:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Living Colour Entertainment >> PERSBERICHT: PHANTASM III
PERSBERICHT: PHANTASM III
Bron: Living Colour Entertainment - Datum: 2010-05-27 - Geplaatst door: Ann
PHANTASM III

Mr. Horror, ook wel bekend als Jan Doense, is dé horrorkenner van Nederland. Hij is bekend als filmmaker, journalist, bedenker van het Weekend of Terror en was directeur van het Amsterdam Fantastic Film Festival. Tevens stond hij aan de wieg van De Nacht Van De Wansmaak, The All-Night Horror Show en het fanzine Schokkend Nieuws. Op het label Mr. Horror Presents presenteert hij zijn persoonlijke favorieten: een reeks (modern) klassieke horrorfilms die in Nederland niet eerder op dvd verschenen.
 
Synopsis Phantasm III:
 
Ze dachten dat hij dood was, maar de Tall Man is terug! Wanneer Mike wordt ontvoerd door de Tall Man, zet ex-ijscoman Reggie alles op alles om hem te bevrijden. Gewapend met zijn vierloops shotgun en met hulp van een sexy kung fu queen, opent hij de jacht op de Tall Man. Maar die slaat keihard terug met zijn dodelijke, vliegende bollen en zijn leger moordzuchtige dwergen!
 
Vijftien jaar na Phantasm brengt Don Coscarelli de oorspronkelijke cast bij elkaar voor het fantastische tweede vervolg op zijn klassieke cultfilm. Zet je schrap voor bloederige special effects, krankzinnige humor en een paar verrassende, nieuwe onthullingen over de Tall Man!
 
• Phantasm 1 en 2 zijn reeds leverbaar.
• Op het Weekend of Horrors van Fangoria kreeg Coscarelli de Chainsaw Award voor beste onafhankelijke horrorfilm.
• Alle dvd's uit de 'Mr. Horror' serie bevatten een persoonlijke introductie van Jan Doense.
Regie: Don Coscarelli
Met o.a.: Angus Scrimm, Michael Baldwin, Reggie Bannister
Releasedatum: 10 juni 2010
Talen: Engels
Speelduur: 87 min.
Ondertitels: Nederlands
Regio PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9 (1.85:1)
Audio: Dolby Stereo, Dolby 5.1
Genre: horror