:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Living Colour Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2010
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2010
Bron: Living Colour Entertainment - Datum: 2010-08-08 - Geplaatst door: Werner
WHO CAN KILL A CHILD?
 
Mr. Horror, ook wel bekend als Jan Doense, is dé horrorkenner van Nederland. Hij is bekend als filmmaker, journalist, bedenker van het Weekend Of Terror en was directeur van het Amsterdam Fantastic Film Festival. Tevens stond hij aan de wieg van De Nacht van de Wansmaak, The All-Night Horror Show en het fanzine Schokkend Nieuws. Op het label Mr. Horror Presents presenteert hij zijn persoonlijke favorieten: een reeks (modern) klassieke horrorfilms die in Nederland niet eerder op dvd verschenen.
 
Synopsis Who Can Kill A Child:
Op vakantie in Spanje besluiten Tom en zijn zwangere vrouw Evelyn naar een afgelegen eiland te varen. Wanneer ze voet aan wal zetten, lijkt het eiland compleet verlaten. Totdat er kinderen tevoorschijn komen. Kinderen met bloed aan hun handen. Tom en Evelyn ontdekken dat alle volwassen op het eiland door de moordlustige kinderen zijn gedood. Lukt het hen te ontsnappen? Een bloedstollend kat-en-muisspel vangt aan...
 
Deze compromisloze horrorfilm van de Spaanse veteraan Narcisco Ibáñes Serrador won na zijn release in 1976 de persprijs van het vermaarde Festival du Film Fantastique van Avoriaz. Daarna werd de film grotendeels vergeten, totdat de film eind jaren negentig werd herontdekt. Who Can Kill A Child? staat nu te boek als een must-see voor elke liefhebber.
 
• Alle dvd's uit de 'Mr. Horror' serie bevatten een persoonlijke introductie van Jan Doense.
• "Een lang vergeten klassieker..Razend Spannend...Een Meesterwerk" – Schokkend Nieuws
 
Regie: Narcisco Ibáñes Serrador
Met o.a.: Lewis Flander, Prunella Ransome
Releasedatum: 19 augustus 2010
Talen: Spaans
Speelduur: Ca 106 min.
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9 (1.85:1)
Audio: Dolby Stereo
Genre: horror


OTTO FRANK,FATHER OF ANNE

Synopsis Otto Frank, Father Of Anne
Na zijn terugkeer uit Auschwitz krijgt Otto Frank, als enige overlevende van de acht onderduikers in Het Achterhuis, het dagboek van zijn dochter Anne. Door het dagboek krijgt hij een hernieuwde band met zijn jongste dochter. De film vertelt het verhaal van Otto Frank, wat hij doormaakte door het verlies van zijn gezin, hoe hij omging met de dilemma's die het uitgeven van het dagboek met zich mee bracht, hoe hij Annes nagedachtenis tot een monument wist te maken en voor duizenden jongeren over de hele wereld een vaderfiguur werd.
 
De film is gebaseerd op uniek archief materiaal, honderden brieven en de foto's van de familie Frank. Het bevat interviews met de dierbaarste vrienden van Otto Frank, zoals Buddy Elias, zijn stiefdochter Eva Schloss en John Neiman.
 
• Uitgebracht ter ere van het 50-jarige bestaan van het Anne Frank Huis.
• Met fragmenten uit het audioboek 'Het Achterhuis' door Carice van Houten.
• Met ondertiteling in wel 6 talen.
• NTSC en regio 0 waardoor afspeelbaar in de gehele wereld.
• Releasedatum is tevens 30ste sterfdag van Otto Frank.
• Deze indringende documentaire bevat bijzonder, nooit eerder vertoond materiaal over een dagboek van een jong meisje met groot historisch belang.
 
Regie: David de Jongh
Releasedatum: 19 augustus 2010
Taken: Nederlands/Duits/Engels
Speelduur: 75 min.
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans
Regio: NTSC, region 0
Beeldverhouding: 16/9 (2.35:1)
Audio: Dolby Stereo 2.0
Genre: Documentaire
 

GIRL HAPPY
 
Synopsis Girl Happy
Voorjaarsvakantie in Fort Lauderdale. De perfecte tijd en plaats voor een meisje, een jongen en een strandlaken – en voor een bioscoophit met Elvis Presley in Girl Happy. De eerste icoon van de rock 'n' roll veroverde met zijn hoofdrol in deze wervelende, vrolijke film een plaats tussen de zes grootste bioscoopsterren. Hij speelt clubzanger Rusty Wells, die er naast zijn werk als entertainer nog een taak bij heeft – namelijk voorkomen dat de overenthousiaste dochter van zijn baas valt voor de gretige vakantiegangers die achter alles in een bikini aan zitten. Shelley Fabaras, Presley's favoriete tegenspeelster met een eigen carrière als zangeres, speelt de dochter. Met vrolijke muziek als Do the Clam, Good News, Puppet on a String, de titelsong en acht andere nummers, die de fans als muziek in de oren zullen klinken.
 
Regie: Boris Sagal
Met o.a.: Elvis Presley, Shelley Fabares, Gary Crosby
Releasedatum: 19 augustus 2010
Talen: Engels, Duits, Spaans
Speelduur: 92 min.
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Deens, Fins, Duits, Noors, Zweeds, Spaans
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9 (2.35:1)
Audio: 1.0 Mono
Genre: musical
 

SPINOUT
 
Synopsis Spinout
Drie prachtige vrouwen met trouwplannen. Een zingende, door raceauto's geobsedeerde vrijgezel die maar aan één ding denkt:ogen op de weg gericht en niet op de dames. Gordels vast, maat....gevaarlijk bochtenwerk op komst! Elvis zit aan het stuur en is op weg naar een romantisch avontuur. Shelley Fabares (met wie hij speelde in Girl Happy) vertolkt het verliefde meisje dat altijd krijgt wat ze wil. Deborah Walley is de rockdrummer op zoek naar een liefdesduet. Diane McBain is de auteur van bestsellers die research doet naar 'De Perfecte Amerikaanse Man' – en die weet dat ze hem gevonden heeft. De stinkend rijke vader van Fabares wordt gespeeld door Carl Betz, die ook als haar vader te zien was in The Donna Reed Show. Elvis zingt Never Say Yes, Adam and Evil, All That I Am en het indringende titelnummer Stop, Look Listen. Ga mee uit je bol met Spinout.
 
Regie: Norman Taurog
Met o.a.: Elvis Presley, Shelley Fabares, Deborah Walley
Releasedatum: 19 augustus 2010
Talen: Engels, Italiaans
Speelduur: 89 min.
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Bulgaars, Italiaans
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9 (2.40:1)
Audio: 1.0 Mono
Genre: musical
 
Extra's:
• Trailers