:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: THE INVISIBLE
PERSBERICHT: THE INVISIBLE
Bron: Buena Vista - Datum: 2007-10-31 - Geplaatst door: Werner
THE INVISIBLE
Te koop op DVD vanaf 31 oktober 2007
Ook beschikbaar voor verhuur

Invisible is een bovennatuurlijke thriller die u van begin tot eind in spanning houdt. Nick Powell – een intelligente jongeman die ook populair is op school – bereidt zich voor op een toekomst als veelbelovend schrijver. Op een avond wordt hij brutaal aangevallen door een groepje schooiers en voor dood achtergelaten midden in het bos. Na deze verschrikkelijke aanval zit hij gevangen tussen twee werelden, als onzichtbare waarnemer van de wereld van de levenden. Als getuige van het verloop van het onderzoek ontdekt hij geleidelijk de ware redenen voor de aanval op zijn persoon. Zwevend tussen leven en dood probeert hij wanhopig opnieuw contact te krijgen met diegenen die hem nog kunnen redden, maar de tijd dringt…

De makers van The Sixth Sense trakteren ons op een meeslepende intrige die gebaseerd is op de hypothese dat de ziel blijft bestaan in de wereld van de levenden zolang deze niet is gescheiden van het lichaam. Dit dramatische avontuur is een remake van de Zweedse roman van Mats Wahl. De film werd in Vancouver gedraaid in aartsmoeilijke omstandigheden. Er was overvloedige regenval en mist en er werden hachelijke scènes opgenomen in het ijskoude water van de stuwdam van Mission.

Cast:
De twee jonge hoofdrolspeler van Invisible hebben een veelbelovende toekomst voor zich:

Justin Chatwin is geboren in 1982 en kan al een indrukwekkende filmografie voorleggen. Zo was hij te zien in tal van successeries, waaronder Mysterious Way (2001), Weeds (2005) en Lost (2006). Hij speelde ook enkele mooie rollen op het witte doek, meer bepaald in de succesfilms Taking Lives (2004) en War Of The Worlds van Steven Spielberg (2005).

Margarita Levieva werd in 1986 geboren in Sint Petersburg en maakt deel uit van het Russische Olympische team ritmische gymnastiek. Ze volgde dertien jaar lang een intensieve training en won wedstrijden in Rusland en de Verenigde Staten. Haar training en soepelheid kwamen goed van pas bij het draaien van de actiescènes voor de film. Margarita begon haar acteercarrière in de TV-series Law and Order: Trial by Jury en Vanished (2006).

Technische specificaties The Invisible op DVD
Regie: David S. Goyer
Scenario: Mick Davis, Christine Roum
Cast: Justin Chatwin, Margarita Levieva.
Productie: Spyglass Entertainment
Vanaf: 16 jaar
Technische specificaties: 2.35 :1 - 16x9
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1. Engels/Duits/ Spaans/Italiaans
Ondertiteling : Nederlands / Engels / Duits / Spaans / Italiaans
Distributeur: Hollywood Pictures
Genre: Thriller
Duur : 106 minutes

Bonusmateriaal :
• Met audiocommentaar van regisseur David S. Goyer en Schrijver Christine Roum
• Verwijderde scenes met optioneel commentaar van Regisseur David S. Goyer en Schrijver Christine Roum (Unrated)
• Muziekclip: 30 Seconds To Mars "The Kill"
• Muziekclip: Sparta – "Taking Back Control"