:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: VIER KLASSIEKERS OP BLU-RAY
PERSBERICHT: VIER KLASSIEKERS OP BLU-RAY
Bron: Fox - Datum: 2010-04-28 - Geplaatst door: Werner
VIER SCHITTERENDE KLASSIEKERS OP BLU-RAY!
Minority Report - Road To Perdition - The Man In The Iron Mask - The Magnificent Seven

Blu-ray is helemaal doorgebroken! Geniet vanaf nu van de allerbeste beeld- en geluidskwaliteit en beleef filmklassiekers als nooit tevoren! Met toppers van onder meer Steven Spielberg en Sam Mendes is dit een fantastische release om de meimaand mee in te zetten!

MINORITY REPORT
Spielbergs beeld van de toekomst op Blu-ray: dit spektakel moet je gezien hebben! Deze nieuwe high-definition-versie van Minority Report werd persoonlijk gesuperviseerd en goedgekeurd door meester-regisseur Steven Spielberg. De cast van Minority Report is van een zelden gezien niveau, met onder meer Tom Cruise, Colin Farrell en Max von Sydow in glansrollen. Beleef de spanning van Minority Report als nooit tevoren dankzij deze volledig nieuwe editie op Blu-ray met urenlang bonusmateriaal, verbluffend geluid en beelden in highdefinition.

Het verhaal
Wanneer rechercheur John Anderton (Cruise) van de Pre-Crime Unit wordt aangewezen als toekomstig moordenaar, levert hij een race tegen de klok én tegen zijn gespecialiseerde politie-eenheid om te bewijzen dat hij niet schuldig is aan een misdaad die hij nog niet heeft gepleegd!

Sensationele Blu-ray extra's
De extra's in deze schitterende Blu-ray trekken de kijker midden in de actie. Steven Spielberg wordt de gids en de gastheer van de filmliefhebber in zijn Interactive Guide to Minority Report. Kijkers maken kennis met storyboards, animatie-tests, niet opgenomen filmmateriaal en meer. Andere speciale extra's op deze Blu-ray focussen op het universum van Minority Report met aandacht voor de 'pre-crime'-wereld, commercials uit de toekomst, en features over een aantal sleutelscènes.

De extra’s op een rij:
• De toekomst volgens Steven Spielberg: een interactieve gids door Minority Report
• De wereld van Precrime
• Minority Report: voorspellingen van de toekomst
• De toekomst verwezenlijkt
• Deconstructing Minority Report
• Hoogtepunten uit Minority Report: Op de set


ROAD TO PERDITION
Het meeslepende en visueel verbluffende Road To Perdition is een van de beste gangsterfilms aller tijden. Tom Hanks, Paul Newman en Jude Law zijn onvergetelijk in hun rollen als radeloze mannen bij wie alles op het spel staat. En de met een Academy Award bekroonde regisseur Sam Mendes (American Beauty, 1999) verwerkt zijn visie in een onverzettelijk verhaal van verloren onschuld, trouw en bloeddorstige ambitie.

Het verhaal
Hij had er niet bij mogen zijn. Maar op het moment dat Michael Sullivans zoon getuige is van een brute moord, worden de levens van deze 12-jarige jongen en zijn criminele vader onherroepelijk ingrijpend veranderd en voortaan delen ze voorgoed hetzelfde lot. Sullivan en zijn zoon zijn nu het doelwit van de maffia waaraan hij zijn leven wijdde. Ze kunnen nergens terecht en een sadistische moordenaar heeft de meedogenloze achtervolging ingezet. Tijdens deze achtervolging in de strijd om te overleven en zijn zoontje te beschermen, ontdekt Sullivan wat eer en verlossing zijn.

Blu-ray extra's
• Commentaar van regisseur Sam Mendes
• De bibliotheek: de wereld van Road to Perdition onderzoeken
• Geschrapte scènes met commentaren van regisseur Sam Mendes


THE MAN IN THE IRON MASK
"A wonderful movie with great performances", Access Hollywood.

Een opzienbare cast met Leonardo DiCaprio, Oscar-winnaar Jeremy Irons, John Malkovich, Gérard Depardieu en Gabriel Byrne schittert in deze heerlijke film boordevol actie.

Het verhaal
Het verhaal speelt zich af in een periode van grootse pracht … en nog grotere wanhoop. Wanneer de excessen uit eigenbelang van de zelfzuchtige Franse koning Lodewijk XIV (DiCaprio) te ver gaan en zijn volk dreigt te verhongeren, beloven de teruggetrokken musketiers Athos (Malkovich), Porthos (Depardieu) en Aramis (Irons) een mysterieuze, gemaskerde gevangene te bevrijden die voor Frankrijk wel eens de enige hoop op een toekomst zou kunnen zijn. Er rest slechts één vraag: zal hun vroegere collega, de legendarische d’Artagnan (Byrne), hen helpen of afmaken?

Blu-ray extra's
• Audiocommentaar door schrijver-regisseur Randall Wallace
• Mythe en de musketiers
• Trailers


THE MAGNIFICENT SEVEN
The Magnificent Seven is een overdonderende klassieker waarvoor hoofdacteur Yul Brynner met een Academy Award werd bekroond. Yul Brynner schittert in deze legendarische western die de filmcarrière van Steve McQueen, Charles Bronson en James Coburn lanceerde. Dit bloedstollende avontuur van regisseur John Sturges met ook Eli Wallach en Robert Vaughn en met de voor een Oscar genomineerde soundtrack van Elmer Bernstein mag in geen enkele Blu-rayverzameling ontbreken.

Het verhaal
De inwoners van een Mexicaans dorpje zijn het beu geterroriseerd te worden door een legertje plunderende bandieten en roepen de hulp in van zeven Amerikaanse huurlingen. Er is wel één probleem: ze zijn maar met zeven tegen vijftig!

Blu-ray extra's
• “Guns for Hire – The Making of The Magnificent Seven"
• Audiocommentaar
• Trailers


Recent nieuws van dezelfde bron