:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: COMEDY'S
PERSBERICHT: COMEDY'S
Bron: Fox - Datum: 2010-05-25 - Geplaatst door: Werner
COMEDY
Ontdek de beste comedy op dvd!
Nieuwe seizoenen van Arrested Development & My Name Is Earl!

Eindelijk kunnen we onderuit gaan bij de langverwachte nieuwe seizoenen van Arrested Development en My Name Is Earl! Zet je schrap voor talloze uren vol losgeslagen, politiek niet-correcte humor en heerlijke ongein. Dead Like Me, It's Always Sunny in Philadelphia, The Riches en Dharma & Greg. Geweldige comedyseries die schitteren door eigenzinnigheid en controversiële invalshoeken. Topkwaliteit die je gezien moet hebbben! Een comedyfeest vol bekroonde en door critici gelauwerde series: je beste garantie voor een metersbrede glimlach!

ARRESTED DEVELOPMENT: SEIZOEN 2 & 3
nu nieuw op dvd

Arrested Development
, geregisseerd door Ron Howard, heeft de bestaande sitcom een nieuwe dimensie gegeven. Arrested Development is snel, intelligent en door velen erkend als de allerbeste comedy van dit moment, te vergelijken met Weeds, The Office en Curb Your Enthousiasm. In het hilarische tweede seizoen van de met zes Emmy Awards bekroonde comedyserie probeert Michael Bluth om, voor de zoveelste keer, te ontsnappen aan zijn gestoorde familie. Hij laadt de auto vol, neemt zijn zoon George-Michael mee en zet koers naar Arizona. Al snel wordt hij echter tegengehouden door de politie, die hem vertelt dat zijn vader George Sr. uit de gevangenis is ontsnapt... In het derde seizoen ontdekt Michael Bluth eindelijk dat in plaats van zijn vader zijn oom Oscar in de gevangenis zit. Michael gaat op zoek naar zijn vader en wil hem onder huisarrest plaatsen. Als hij hem vindt, beweert George Sr. echter dat hij in een complot geluisd is om samen te werken met de Irakezen...

Disfunctionele familie slaat aan
Disfunctionele families, we hebben er iets mee. Denk aan The Addams Family, Married With Children en The Simpsons. Of hoe Tony Soprano tussen twee moorden door uithuilt bij zijn psychiater ... Arrested Development tilt de disfunctionele familie op een nieuwe hoogte. In Nederland is de serie een hit geweest op RTL en nu verwerft ze steeds meer fans op Comedy Central. In Vlaanderen werd de serie op 2BE zeer goed bekeken binnen de doelgroep.

Absolute topcast
Arrested Development staat bol van acteertalent, zelfs 'achter de schermen'. Zo herkennen we in de cast de naam van Ron Howard, de regisseur van de Da Vinci Code. Howard is de voice-over die de wedervaardigheden van de familie Bluth van commentaar voorziet. In de afgelopen jaren zijn bijna alle acteurs in de prijzen gevallen. Jason Bateman werd bekroond met een Golden Globe (2005) en een Satellite Award voor zijn acteerwerk en ontving ook een Emmy-nominatie. Ook Jeffrey Tambor en Jessica Walters werden voor een Emmy genomineerd. Jeffrey Tambor, Jessica Walters en Portia de Rossi wonnen daarnaast een Satellite Award (2004). De jury van Screen Actors Guild Awards nomineerde tweemaal de volledige cast (op voice-over Ron Howard na). Zelden geziene lofbetuigingen voor een comedy!

Zes Emmy's en drie Golden Globes
Arrested Development laat alle clichés van het genre achter zich. Zo is de serie opgenomen zonder de irritante lachsalvo’s in een documentaire stijl met steeds één camerastandpunt, wat een geweldig hilarisch effect oplevert. In de VS is Arrested Development een echte cultserie. De serie sleepte een Golden Globe Award en drie nominaties binnen van deze prestigieuze prijs. Daarnaast won Arrested Development maar liefst zes Emmy’s en werd de serie in totaal 22 keer genomineerd voor verscheidene awards.

• Nog steeds verkrijgbaar en niet te missen: seizoen 1.

Productinformatie
Koop- dvd
Titel: Arrested Development - Seizoen 2
Releasedatum: 28 april 2010
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: 6, icoontje geweld, icoontje grof taalgebruik
Lengte: Ca. 8 uur
Audio: Engels, Frans Dolby Surround 2.0
Aspect ratio: 16x9 (1.78:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• Verwijderde en verlengde scènes
• Bloopers

Productinformatie
Koop- dvd
Titel: Arrested Development - Seizoen 3
Releasedatum: 28 april 2010
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: 6, icoontje geweld, icoontje grof taalgebruik, icoontje angst
Lengte: Ca. 5 uur
Audio: Engels, Frans Dolby Surround 2.0
Aspect ratio: 16x9 (1.78:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• Verwijderde en verlengde scènes
• Achter de schermen: The Last Day On Location
• Bloopers


MY NAME IS EARL: SEIZOEN 3
nu nieuw op dvd

Deze hilarische serie over een 'white trash' huishouden heeft het ook bij ons helemaal gemaakt. Dat danken we niet het minst aan de excellente vertolkingen van Jason Lee, Jaime Pressly, Ethan Suplee en Nadine Velazquez. Ontdek het nieuwste en derde seizoen op dvd! Het leven in de cel is een ware hel! Vraag dat maar aan Earl, die in de bak belandde omdat hij een goed karma probeerde na te streven. Hij heeft er zijn geketende handen vol aan. Zo is er een bendeoorlog te onderdrukken en een gevangenisgalabal te organiseren, zelfs de bezoekdag voor de partners is een grote nachtmerrie! Met een zwangere ex-vrouw en een hilarische, absurde cipier als ‘mattie’ ondergaat Earl een karmacrisis en slaat hij helemaal door in het buitengewone, lachwekkende en ongepaste nieuwe seizoen van My Name Is Earl.

Uitstekend acteerwerk
Jason Lee acteert met zoveel overtuiging een alcoholisch leeghoofd uit de onderklasse dat zijn verschijning op zich al om te gieren is, een prestatie waarvoor hij in 2006 met een Golden Globe werd genomineerd. De acteur liet zijn komische toptalent ook al blijken in Alvin And The Chipmunks en Alvin And The Chipmunks: The Squeakquel, waarin hij de rol van hoofdpersonage Dave vertolkte. De goede karma die het acteerwerk van Lee doet stralen, vinden we eveneens terug bij Jaime Pressly, die voor haar vertolking een Emmy won. Ook Ethan Suplee en Nadine Velazquez spelen schitterend: deze serie lijkt wel een comedy van de Coen 'brothers' en dat kan tellen als compliment.

5 Emmy Awards en 4 Golden Globe nominaties
My Name Is Earl werd vier keer voor een Golden Globe genomineerd en won de People’s Choice Award in de categorie Favoriete Nieuwe TV-Comedy. vijf Emmy's onderstrepen de bijzondere klasse van deze comedy. Uiterst onconventioneel en verrukkelijk oneerbiedig; humor om stoom af te blazen!

• Tevens verkrijgbaar en een must have: seizoen 1 & 2.

Productinformatie
Koop-dvd
Titel: My Name is Earl - Seizoen 3
Releasedatum: 28 april 2010
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: 12, icoontje angst, icoontje grof taalgebruik
Lengte: Ca. 11 uur
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Surround 2.0
Aspect ratio: 16x9 (1.78:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's seizoen 3:
• Verwijderde scènes
• Bloopers
• Featurettes
- Those Guys From Those Episodes: Creating the Characters;
- Under the Shell: The Mr. Turtle Commentary


IT'S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA SEIZOEN 1 & 2

Met Danny DeVito in een van de hoofdrollen weet elke comedyliefhebber dat hij naar een serie van hoge kwalitateit kijkt. Eens te meer levert de opvliegende DeVito een topprestatie in een van de weinige series die zich met Seinfeld laat vergelijken ... Kijken dus! Dronken minderjarigen, homofobie en rokersrechten: niets is taboe voor het hilarische stel buitenbeentjes van ‘Paddy’s Pub'. De uitbaters van deze buurtkroeg vestigen nieuwe records voor onaangepast gedrag en politieke incorrectheid in deze verfrissende, rauwe en gepeperde comedyserie.

IJzersterke script en vertolkingen
Combineer Seinfeld en Arrested Development en je hebt It's Always Sunny... Danny DeVito versterkte de cast in het tweede seizoen en blijkt wederom een van de allerbeste komische acteurs van de laatste decennia. Zijn vertolking van Frank is hem op het lijf geschreven, maar ook de andere acteurs zijn fantastisch. Op de Nederlandse zender Comedy Central is dit een van de meest bekeken series van het afgelopen jaar.

Productinformatie
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: 6
Lengte: Ca. 400 min.
Audio: Engels, Frans Dolby Surround 2.0
Aspect ratio: 4x3 (1.33:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Scènes uit de oorspronkelijke pilotaflevering
• Audiocommentaar door cast en crew bij geselecteerde afleveringen
• Een kijkje achter de schermen in de documentaire Sunny Side Up
• Bloopers
• Documentaire: in Philadelphia
• De auditie van Kaitlin


THE RICHES SEIZOEN 1

Ierse Amerikanen en zigeuners, 'trailer trash' en gitzwarte humor: het zijn de sleutelwoorden in een meeslepende, provocatieve comedy met briljante vertolkingen. Doordat de serie nog nooit in zijn geheel op tv is uitgezonden, bevat de dvd exclusief materiaal! Wayne Malloy kan de American Dream niet kopen, dus is stelen misschien wel een optie! De Malloys zijn rondreizende oplichters, een creatief gezin dat het gezag altijd een stapje voor is. The Riches is een intrigerende en originele dramaserie met de juiste dosis zwarte humor. Het missen van deze serie is een misdaad!

Excellente satire met schitterende cast
Hoofdpersonage van The Riches is de charismatische Britse acteur Eddie Izzard die Wayne Malloy vertolkt. Maar ook de sexy Minnie Driver is een lust voor het oog en de lachspieren in deze excentrieke zwarte komedie die zich met niets laat vergelijken. De volledige cast verdient het grootste lof: Shannon Woodward is heel sterk als de intelligente dochter Di Di en ook Margo Martindale steelt regelmatig de show.

Productinformatie
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: 12
Lengte: 550 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Surround 2.0
Aspect ratio: 16x9 (1.78:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Audiocommentaar op diverse afleveringen met Eddie Izzard en Dmitry Lipkin
• Webafleveringen
• Fox Movie Channel presenteert Casting Session en World Premiere
• Bloopers


DHARMA & GREG SEIZOEN 1 & 2

Dharma & Greg is schitterende en veelvuldig bekroonde comedy in de stijl van Friends en Will & Grace, met een heerlijke karakterobservaties en fijne humor. Het meest onwaarschijnlijke koppel van tv, Dharma en Greg, bewijst dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dharma's idealisme en new-age spiritualiteit vormen het perfecte tegenwicht voor Gregs conservatieve, nuchtere levenshouding.

Explosieve komedie
Of het nu gaat om politiek, relaties, persoonlijke gewoonten of wat dan ook, met tegenpolen als Dharma en Greg kan je er staat op maken dat het onuitputtelijke bronnen zijn voor komische conflicten.

Populaire serie bekroond met awards en nominaties
Dharma & Greg werd bekroond met een Golden Globe. Daarnaast onderscheidde de serie zich met zeven Golden Globe nominaties en zes Emmy nominaties. De serie is in Nederland regelmatig te zien op RTL en zet nog altijd sterke kijkcijfers neer in primetime.

Productinformatie
Titel: Dharma and Greg - Seizoen 1
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: AL
Lengte: Ca. 550 min.
Audio: Engels, Frans Dolby stereo 2.0
Aspect ratio: 4x3 (1.33:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Audiocommentaar op diverse afleveringen
• Featurette: Wanneer werelden botsen: The Dharma & Greg Story
• Fotogalerij

Productinformatie
Titel: Dharma and Greg - Seizoen 2
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: AL
Lengte: Ca. 580 min.
Audio: Engels Dolby stereo 2.0
Aspect ratio: 4x3 (1.33:1)
Menu: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels

Extra's:
• Featurette: The Look Of Dharma & Greg


DEAD LIKE ME SEIZOEN 1 & 2

Dead Like Me is een ijzersterke serie die onmiddellijk de aandacht trok van film- en tv-recensenten. Parallellen met Six Feet Under, maar ook associaties met Angel, Buffy en My So-Called Life zijn niet van de lucht. Deze zwarte komedie over het hiernamaals bewijst dat de dood zeker niet zo grimmig is als wordt gedacht. Door de gastoptredens van Eric McCormack (Will & Grace) en de “ruwe charme” van hoofdrolspeelster Ellen Muth heeft Dead Like Me een geheel eigen, aparte en aangrijpende dynamiek. George (Ellen Muth) is nu al meer dan een jaar Grim Reaper en ontdekt dat het tienerbestaan in het hiernamaals minstens zo ingewikkeld is als in het echte leven. Ook hier zijn er onbeantwoorde liefdes, pijnlijke dilemma’s en zo nu en dan zelfs een portie chagrijn aan de orde. Op het Nederlandse themakanaal Comedy Central is Dead Like Me een bijzonder populaire serie.

Nominaties, cast en regie
De serie werd genomineerd voor twee Emmy's, één voor de muziek en één voor de schitterende visuele effecten. Het acteerwerk van Ellen Muth werd genomineerd voor een Saturn Award®. Ze combineert op een onweerstaanbare wijze afgeleefdheid en prille onschuld. Dat maakt de interactie met Patinkin, vertolkt door Rube Sofer, des te leuker. De Britse Callum Blue speelt in de serie Mason, een man die in de jaren zestig is overleden aan een zelf uitgevoerde schedelboring ... De regie is van de hand van Stephen Herek, die zich ook al kon bewijzen in 101 Dalmatians en The Three Musketeers.

Productinformatie
Titel: Dead Like Me – Seizoen 1
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: 6
Lengte: Ca. 600 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Surround 2.0
Beeld: 16x9 (1.78:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Audiocommentaar door de cast
• 30 minuten verwijderde scènes
• Een kijkje achter de schermen
• Documentaire The Music of Dead Like Me met uitvoerend producent John Masius en componist Stewart Copeland
• Fotogalerij

Productinformatie
Titel: Dead Like Me – Seizoen 2
Genre: Komedie, tv-serie
Leeftijd: 6, icoontje geweld, icoontje angst, icoontje grof taalgebruik
Lengte: Ca. 630 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Surround 2.0
Beeld: 16x9 (1.78:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Documentaire Dead Like Me … Again
• Documentaire Putting Life Into Death
• verwijderde scènes
• Fotogalerij


Recent nieuws van dezelfde bron