:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: DISNEY CHANNEL SERIES
PERSBERICHT: DISNEY CHANNEL SERIES
Bron: Disney - Datum: 2010-06-03 - Geplaatst door: Ann
De leukste Disney Channel films en series
Voor de allereerste keer verkrijgbaar op Disney DVD vanaf 16 juni 2010!
 
WIZARDS OF WAVERLY PLACE – SEIZOEN 1 
Maak kennis met Alex, Justin en Max Russo. Het zijn doorsnee, normale kinderen die in New York wonen, alleen hebben ze een indrukwekkend geheim: het zijn de tovenaars van Waverly Place! Geniet van de magie met alle 21 afleveringen van het complete eerste seizoen van de populaire Disney Channel Original Serie, nu voor het eerst op Disney DVD met betoverend achter-de-schermen bonusmateriaal!
 
Technische specificaties
Speelduur: 150 minuten
Genre: Serie
Beeldformaat: 4x3, 1.33:1
Leeftijd: Alle leeftijden
Talenkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands/ Frans / Engels
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden
 
Bonus:
• Wat tovenaars doen
• Een magische ster – Selena Gomez
Fashionista Presto Change
 
WIZARDS OF WAVERLY PLACE – DE FILM
De meest magische gebeurtenis van het jaar is nu nog groter met nog meer spannende avonturen! Wizards Of Waverly Place The Movie - extended edition bevat exclusief materiaal, achter-de-schermen bonus en geweldige extra's die je dieper in de mysterieuze tovenaarswereld meenemen! Beleef een bovennatuurlijk spannend avontuur met de Russo's, je favoriete tovenaars-in opleiding gezin, die samenkomen op een zoektocht vol adembenemende actie en hilarische magische missers! Op vakantie spreekt Alex (Selena Gomez) per ongeluk een toverspreuk uit die het bestaan van haar familie in gevaar brengt! Max (Jake T. Austin) probeert zijn ouders bij elkaar te houden terwijl Alex en Justin (David Henrie) elke truc gebruiken die ze kennen en zoeken naar de "Steen der Dromen" om de spreuk ongedaan te maken en hun familie te redden. Je zult geen enkel buitengewoon moment van deze extra lange film boordevol magie en actie willen missen!

Technische specificaties
Speelduur: 98 minuten
Genre: Film
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Alle leeftijden
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Nederlands
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden
 
Bonus:
• Achter de schermen bij Disney
 

STARSTRUCK

Beleef de ultieme muzieksensatie met StarStruck: Extended Edition. Wanneer Jessica Olson (Danielle Campbell) met haar familie op bezoek gaat bij haar oma in Los Angeles, ontmoet zij toevallig de aantrekkelijke jonge popster Christopher Wilde (Sterling Knight). Het lijkt erop dat Christopher het ideale leventje leidt; hij is beroemd, hij is rijk en er staat een fantastische filmcarrière op hem te wachten. Na zijn ontmoeting met Jessica komt hij erachter dat er iets belangrijks ontbreekt in zijn leven; de mogelijkheid om zichzelf te zijn. Als ze samen erop uit gaan om de stad te ontdekken ontstaat er een vriendschap tussen Jessica en Christopher. Wanneer Christopher in het openbaar ontkent dat hij Jessica kent, wordt hun band ernstig op de proef gesteld. Christopher moet nu beslissen wat het meest belangrijk is voor hem; eerlijk tegen zichzelf zijn of een filmster worden. Naast de jonge Disney Channel sterren Sterling Knight (bekend als Chad Dylan Cooper uit de populaire Disney Channel serie Sonny With A Chance) en Danielle Campbell worden hoofdrollen vertolkt door Chelsea Staub (Alexis), Brandon Mychal Smith (Stubby) en Maggie Castle (Sara Olson). Geniet van deze Disney Original Movie boordevol muziek waaronder de extra lange "Got To Believe" muziekscène, compleet met videoclips en nooit eerder vertoond materiaal.

Technische specificaties
Speelduur: 81 minuten
Genre: Film
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Alle leeftijden
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1 : Nederlands / Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden
 
Bonus:
• Rock mee met de film
• Muziekvideo's: "Starstruck", "Something about the sunshine", "Party up"
 

SONNY WITH A CHANCE
 
Sonny Munrou wint Hollywood voor zich in Sonny With A Chance, de originele nieuwe komedie over een serie in een serie! Het complete eerste seizoen van de populaire Disney Channel Original Serie met alle 21 afleveringen is nu voor het eerst ooit op Disney DVD te koop, met exclusief achter-de-schermen-bonusmateriaal! In deze Disney Channel serie zien we hoe Allison "Sonny" Munroe (Demi Lovato - Camp Rock, Princess Protection Programme) haar zelfgemaakte filmpjes op het internet zet en zo wordt ontdekt door een televisie producer. Deze biedt haar de kans om een rol te spelen in "So Random!", de meest populaire comedyserie voor jongeren. Opgetogen verhuist ze samen met haar moeder naar Californië, in de hoop snel vrienden te worden met haar nieuwe collega's. Maar dat valt vies tegen! Zo stuit ze al snel op problemen met Tawni Hart (Tiffany Thornton), de grote ster uit de show, die bang is om haar plek in de spotlights te moeten afstaan.  Naast de komische sketches uit "So Random!" wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de perikelen van de cast die zich backstage afspelen. Zo zien we bijvoorbeeld hoe er een haat-liefde verhouding ontstaat tussen Sonny en hartenbreker Chad Dylan Cooper (Sterling Knight), de ster uit de populaire dramaserie MacKenzie Falls.
 
Technische specificaties
Speelduur: 150 minuten
Genre: Serie
Beeldformaat: 4x3, 1.33:1
Leeftijd: Alle leeftijden
Talenkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Frans / Engels
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden
 
Bonus:
• Sonny with a chance – Seizoen 1 Bloopers
• Demi's auditietape
• Mackenzie Falls Minisodes
 

PRINCESS PROTECTION PROGRAMME

Bereid je voor op de hilarische en hartverwarmende Princess Protection Programme, de nieuwe hitfilm van Disney Channel met Selena Gomez (Wizards Of Waverly Place) en Demi Lovato (Camp Rock en Sonny With A Chance)! Deze royal best friends extended edition dvd geeft je bovendien een exclusief kijkje in het leven van een echte prinses, en de verantwoordelijkheden die daarbij horen. De dvd laat je meeluisteren met Selena en Demi, die in het echt beste vriendinnen zijn en vertellen over hun levens op de set, en daarbuiten! Twee compleet verschillende werelden komen samen wanneer de lieftallige Rosalinda (Lovato) in het beschermingsprogramma voor prinsessen wordt opgenomen en bij haar nieuwe 'nicht', de stoere Carter (Gomez), gaat wonen. Onverwachts draaien de rollen om en leert Rosie hoe ze zich als een gewoon meisje moet gedragen, en ontdekt Carter dat er in haar ook een prinses schuilt. Als ze er eenmaal achter zijn gekomen wat ze gemeen hebben, bewijzen ze dat beste vriendinnen echt voor het leven zijn!
 
Technische specificaties
Speelduur: 89 minuten
Genre: Film
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Alle leeftijden
Talenkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands
Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden
 
Bonus:
• Royal & Loyal BFF's
• A Royal Reality
• Muziekvideo: "One and the same"


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron