:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> 2 Entertain Video >> NIEUWSBERICHT: HERNEMING BLADE RUNNER VERLENGD
NIEUWSBERICHT: HERNEMING BLADE RUNNER VERLENGD
Bron: 2 Entertain Video - Datum: 2015-06-09 - Geplaatst door: Ann
Klassieker ‘Blade Runner’ week langer in Kinepolis

Al meer dan 2.000 filmliefhebbers zakten  af naar  Kinepolis-bioscopen om Blade Runner: The Final Cut voor het eerst op groot scherm te bewonderen. De reacties waren unaniem lovend. Wegens het grote succes besliste Kinepolis om de herneming van de cultfilm uit 1982 met een week te verlengen.Blade Runner: The Final Cut zal  tot  en met dinsdag 16 juni te bekijken  zijn  bij Kinepolis. Daarnaast wordt de film vanaf 10 juni ook in Kinepolis Brugge vertoond.

In Blade Runner: The Final Cut, een niet eerder in België vertoonde versie van 117 minuten, plaatste regisseur Ridley Scott enkele gewelddadige shots in de film die in 1982 de eindmontage niet haalden. Blade  Runner schetst  het  verhaal van premiejager  Rick Deckard (Harrison Ford)  die ontsnapte androïden, menselijke klonen, moet uitschakelen in een futuristisch Los Angeles. Zijn opdracht wordt er niet minder eenvoudig om als hij verliefd wordt op een androïde...

Aanvankelijk was Blade Runner: The Final Cut enkel te zien in Kinepolis Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven,  Imagibraine en Kortrijk. “Op vraag van veel Brugse fans beslisten we om Blade Runner: The Final Cut ook in het programma van Kinepolis Brugge op te nemen”, klinkt  het  bij Kinepolis.

Praktisch
Tot en met dinsdag 16  juni  speelt Blade Runner: The Final Cut dagelijks om 20u  in  Kinepolis Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Imagibraine, Kortrijk en Brugge.


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron