:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> 2 Entertain Video >> PERSBERICHT: AVATAR
PERSBERICHT: AVATAR
Bron: 2 Entertain Video - Datum: 2010-10-05 - Geplaatst door: Ann
AVATAR EXTENDED COLLECTOR’S EDITION
De reis gaat door.
Twentieth Century Fox maakt data internationale Avatar Blu-ray en dvd-releases bekend

Deze 3-disc set zal nog meer bijdragen tot het internationale, fenomenale succes van Avatar in de thuisbioscoop. De Extended Collector's Edition maakt de AVATAR-ervaring nog intenser, met meer dan acht uur aan nog nooit vertoond materiaal en diepgaande achtergrondinformatie over de wereld van Pandora.

Regisseur James Cameron onthult de geheimen van Pandora: in deze langverwachte release van de Avatar Extended Collector's Edition op Blu-ray en dvd laat hij fans delen in zijn visie op Pandora. De Collector's Edition verschijnt op 17 november in België (Vlaanderen). Met drie versies van de film krijgen Avatar -fans een volledig nieuwe, uitgebreide “cut” van de regisseur te zien, met nog nooit vertoond materiaal waaronder meer dan 45 minuten met verwijderde scènes.

"Laten we de ultieme boxset van Avatar maken, is wat ik ons team vertelde", legt James Cameron uit. "Een boxset die alles bevat wat de fans maar kunnen dromen. Zo is er een uitgebreidere versie die zestien minuten langer duurt, extra documentaires, behind-the-scenes featurettes, artwork en meer dan 45 minuten aan verwijderde scènes. Alles wat waard is om in een special edition te zitten, zit in deze boxset."

De 3-disc Avatar Extended Collector’s Edition Blu-ray en Avatar Collector’s Edition dvd bevatten beide de originele bioscoopversie, een 'special-edition re-release', en een nieuwe 'collector's extended cut' met zestien extra minuten waaronder een exclusieve alternatieve beginscène van de aarde. Kijkers zullen naar de uithoeken van Pandora kunnen reizen met "Capturing Avatar", een diepgravende documentaire van filmlengte die handelt over de 16 jaar durende reis van de filmmaker. Hierin zijn alle nieuwe interviews met James Cameron, Jon Landau en de cast en crew opgenomen. De documentaire geeft Camerons unieke visie op de film weer, die nu al gezien is door meer dan 310 miljoen mensen over de hele wereld. Dit met Oscars en Golden Globe bekroonde epische drama is de film met de grootste omzet aller tijden, goed voor meer dan 2,7 miljard dollar aan de kassa. Het is ook de best verkochte Blu-ray aller tijden.

De Avatar Extended Collector’s Edition Blu-ray zal nog meer bonusmateriaal bevatten en staat garant voor een fascinerende kijkervaring. Dankzij de ongeëvenaarde interactieve Blu-raytechnologie kunnen fans zich in de wereld van de Na'vi onderdompelen en de internationale 'behind-the-scenes'-sensatie ervaren met een cursus over de productie van de film. Kijkers kunnen de volledige film ervaren in drie productiestadia: 'performance capture', 'template' en 'final'. Daarnaast kunnen ze achter de schermen kijken bij alle fases in de productie van "Pandora's Box" en hebben ze toegang tot exclusieve interviews met James Cameron en de crew.

De Avatar Extended Collector’s Editon Blu-ray geldt als dé volledige, verhelderende handleiding over het maken van Avatar .

Avatar Extended Collection’s Edition: 3-Disc Collector’s Edition Blu-ray:
Disc 1
• Originele bioscoopversie
• Special Edition Re-Release
• Collector’s Extended Cut
• 16 extra minuten en exclusief alternatief begin

Disc 2
• “Capturing Avatar“ Een diepgaande documentaire van filmlengte met James Cameron, Jon Landau en cast en crew
• Verwijderde scènes – inclusief meer dan 45 minuten aan nooit vrijgegeven verwijderde scènes
• Productiematerialen

Disc 3
• Open “Pandora’s Box” en ga dieper in op het proces van het filmmaken.
• Interactieve scène-deconstructie: verken de diverse stadia van productie door 3 verschillende invalshoeken.
• Korte productiefilms: 17 featurettes over 'performance capture', het toevoegen van de muziek, 3D-fusion camera, stunts en nog veel meer.
• Avatar Archief waaronder originele scripts, 300 pagina's scenario en de uitgebreide Pandorapedia.

Avatar Collector’s Edition: 3-Disc Special Edition DVD:
Disc 1 & 2
• Originele bioscoopversie
• Special Edition Re-release
• Collector’s Extended Cut
• 16 extra minuten en exclusief alternatief begin

Disc 3
• “Capturing Avatar“ Een diepgaande documentaire van filmlengte met James Cameron, Jon Landau en cast en crew
• Verwijderde scènes – inclusief meer dan 45 minuten aan nooit vrijgegeven verwijderde scènes


Recent nieuws van dezelfde bron