:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPTITELS APRIL
PERSBERICHT: KOOPTITELS APRIL
Bron: RCV - Datum: 2008-02-27 - Geplaatst door: Werner
RESIDENT EVIL III: EXTINCTION

In het explosieve derde deel van de Resident Evil-reeks pakt Alice de wapens weer op om te strijden tegen het dodelijke T-virus dat van de hele mensheid zombies kan maken. Haar wapens zijn niet alleen messen en shotguns, ook de tijdens haar gevangenschap door de Umbrella Company genetisch opgeschroefde kracht, zintuigen en behendigheid maken haar een ultieme vechtmachine.

Jaren na de biochemische ramp in Raccoon City houdt Alice (Milla Jovovich) zich schuil in de Nevada woestijn. Ontsnapt uit de klauwen van de Umbrella Company schaart ze zich bij de overlevenden die zich blijven verzetten tegen het virus. Samen met haar vrienden Carlos (Oded Fehr), L.J. (Mike Epps) en de nieuwe overlevenden Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) en Nurse Betty (Ashanti) proberen ze de woestijn te ontvluchten en het veilige Alaska te bereiken. Uiteraard zet dr. Isaacs (Ian Glen), het gestoorde onderzoekshoofd van de Umbrella Company, alles op alles om Alice' reis door het uitgestorven Las Vegas onmogelijk te maken. Haar bloed is het enige redmiddel tegen het virus, ze zal dus vernietigd moeten worden. Het konvooi krijgt niet alleen horden zombies te verduren, ook een zwerm van tienduizenden zwarte kraaien teistert het groepje mensen dat vecht tegen het krankzinnige bedrijf en voor gerechtigheid.

Regie: Russell Mulcahy (Highlander, The Real McCoy, TV: Tales From The Crypt!)
Cast: Milla Jovovich (The Fifth Element, Zoolander, Resident Evil + Apocalypse), Oded Fehr (The Mummy, Resident Evil: Apocalypse, TV: Charmed), Ali Larter (Final Destination films en tv: Heroes), Ashanti (Bride & Prejudice, Coach Carter), Mike Epps (Resident Evil: Apocalypse, The Honeymooners)

Te koop op DVD vanaf 2 april 2008ROGUE ASSASSIN

Jet Li en Jason Statham komen elkaar eindelijk weer tegen in een genadeloze actiethriller. In Rogue Assassin staan ze lijnrecht tegenover elkaar in een keiharde strijd om de macht in de door Aziaten bestuurde onderwereld.

Na een mislukte FBI-aanslag op zijn leven neemt de mysterieuze hitman 'Rogue' (Jet Li) op bloedige wijze wraak op Tom Wynne, de partner van FBI agent Jack Crawford (Jason Statham). Als Jack de smeulende resten van Tom’s huis ziet terwijl de lijken van Tom en zijn gezin weggedragen worden, zweert hij de moordpartij te zullen vergelden.

Die kans krijgt hij pas jaren later, als 'Rogue' zijn spoor weer heeft achtergelaten bij een aanslag. Jack is inmiddels geobsedeerd door de ongrijpbare moordenaar en zet alles op alles om hem te pakken te krijgen. Hiervoor moet hij diep in de onderwereld duiken, de schimmige wereld waarin de Aziaten de dienst uitmaken en de triades en Chinese maffia hun duistere zaken regelen. Tegengewerkt door alle kampen weet Jack steeds dichter bij 'Rogue' te komen. Maar is hij hard en slim genoeg om de ondoorgrondelijke killer te ontmaskeren?

Regie: Phillip G. Atwell (music vids: Xzibit, Eminem, 50 Cent, TV: The Shield)
Cast: Jason Statham (Lock, Stock.., Snatch., The One, The Transporter), Jet Li (Romeo Must Die, The One, Unleashed, Fearless), Devon Aoki (2 Fast 2 Furious, Sin City, DOA: Dead Or Alive), Luis Guzmán (The Limey, The Bone Collector, Traffic)

Te koop op DVD vanaf 16 april 2008GENIUS

Michael heeft zware pech: hij heeft een enorm hoog IQ. Buitengewoon vervelend voor hem, want daardoor hoort hij er thuis en op school niet bij. Zijn moeder (Whoopi Goldberg) en zus willen niets weten van zijn speciale talenten en ma is zelfs zo lief om hem een nieuwe naam te geven: "Ugly". Dan ontdekt de toneeldocente-met-divagedrag (Sharon Stone) dat Michael een groot acteertalent is. Maar als hij daar serieus werk van wil maken, krijgt hij helemáál iedereen over zich heen. Gaat ie het redden, of had hij beter niet kunnen weten dat hij geniaal is?

Regie: Dominique Wirtschafter (regiedebuut)
Cast: Markus Redmond (Fight Club, NYPD Blue), Whoopi Goldberg (The Color Purple, Sister Act), Tara Reid (American Pie, Van Wilder), Sharon Stone (Casino, Basic Instinct)

Te koop op DVD vanaf 2 april 2008TRAINWRECK

Jeff Nichols (Seann William Scott) is een puinhoop. Hij is woordblind, heeft een concentratiestoornis, een scheldstoornis, extreem veel aandacht nodig en is aan het herstellen van een flink alcoholprobleem. Oh ja, hij is ook nog verslaafd aan het praten over zijn problemen, dus loopt hij de ene therapiegroep na de andere af. Dan ontmoet hij de aantrekkelijke Lynn, die alleen valt op oudere mannen met geld. Jeff valt natuurlijk als een blok voor haar, want ze geeft 'm aandacht. Een berekenende golddigger en een psychisch wrak: dat moet wel misgaan. Of gebeurt er een klein wonder?

Regie: Tod Harrison Williams (The Big Bend)
Cast: Seann William Scott (Mr. Woodcock, American Pie 1&2, Roadtrip), Gretchen Moll (Sweet And Lowdown, Rounders), Jeff Garlin (Daddy Daycare, Full Frontal)

Te koop op DVD vanaf 16 april 2008