bewoners van Forest City eraan te herinneren wat kerstmis echt betekent?

Regie: Ron Oliver (Shock To The System, Blood Angels, A Dennis The Menace Christmas)
Cast: Monica Keena (Brooklyn Rules, The Devils Advocate, Man Of The House), Tobias Mehler (Battle In Seattle, Disturbing Behavior), Steve Bacic (Good Luck Chuck, X-Men 2)
Te koop op DVD vanaf 28 november 2007

Uit de 'Legends'-Catalogus van CMG verschijnen in november de volgende twee klassiekers op DVD bij RCV, allebei voor het eerst volledig in kleur en digitaal geremastered!BEYOND CHRISTMAS
Drie geesten op een missie...

Het is kerstavond en drie oudere rijkaards zijn teleurgesteld dat hun gasten hebben afgezegd. Dus komen ze met een idee: ze doen elk tien dollar in hun portemonnee en gooien die uit het raam. Eerlijke vinders worden uitgenodigd voor het kerstdiner. Eén portemonnee wordt teruggebracht door ene Jimmie en de ander door het leuke meisje Jean. De twee worden verliefd op elkaar en de oudere mannen houden een beetje in de gaten of alles goed blijft gaan tussen de tortelduifjes. Dan stort het vliegtuig van de drie mannen neer en moeten ze als geest terugkeren naar Jimmie en Jean, want de relatie staat onder druk. Slagen de drie geesten erin om de liefde van die twee te redden? Alleen dan mogen ze opstijgen naar de hemel…

Regie: A. Edward Sutherland
Cast: Harry Carey, C. Aubrey Smith, Charles Winninger
Te koop op DVD vanaf 28 november 2007A CHRISTMAS WISH
Een eekhoorn als reddende Kerstengel...

1950. De familie Amendola heeft het niet breed en betrekt dan ook een goedkoop huurappartement. Wat ze niet weten is dat boven hun hoofd, op zolder, de ongeloof­lijke Rupert woont. Rupert is een artiest in hart en nieren en bovendien… een eekhoorn. Hij kan de meest waanzin­nige kunstjes, maar is ook erg netjes. Laat de huisbaas nou zijn zwarte geld op zolder verbergen! Dat vindt Rupert rommel en dus gooit hij het geld door de kieren in het plafond naar beneden. Net op het moment dat vader Amendola bidt om een beetje meer geld. En Rupert doet dat elke keer als er weer geld wordt verstopt. De Amendola's helpen de hele buurt met hun nieuwe rijkdom, maar dan krijgen ze de huisbaas, de politie en de belasting­dienst achter zich aan! Draaien ze de gevangenis in of kan Rupert ze misschien een vrolijk kerstfeest bezorgen? A Christmas Wish, is een heerlijke, warme kerstklassieker voor het hele gezin. Boordevol kerstliedjes, die iedereen kan meezingen!

Regie: Irving Pichel (Day Of Triumph, Martin Luther, Quicksand)
Cast: Jimmy Durante, Terry Moore, Tom Drake
Te koop op DVD vanaf 28 november 2007BRATZ THE MOVIE

Eindelijk komen de populairste vriendinnen ter wereld tot leven! Na de bekende poppen en de geweldige, bekroonde tv-serie, verschijnt Bratz The Movie binnenkort op DVD in zowel de originele als de Nederlands gesproken versie. Nu laten de beste vriendinnen in het écht zien hoe ze denken over eerlijkheid, mode en natuurlijk vooral over vriendschap!

Zolang Yasmin, Jade, Sasha en Cloe zich kunnen herinneren zijn ze al BFF (Best Friends Forever). Ze hebben nooit ergens ruzie over, zelfs niet over hun verschillende kledingstijlen. Nu is de vakantie voorbij en hebben ze zin om flink lol te gaan trappen op hun nieuwe middelbare school. Niets of niemand kan hun vriendschap kapot maken, toch?

De middelbare school blijkt een compleet andere wereld dan ze gewend zijn. De meiden denken dat ze op moeten passen voor de strenge schooldirecteur, maar zijn dochter Meredith is nog veel erger. Meredith is bang dat de Bratz populairder worden dan zij, dus zorgt ze ervoor dat de vier meiden zich verspreiden over verschillende groepjes op het schoolplein. Ze worden één voor één opgenomen door de nerds, de skaters, de arro's en de studiebollen. De groepjes drijven de Bratz steeds verder uit elkaar, totdat de hartsvriendinnen zich realiseren dat hun vriendschap in gevaar is. Ze besluiten de school eens een lesje te leren over wat echte vriendschap is... en mode natuurlijk!

Regie: Sean McNamara (Raise Your Voice)
Cast: Skyler Shaye (Manhood, Baby Geniuses 2 en tv: Grey's Anatomy), Janel Parrish (tv: Baywatch, The Bernie Mac Show, The O.C.), Jon Voight (Lara Croft: Tomb Raider, National Treasure, Transformers)
Stemmen: Ingeborg Wieten (GTST), Jannemien Cnossen, Kim Scheerder, Lottie Hellingman (De Band) en Lies Visschedijk (Alles Is Liefde)
Te koop op DVD vanaf 28 november 2007


UIT HET ARCHIEF