:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Living Colour Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2010
Bron: Living Colour Entertainment - Datum: 2010-11-02 - Geplaatst door: Werner
DESIGN(4DVD)
 
De 16 korte films op deze DVD zijn op verzoek van Living Colour Entertainment geselecteerd door Bruno Ninaber van Eyben en tonen niet allen de kant van de gebruiker - die we vaak al kennen -maar ook hoe en waarom deze producten tot stand zijn gekomen, wie de ontwerpers zijn, de idealen, de ambities en het geloof in een nieuwe tijd. Na het zien van deze selectie films wordt er ongetwijfeld met andere ogen naar de omgeving gekeken, deze wordt minder vanzelfsprekend. Bruno Ninaber van Eyben: "De ontworpen producten op deze DVD hebben een reden van bestaan. Zij vervulden in een bepaalde tijd een functie en hebben aan de tijd vorm gegeven. Zo geven ze ons een herinnering aan die tijd, met hun omgeving en levensstijl als iconen van hun tijd."
 
• Op deze 4 dvd-box o.a.: de Eames Lounge Chair, Fiat 500, Leica Fotocamera, LEGO en de Apple iMac.
• Inclusief leaflet met daarin veel informatie per ontwerp met toelichting van Bruno Ninaber van Eyben. 

Releasedatum: 2 december 2010
Talen: Frans
Speelduur: Ca 415 min!
Ondertiteling: Nederlands
Regio PAL, regio 2
Beeldverhouding: Aspect ratio 16/9 en 4/3
Audio: 2.0 stereo
Genre: Special interest

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
WILDERS,THE MOVIE
 
Geert Wilders weet zowel nationaal als internationaal discussie, woede en bewondering op te wekken. Tijdens de laatste verkiezingen (juni 2010) was zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) de grote winnaar. Filmmakers Joost van der Valk en Mags Gavan raakten gefascineerd; wie is Geert Wilders, wie zijn de mensen die op hem stemmen en hoe komt het dat hij zo succesvol is? In Wilders, the Movie onderzoeken de filmmakers de drijfveren van Wilders en zijn aanhang. Wie voelt zich aangetrokken tot de denkbeelden van Wilders en wat betekent de groei van de PVV voor Nederland? Via kiezers, partijgenoten, collega's en een onderzoek naar het verleden van Wilders, trachten de filmmakers het fenomeen Wilders te begrijpen. Wilders, the Movie is geen politiek pamflet en ook geen moralistisch of demoniserend statement; het is een portret van Geert Wilders en zijn tot nu toe onzichtbare kiezers.


• Nieuwe verbeterde versie! (Een andere versie dan uitgezonden op televisie)
• Actueel thema!

 Regie: Joost van der Valk en Mags Gavan
Releasedatum 2 december 2010
Talen: Nederlands/Engels
Speelduur: Ca 55 min
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Regio PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9
Audio: 2.0 stereo, 5.1 Dolby Digital (o.v.)
Genre: Documentaire


UIT HET ARCHIEF