:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE L-WORD SEIZOEN 4
PERSBERICHT: THE L-WORD SEIZOEN 4
Bron: Fox - Datum: 2008-08-12 - Geplaatst door: Werner
THE L-WORD SEIZOEN 4
Lust, Verleiding en Drama
Verkrijgbaar vanaf 27 augustus 2008 op dvd

“The series takes a smart, sexy and fun look at the hopes, dreams and lives of these people as they deal with things like career struggles, relationships and the pressures of trying to start a family.” De TV-serie heeft al bewezen dat het de nieuwe Sex And The City is met meer seks en meer dramatiek.

Leven , Lust, Liefde
Een nieuw seizoen van The L Word is terug op dvd, kijk nu van de volledige twaalf afleveringen van seizoen vier. Opnieuw genieten van de heerlijke uitdagende drama over het chaotische en complexe leven van een groep lesbische vrouwen in L.A. Vanaf dit seizoen wordt de sexy cast nog verder versterkt met Cybill Shepherd en Marlee Matlin. De televisieserie is te zien op VijfTV en heeft een grote schare fans. Binnenkort zal seizoen 5 hier ook op te bekijken zijn, maar geniet nu eerst van seizoen 4 op DVD!

Vers bloed: Cybill Shepherd & Marlee Matlin
Eén van de sensaties van het vierde seizoen vier is de introductie van Cybill Shepherd. De actrice en voormalig fotomodel heeft er een lange carrière opzitten in de showbizzwereld. In 1971 verwierf ze als actrice grote erkenning met haar rol in The Last Picture Show van regisseur Peter Bogdanovich, haar toenmalige man. Enkele jaren later werd ze gecast voor de klassieker Taxi Driver. Vanaf de jaren '80 ontpopte Shepherd zich als bedreven televisieactrice. Ook nieuw in dit vierde seizoen is Marlee Matlin, die al sinds het einde van de jaren '80 actief is op het kleine scherm, met rollen in bijvoorbeeld The West Wing en My Name is Earl. Opmerkelijk is dat Matin Amerikaanse gebarentaal gebruikt in de serie om te communiceren met Jennifer Beals (Bette). Deze momenten worden, ook voor de Engelstalige kijkers, ondertiteld.

Achter de schermen met Ilene Chaiken
In een zeer recent interview met Gay Wired licht de scenariste van The L-Word, Ilene Chaiken, een tipje van de sluier op. De scenariste had bij het schrijven van het vierde seizoen geen specifieke actrice voor ogen voor de rol van Cybill Shepherd, maar het was wel een van haar favoriete actrices om de rol in te vullen. Shepherd toonde zich heel betrokken bij wat er gebeurt in de script en is helemaal opgegaan in haar rol. Chaiken is op dit ogenblik bezig met de eerste draft van de eerste aflevering van het zesde seizoen: de fans zijn in ieder geval verzekerd dat hun lievelingsserie nog van verse seizoenen zal worden voorzien. Overigens is ook het gerucht van een L Word-film opgedoken. Chaiken blijft op de vlakte over de mogelijkheid ervan, maar zou er alleszins graag werk van maken als de kans zich aandient.

Productinformatie
Titel: The L-Word seizoen 4
Releasedatum: 27 augustus 2008
Genre: tv-serie
Leeftijd: 12
Geluid: Engels 5.1, Italiaans 2.0 stereo, Frans 2.0 stereo
Beeld: 16X9 FF – 1.78:1
Menu: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling dvd: Engels, Frans, Italiaans, Nederlands

Extra's dvd:
• Be Scene! Bij het Dinah 2007 Festival
• T-shirt semifinalisten
• Stijlelementen
• Verslag van Sundance met Kate en Leisha
• Interview met Cynthia Summer en Udi Behr
• De L Word wedstrijdwinnaars
• Fotoalbum
• Biografieën


Recent nieuws van dezelfde bron