:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Strengholt MultiMedia >> PERSBERICHT: 3 DOCUMENTAIRES
PERSBERICHT: 3 DOCUMENTAIRES
Bron: Strengholt MultiMedia - Datum: 2008-09-03 - Geplaatst door: Werner
DOCULINE BREIDT UIT MET 3 NIEUWE TITELS
- DE MACHT VAN OLIE
- INSIDE TIBET
- VERBORGEN GEHEIMEN VAN HET MIDDEN OOSTEN


Vanaf begin september 2008 zijn er drie nieuwe titels verkrijgbaar van het Dvd-documentaire label DocuLine van Strengholt MultiMedia: De macht van Olie, Inside Tibet en Verborgen geheimen van het Midden Oosten.

Doculine titels staan voor: Nieuws & Achtergronden, Kunst & Cultuur , Historie & Mode en Sociaal & Maatschappelijke onderwerpen.

DE MACHT VAN OLIE
Het gevecht om olie & Wie heeft de macht?

Deze twee krachtige documentaires van DocuLine duiken in het heden en het verleden van de oliemarkt. De spanningen in de wereld en veel andere oorzaken en gevolgen van de stijgende olieprijzen komen aan bod. En wat zijn de effecten van de winning van fossiele brandstoffen op het milieu? De gevolgen van de ontwikkelingen op deze markt zijn voor iedereen duidelijk merkbaar.

Release datum: vrijdag 5 september
Aantal DVD's: 2 DVD
Speelduur totaal: 220 minuten


INSIDE TIBET

De geheimen van Heinrich Harrer's dagboeken

De memoires van Henrich Haller waren een internationale bestseller en de inspiratiebron van Brad Pitts film Seven Years In Tibet. Heinrich Harrer (1912-2006) was bergbeklimmer, auteur, ontdekkingsreiziger en vriend van de dalai lama. De sensationele vondst van de dagboeken die door Harrer in de jaren '40 en '50 werden bijgehouden, geven de mensheid nu een unieke kijk op het alledaagse leven in Tibet in het midden van de 20e eeuw. Het is een openbaring met vele verrassingen, waarvan enkele schokkend zijn?

Releasedatum: vrijdag 5 september
Aantal DVD's: 1 DVD
Speelduur: 52 minuten


VERBORGEN GEHEIMEN VAN HET MIDDEN OOSTEN
Lost Cities of the Arab World - Jerusalem - Excavating the Bible

Het Midden Oosten zit vol met intrigerende mysteries en verborgen geheimen. Deze DocuLine serie toont beelden en achtergronden in 3 enerverende documentaires over de mysteries van de diverse plaatsen uit de oudheid van dit veelbesproken deel van de wereld. Een deel van de wereld waar veel van de huidige beschaving is ontstaan.

Lost Cities Of The Arab World
Lost Cities Of The Arab World neemt u mee op reis naar verschillende legendarische Arabische steden uit de oudheid. Deze dvd laat Petra, Carthago en Palmyra herleven en toont waarom deze steden zo een speciale rol hadden in de geschiedenis.

The Mysteries Of Jeruzalem
Deze titel verkent de drie meest intrigerende mysteries: De jacht op de schatten van God , De zoektocht naar het ware kruis en De ladder naar het kruis.

Excavating The Bible: Op Zoek Naar De Waarheid
De geheimen van de bijbel worden ontrafeld tijdens de zoektocht naar Bijbels Bewijs en het ontcijferen van De dode Zeerollen en de antieke tunnels onder Jeruzalem. Duik mee naar de archeologische plekken voor de kust van het oude Kanaan en aanschouw de Archaïsche Artefacten, die al meer dan duizend jaar door het water behouden zijn.

Release datum: per direct beschikbaar
Aantal DVD's: 3 DVD's
Speelduur totaal: circa 464 minuten


UIT HET ARCHIEF