:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: LOS ZAND
PERSBERICHT: LOS ZAND
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2009-12-06 - Geplaatst door: Werner
LOS ZAND
 

Vandaag komt de spannende één – reeks Los Zand uit op luxueuze dvd – box! Deze spannende 13-delige fictiereeks, in een productie van Sputnik, werd opgenomen in het wondermooie Namibië, maar ook in Antwerpen en Oostende. Sputnik produceerde eerder ook Kaat En Co.

 

In Los Zand trekken drie jonge koppels halsoverkop naar Namibië voor een avontuurlijke roadtrip door de woestijn. Ze willen nog één keer onbezonnen de wereld zien voor ze zich definitief settelen en aan kinderen beginnen. Vincent Vandeweghe (Matthias Schoenaerts), een succesvolle dertiger, neemt het initiatief voor de reis. Er staat Vincent een veelbelovende carrière te wachten als creditcontrolmanager bij EK Finance, maar hij laat alles schieten voor de trip. Bovendien weet hij ook zijn vriendin Sylvia (Lotte Pinoy) en zijn vrienden Maarten (Steve Aernouts) en Willem (Koen De Bouw) te overtuigen om met hem mee te gaan. Maarten en Willem nemen bovendien hun vriendinnen Julie (Nele Van Rompaey) en Charlotte (Tine Embrechts) mee, zodat het reisgezelschap uiteindelijk zes mensen telt.

 

In oktober 2008 trok een 28-koppige ploeg een maand door het prachtige land in het zuiden van Afrika. Los Zand kon rekenen op de schitterende acteerprestaties van de crème de la crème van de Vlaamse acteurs en actrices, zoals Koen De Bouw, Matthias Schoenaerts, Tine Embrechts, Andrea Cronenburghs, Marijke Pinoy, Gert Winckelmans en vele anderen. Dit resulteerde in een wervelende psychodrama gegoten in roadmovie stijl met verschillende flashbacks. Als extra vinden we een aflevering van Vlaanderen Vakantielied over Namibië. De box bevat maar liefst 600 minuten kijkplezier. De serie werd uitgezonden op één op donderdagavond en 26 november kon iedereen de ontknoping volgen! Haal daarom snel deze box in huis om alles nog eens opnieuw te beleven!

 

Deze vierdelige dvd – box is vanaf vandaag, 1 december, verkrijgbaar in de uw dvd-winkel!

 Recent nieuws van dezelfde bron