:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2010
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2010-11-22 - Geplaatst door: Werner
ENTERTAINMENT ONE BRINGS YOU
 

Na het succesvolle eerste deel van The Universe zal in december het tweede seizoen van de vierdelige documentaire verschijnen. Daarnaast komt History weer met nieuwe interessante en indrukwekkende documentaires die ons meer laten zien over de wereld van geschiedenis, mythologie, culturen en bijbelse verhalen. Maar ook het eerste seizoen van de bekende TV serie Lawman verschijnt in december op DVD. In de serie neemt held Steven Seagal de kijker mee tijdens zijn inspanning voor de mensheid.

 

THE UNIVERSE II
 

Onderwerp: Het tweede seizoen van de in totaal vierdelige documentaire van The Universe.

 
Synopsis

Met hyperrealistische computersimulaties is het net alsof we daadwerkelijk naar de rand van het onbekende reizen. We bezoeken vreemde onbekende werelden in 'Exoplanets', bereiden ons voor op het ergste in 'Cosmic Collissions' en ontdekken de geheimen van onze eigen Melkweg. En dat is pas het begin... Leer wat donkere materie is, en waarom 95% van het universum er uit bestaat. En leer niet alleen wat Zwarte Gaten zijn, maar maak ook kennis met Witte Gaten – die materie creëren.

 
DVD Info
• Ruim 15 uur speelduur
• Verkrijgbaar op DVD & Blu-Ray
• Extra's en bonus documentaire
 

Releasedatum: 9 december 2010

 

THE CRUSADES: CRESCENT & THE CROSS:
 

Onderwerp: Veldslagen, middeleeuwen en ridders gemaakt met de nieuwste CGI technieken.

 
Synopsis

Deze bijzondere serie laat de epische veldslagen zien tussen twee middeleeuwse supermachten: die van De Christelijke Kruisvaders en die van de Moslims. Een strijd die meer dan twee eeuwen duurde. Een conflict dat het lot van het Heilige Land in het Midden Oosten bezegelde. Hoewel het slechts om een kleine strook land gaat, bevat het gebied wel de ultieme religieuze prijs: de stad Jeruzalem.

 
DVD Info
• Ruim 3 uur speelduur
• Verkrijgbaar op DVD & Blu-Ray
 
Releasedatum: 9 december 2010
 

NOSTRADAMUS 2012
 

History waagt een poging om verbanden te vinden tussen de meest verbijsterende profetieën uit de geschiedenis en de hedendaagse gebeurtenissen die men - misschien - voorspelden. Wetenschappelijke experts met diverse achtergronden, ontleden niet alleen de voorspellingen van Nostradamus, maar ook die van de Bijbel, diverse mythologieën uit andere culturen, hiëroglyfen en andere eeuwenoude teksten. Deze experts blijken verrassende verbanden te kunnen leggen tussen hedendaagse gebeurtenissen en voorspellingen uit het verleden.

 
Releasedatum: 16 december 2010
 

THE MYSTERIES OF THE BIBLE COLLECTION
 

Eeuwenlang is het een rijke bron van traditie, rituelen en mysteries geweest dat niet alleen gelovigen de weg heeft gewezen, maar ook wetenschappers bezig heeft gehouden. Er werd op locatie gefilmd in Het Heilige Land en door middel van moderne wetenschappelijke technieken en nieuwe archeologische vondsten, nieuwe feiten blootgelegd. Nieuwe theorieën worden gepresenteerd over de legendarische figuren en fabuleuze verhalen uit de Bijbel in deze 22 afleveringen, die een schat aan verbazingwekkende ontdekkingen opleveren.

 

Releasedatum: 16 december 2010

 

STEVEN SEAGAL: LAWMAN
 

Beleef het avontuur mee met Steven Seagal Lawman. De van RTL bekende TV serie verhaalt over Seagals bijzondere leven als ordehandhaver. Overdag volgen we hem als hij met zijn persoonlijk geselecteerde team van hulpsheriffs ingrijpt bij misdaden. Daarna zien we hoe Seagal zijn vrije tijd doorbrengt: hij schrijft songs, maakt muziek en spant zich in voor de mensheid.

 

Releasedatum: 16 december 2010