:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> 2 Entertain Video >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 15
PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 15
Bron: 2 Entertain Video - Datum: 2012-12-10 - Geplaatst door: Werner
THE SIMPSONS SEIZOEN 15


Weer een seizoen bomvol hilarische afleveringen en gaststemmen van o.a. J.K. Rowling, Jennifer Garner, Mary-Kate en Ashley Olsen, Michael Moore en Simon Cowell.

Met alweer het 15e seizoen op DVD is The Simpsons de langstlopende animatieserie in de TV-geschiedenis, een cultureel begrip in binnen- en buitenland. De serie heeft wereldwijd een ontzettend loyale en toegewijde fanbase waarbij de meer dan 57 miljoen facebookfans slechts het topje van de ijsberg zijn. De beroemde familie uit het industriestadje Springfield zorgen in dit seizoen weer voor 22 briljant geschreven afleveringen vol zelfspot.

Dit seizoen trapt af met wederom een fantastische aflevering van de, onder fans, alom bekende 'Treehouse of Horror' reeks. In de afschrikwekkende veertiende aflevering van de reeks verandert Homer in de dood... Daarnaast krijgt Homer dit seizoen een bezoekje van zijn moeder (een fantastische cameo van Glenn Close) en komt Lisa in de problemen op school. Lisa maakt meer vreemde avonturen mee. In aflevering 13 komt ze, met behulp van Simon Cowell als 'the interviewer', erachter dat haar zusje Maggie slimmer is dan zij!

Sarah Michelle Gellar verliefd op Bart
Bart verdient flink wat geld waardoor hij zijn familie mee kan nemen naar Engeland. Hier ontmoeten ze flink wat bekende Britten als J.K. Rowling, Sir Ian McKellen en Tony Blair. In een latere aflevering wordt Bart opgesloten in een jeugdinstelling, waar hij wordt geketend aan een ruig meisje, Gina Vendetti, ingesproken door Sarah Michelle Gellar, dat hem minacht... maar eigenlijk smoorverliefd op hem is.

Carrièreswitch Homer en Marge
In aflevering tien begint Homer een carrière als ambulancechauffeur terwijl Marge een succesvolle roman schrijft waarin een nog heel herkenbare Homer een schurk is en Flanders een held. En, hèhè, eindelijk stemt schoolhoofd Skinner toe in een huwelijk met Edna (mrs.) Krabappel, maar of dat huwelijk stand houdt…

We're back: Treehouse of Horror en Margical History Tour
Seizoen 15 staat bol van heerlijke afleveringen met uiteraard een 'Treehouse of Horror' en een 'Margical History Tour' episode op stapel. In alweer de veertiende aflevering van de horrorreeks krijgt Homer (vermomd als ' de dood') de opdracht Marge te vermoorden. In deze aflevering heeft director Matt Groening o.a. Jennifer Garner weten te strikken als gaststem. In de reeks historische verhalen van de Margical History Tour kruipt Homer in de huid van Hendrik VIII. Ook de rest van de familie wordt één met bekende historische figuren met Bart als hoogtepunt: een op Amadeus geïnspireerde superkomische Mozart.

Feitjes en cijfers
Wist je dat The Simpsons...
•  inmiddels is bekroond met meer dan 18 Emmy Awards?
•  momenteel wereldrecordhouder is voor 'langstlopende prime-time animatieserie' in de Verenigde Staten?
•  ook wereldrecordhouder is met 'de meeste gastoptredens van celebrities in een animatieserie?'
•  voor uitbreiding hebben gezorgd in het Oxford Dictionary? Homers alom bekende uitspraak "D'oh!" is in 2011 toegevoegd als officieel woord.
•  in het bezit zijn van een heuse ster op de Hollywood Walk of Fame?

Productinformatie
Titel: The Simpsons Seizoen 15
Releasedatum: 12 December 2012
Formaat: DVD (ook verkrijgbaar in gelimiteerde collectersbox)
Genre: Humor
Lengte: Ongeveer 575 min
Audio: Engels Dolby Surround 2.0; Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 4 x 3 (1.33:1)
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Iedereen aan boord met Matt
• Verwijderde scènes
• Audiocommentaar
• Animation Showcase
• Speciale taaloptie
• En nog veel meer!
Recent nieuws van dezelfde bron