:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: STARGATE: THE ARK OF TRUTH
PERSBERICHT: STARGATE: THE ARK OF TRUTH
Bron: Fox - Datum: 2008-03-31 - Geplaatst door: Werner
STARGATE: THE ARK OF TRUTH
De reis gaat verder. De poort blijft open...
De langverwachte film, te huur en te koop op dvd vanaf 23 april.

De wereldwijde fanbase van Stargate kan beginnen aftellen. Vanaf 23 april is de langverwachte film eindelijk verkrijgbaar, direct op dvd. In dit nieuwe hoogtepunt in de Stargate-geschiedenis valt alles op zijn plaats. De film is zo geschreven dat je zonder meer kan volgen zonder vertrouwd te zijn met de serie. het moment om je te laten verrassen door de klasse die het scifi-genre tegenwoordig op het scherm brengt!

Stargate: Ark Of Truth is de eerste van de twee Stargate-films van dit jaar. Later dit jaar volgt nog Stargate: Continuum. Een geweldig verhaal, sterke vertolkingen en adembenemende suspense maken Stargate: Ark Of Truth een niet te missen ervaring!

Het verhaal
Het Stargate-team met Daniel Jackson (Michael Shanks), Vala (Claudia Black), Teal'c (Christopher Judge), Sam (Amanda Tapping) en Cam (Ben Browder) zal het meest opwindende avontuur tot nu toe meemaken. Men bereidt een gewaagde missie naar de Ori-thuiswereld voor. Daar gaat het team op zoek naar de "Ortus Mallum", een voorwerp uitde oudheid, waarmee men mogelijk de oorlog kan beëindigen. Tijdens deze missie ontdekt het team dat de Ori op het punt staan een laatste vernietigende aanval op de aarde uit te voeren. Verder komt het Stargate-team erachter dat er zich een onbetrouwbare I.O.-functionaris aan boord van de Odyssey bevindt.

Een absolute topper voor elke Stargate-fan
Stargate: Ark Of Truth verschijnt meteen op dvd, zelfs vóór de televisiepremière: fans en liefhebbers kunnen zonder enige vertraging al van dit nieuwe avontuur genieten en de film zo vaak als men wil opnieuw bekijken! De regie van de film is opnieuw van de hand van Brad Wright en Robert Cooper, de briljante makers van de tv-serie. Op het grote doek zien we Amanda Tapping verschijnen (2005 Saturn Award), Beau Bridges (winnaar van een Golden Globe en drie Emmy's), Michael Shanks, Ben Browder, Christopher Judge en Claudia Black.

Sciencefiction populairder en kwaliteitsvoller dan ooit
Sciencefiction doet het beter dan ooit in de bioscoop en op het kleine scherm. Terecht, want de aandacht voor dit populaire thema is meer dan welverdiend. Het genre is een onovertroffen podium om in te zoomen op maatschappelijke thema's op een meeslepende en entertainende manier. Series als Stargate en Lost trekken miljoenen kijkers en het niveau van de scenario's is tegenwoordig van topkwaliteit.

De bekroonde topserie: Stargate SG-1
Stargate SG-1 heeft de wereld meer dan tien jaar in de ban gehouden. Deze hoogwaardige serie verscheen voor het eerst in 1997. De serie creëerde een fascinerende mythologische wereld die seizoen na seizoen werd verfijnd. Het werd één van de meest populaire sciencefictionseries ter wereld. In 2006 werd de serie door het Guiness Book of Records uitgeroepen tot de langstlopende sciencefictionserie aller tijden! De cast bleef door de jaren heen overtuigend presteren en kende weinig wisselingen.

Productinformatie
Titel: Stargate: Ark Of Truth
Releasedatum: 23 april 2008 (huur en koop)
Genre: science-fiction
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 97 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Italiaans Dolby Digital 5.1 (enkel koop)
Beeld: 16x9 (1.78 FF)
Menu: Nederlands, Frans, Engels, Arabisch, Italiaans (enkel koop)

Extra's: (enkel koop)
• Audiocommentaren van diverse betrokkenen
• Stargate SG-1: De ingeslagen weg - inleiding op The Ark Of Truth
• De onthulling van The Ark Of Truth
• The Ark Of Truth: Stargate op Comic-Con


Recent nieuws van dezelfde bron