:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ALLY MCBEAL
PERSBERICHT: ALLY MCBEAL
Bron: Fox - Datum: 2008-01-09 - Geplaatst door: Werner
ALLY MBEAL
Valentijn met Ally: noteer 14 februari alvast in je agenda
Urenlang samen met je partner genieten van Ally McBeal op Valentijn!
Alle seizoenen los verkrijgbaar op dvd vanaf 6 februari

Valentijn is de dag om elkaar een roos te schenken, samen champagne te drinken en om tijd voor elkaar te maken. Met Ally McBeal erbij wordt jouw Valentijnavond perfect. Humor, relaties, liefdes: bekijk het samen, toast op het leven en geniet natuurlijk van een heerlijke avond met elkaar. Alle seizoenen van Ally McBeal zijn vanaf 6 februari los verkrijgbaar op dvd voor een zeer aantrekkelijke prijs: het ideale Valentijngeschenk!

Ally McBeal, een geweldige meid
Ally McBeal (Calista Flockhart) is een jonge advocate, single en met de goede maten, die op zoek is naar voldoening in haar werk en naar liefde in haar leven. Ze werkt voor een advocatenkantoor in Boston, samen met haar ex en zijn nieuwe vrouw. Haar baas is dol op dollars en haar roddelende secretaresse scoort zeer hoog op de irritatieschaal. Ally heeft de handen vol om wat vorm in haar gevoelsleven te krijgen en haar wel erg grote verbeeldingskracht maakt dat er niet makkelijker op…

Calista Flockhart: veelzijdig talent
Calista Flockhart (°1964, Illinois) heeft een acteursopleiding gevolgd en kreeg haar eerste Broadwayrol in The Glass Menagerie van Tennessee Williams. Haar carrière als actrice speelde zich vooral af op de planken van het theater. Voor haar vertolking van Laura in 'The Glass Menagerie' kreeg ze de Theater World en Clarence Darwent Awards. Ze acteerde ook in stukken buiten Broadway zoals in The Three Sisters van Tsjechov, in Chicago. Momenteel schittert ze in de nieuwe tv-serie Brothers & Sisters. Verder bereidt ze zich voor op een leven na het acteren en overweegt ze in het Caribisch gebied te gaan wonen, met Aruba als favoriete stek...

Nog steeds populair
Ally McBeal geniet geniet nog steeds een grote populariteit als veelbekeken komedie op televisie. Het succes en de bekendheid van de serie maken deze complete box tot een pracht van een cadeau.

Vrouwenrechten
Flockhart zet zich ook al jaren in voor vrouwenrechten en heeft een studiereis naar Afrika gemaakt in het kader van genitale verminkingen bij meisjes. Daar heeft ze nog steeds nachtmerries van stelt ze, maar het heeft haar ook geleerd om haar eigen kleine problemen te relativeren.

Productinformatie
5 seizoenen, 6 discs per seizoen.


Recent nieuws van dezelfde bron