:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2007
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-11-06 - Geplaatst door: Werner
PREMONITION
Je man verliezen is je ergste nachtmerrie... of toch niet?

Linda (Sandra Bullock) is een gelukkige huisvrouw met twee prachtige dochters en een lieve man. Als er op een ochtend een agent op de stoep staat die vertelt dat haar man Jim is omgekomen in een ernstig auto-ongeluk, stort haar wereld compleet in. Tot Jim (Julian McMahon) de volgende morgen gewoon koffie staat te drinken in de keuken voordat hij naar zijn werk gaat. Heeft ze een kijkje in de toekomst gekregen of was het een levensechte nachtmerrie? En als ze een vooruitziende blik had, kan ze dan nog iets doen om het ongeluk te voorkomen? Linda twijfelt of ze haar beste vriendin (Nia Long) moet vertellen wat haar is overkomen. Steeds meer mensen reageren vreemd op haar en al snel begint haar geloof in haar perfecte gezinsleventje af te brokkelen. Ook de psychiater (Peter Stormare) waaraan ze haar ervaringen vertelt, brengt alles behalve helderheid. Dan krijgt ze door hoe er met haar leven gespeeld wordt en begint ze een strijd tegen de klok om het familiegeluk te herstellen. En die strijd begint met het redden van haar man…

Regie: Mennan Yapo (Lautlos)
Cast: Sandra Bullock (Speed, The Net, A Time To Kill, Miss Congeniality, Crash), Julian McMahon (Prisoner, Fantastic Four en TV: Charmed, Nip/Tuck), Peter Stormare (Bad Boys II, Constantine, The Brothers Grimm en TV: Prison Break)

Te koop op DVD vanaf 12 december 2007THE DEAD GIRL
Eén dood meisje. Vier vrouwen voorgoed veranderd...

De onderdanige Arden woont bij haar tirannieke moeder. Dan doet ze een schokkende ontdekking: een vermoord meisje. Haar tijdelijke bekendheid drijft haar in de armen van een enge vakkenvuller die verdacht veel weet over seriemoordenaars. Het dode meisje belandt in het mortuarium, waar lijkschouwer Leah ervan overtuigd is nu eindelijk haar verdwenen zus gevonden te hebben. Ruth is een hardwerkende vrouw die aanwijzingen vindt dat haar man de moordenaar kan zijn. En Melora is de moeder van het dode meisje. Ze gaat op pad om de laatste dagen van haar weggelopen dochter te reconstrueren en ontdekt eindelijk de schokkende reden waarom haar dochter wegliep. Voor geen van hen zal het leven ooit nog hetzelfde zijn.

Regie: Karen Moncrieff (Blue Car)
Cast: Toni Collette (In Her Shoes, Little Miss Sunshine), Brittany Murphy (Girl, Interrupted, Don't Say a Word, 8 Mile), Giovanni Ribisi (Heaven, Lost In Translation), James Franco (Spider-Man, The Great Raid, Tristan + Isolde)

Te koop op DVD vanaf 12 december 2007DEATH AT A FUNERAL

Je vrienden kun je kiezen, maar met je familie zit je opge­scheept. Als de vader van dit zeer Britse zooitje ongeregeld komt te overlijden is iedereen in eerste instantie in diepe rouw. Tot de dag van de begrafenis... 's Ochtends bezorgt de lijkwagen het verkeerde lijk, besterft zoon Daniel het van de zenuwen omdat hij een lijkrede moet uitspreken, waar niemand het mee eens is en heeft een vloekende oud-oom-in-rolstoel een wel heel erg onvoorspelbare stoelgang… Als een ongenode dwerg dan ook nog eens de deksel van de familie-beerput lijkt te blazen, bereikt de situatie het kookpunt. Een pot 'valium' lijkt uitkomst te bieden… Aan Daniel de ondankbare taak om het afschuwelijke familiegeheim begraven te láten en zijn vader begraven te kríjgen!

Regie: Frank Oz (In & Out ,The Score, The Stepford Wives)
Cast: Matthew Macfadyen (Maybe Baby, Pride & Prejudice), Rupert Graves (A Room With A View, V For Vendetta), Alan Tudyk (28 Days, A Knight's Tale, I, Robot en stem Ice Age 1 en 2), Peter Dinklage (Human Nature, The Station Agent, Penelope), Kris Marshall (Deathwatch, Love Actually, The Merchant Of Venice), Ewen Bremner (Trainspotting, Snatch, Pearl Harbor, Black Hawk Down)

Te koop op DVD vanaf 12 december 2007