:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FUTURAMA: BENDER'S BIG SCORE
PERSBERICHT: FUTURAMA: BENDER'S BIG SCORE
Bron: Fox - Datum: 2008-05-23 - Geplaatst door: Werner
FUTURAMA: BENDER'S BIG SCORE
Hilarische humor van Matt 'Simpsons' Groening!
De langverwachte speelfilm, verkrijgbaar vanaf 11 juni op dvd!

Annuleer al je toekomstplannen: Futurama komt nu op DVD! Deze keer geen afleveringen, maar eindelijk een complete film!

Het verhaal
Beleef het avontuur waarin kwaadaardige en nudistische aliens Bender op een uitzinnig avontuur door de tijd sturen en ze hem dwingen, enigszins tegen zijn wil in, om alle historische rijkdommen van de aarde te stelen. Zal de heldhaftige bemanning van de Planet Express de aarde kunnen redden? Zal Leela haar ware liefde vinden? Zal het oude en vreselijke geheim rond Fry's billen geopenbaard worden? Ontdek het allemaal door Bender's Big Score te bekijken, het grootste avontuur van onze tijd, ook het grootste avontuur van meerdere andere tijden! Om met de woorden van een door 'bier-aangedreven' robot te eindigen... "we're back baby!"

Achtergrond
De film is gebaseerd op de Amerikaanse animatieserie Futurama. Dat zich afspeelt in het volgende millennium en de avonturen van Fry, een pizzabezorger die per ongeluk voor 1000 jaren ingevroren raakt, Leela, een vrouwelijke eenoog, Bender, een ongemanierde robot, en vele anderen wanneer ze aan de slag gaan bij een intergalactisch koeriersbedrijf welke in het bezit is van Fry's oude achter-achter-achter... neef, Professor Farnsworth volgt. Een zeer interessante groep mensen eigenlijk!

Matt 'Simpsons' Groening
Matt Groening, de bedenker van de geniale Simpsons, is ook de geestelijke vader van Futurama. De humor van Futurama is mogelijk nog een tikje provocerender dan die van de Simpsons. Maar wie houdt van de anarchistische familie uit Springfield, zal zeker ook Futurama kunnen waarderen! Het script van deze film is geschreven door Ken Keeler en David X. Cohen en de regie is in handen van Dwayne Carey-Hill. De geweldige dialogen en schitterend uitgewerkte karakters laten ons kennismaken met een satire vol fun en knipogen naar onze samenleving.

Stemmen van Coolio, Al Gore, Katey Sagal...
Onder de stemmen en gaststemmen van de personages zien we tal van sterren en bekendheden opduiken. Turanga Leela wordt ingesproken door Katey Sagal, overbekend als Peggy Bundy uit de cultreeks Married With Children. Maar ook de meester van de gangsta' rap, Coolio, is present als Kwanzabott. Zelfs presidentskandidaat Al Gore die de Amerikaanse verkiezingen net niet heeft gewonnen, speelt mee in Bender's Big Score. Al Gore, ook winnaar van de Nobelprijs, geeft zijn stem aan zichzelf in de rol van de Eerste Keizer van de Maan.

I Love Bender: een 'futuristische' website
Ook op het computerscherm is Bender's Big Score - www.ilovebender.eu - een prachtig designed dingetje dat de moeite van het bezoeken waard is. Behalve een pak informatie vind je er nog meer te gekke & leuke downloads die je kan plakken in je MySpace, iGoogle, Facebook, Blogger, noem maar op. Fun!

Productinformatie
Releasedatum: 11 juni 2008
Genre: tv-serie, animatie
Leeftijd: 6
Lengte: ca. 88 min.
Geluid: Engels / Frans - Dolby Digital 5.1
Beeld: 4:3 FF / 1.33:1
Menu: Engels / Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands / Frans / Engels

Extra's dvd:
• Audiocommentaar door; Matt Groening, David X, Cohen, Billy West, e.a
• Futurama is terug; een live verslag ter plekke
• Toekomstig TV-programma: 'Everybody loves Hypnotoad'
• Verwijderde scθnes
• Een angstaanjagend bericht van Al Gore
• Een geestverrijkende wiskundeles
• 3D productie elementen
• Originele 5 minute Comic-Con promotiespot
• Futurama: The Beast With A Billion Backs
• Fotogallerij


Recent nieuws van dezelfde bron