:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: HISTORY RELEASES JANUARI 2011
PERSBERICHT: HISTORY RELEASES JANUARI 2011
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2010-12-15 - Geplaatst door: Werner
THE UNIVERSE III

In seizoen drie van de epische serie The Universe zien we hoe NASA zichzelf uitrust met de modernste technologie om een apocalyptische aanval te voorkomen in ‘Dodelijke kometen en meteoren.’ We leren hoe wetenschappers voortplanting en menselijke ontwikkelingen voorzien in ‘Seks in de ruimte’ en bestuderen verrassend bewijs voor het bestaan van parallelle werelden die naast de onze zouden kunnen bestaan. Van bizarre wolken tot de hypothetische planeet X, van ruimterampen tot ruimteseks en de kans op angstaanjagende kosmische botsingen - als kijker ervaar je de ruimte op een compleet nieuwe manier.

DVD en BluRay – Release 27 januari


EVOLVE

In deze fascinerende 13-delige serie worden waargebeurde historische feiten afgewisseld met levensechte computerbeelden. Het is een mengeling van episch melodrama en experimentele wetenschap die de eeuwige strijd om te overleven schetst. We zien hoe sommige strategische voordelen anatomisch van aard waren (ogen, kaken, lichaamspantser), terwijl anderen te maken hadden met gedrag (beweging, communicatie, seks). Zo ontwikkelde de Amerikaanse Zeearend een telescopische blik, waarmee hij een haas van grote afstand kon zien rennen en evolueerde de haai haar manier van voortplanting, die uiteindelijk op die van de mens ging lijken. De serie Evolve volgt het historische spoor van deze aanpassingen vanaf de oorsprong tot het heden. Het is de strijd die de natuur al eeuwen voert en waar ieder wezen op aarde bij betrokken is en blijft.

DVD – Release 13 januari


BATTLES B.C.

Het complete eerste seizoen, de spannende serie van History, brengt met computerbeelden en live-action stunts de gevechtsstrategieën, tactieken en wapens van vroegere krijgsheren tot leven. Van Hannibal en de Romeinen tot Mozes, de leiders van Athene en David. De grafische stijl is dezelfde als die van 300, de graphic novel die ten grondslag lag aan de gelijknamige, succesvolle Hollywoodfilm. Battles B.C. laat zien hoe het leiders uit de oude wereld verging tijdens de grootste conflicten uit de geschiedenis. Ontdek de waarheid en de mythes van de legendarische wapenfeiten van epische helden en schurken, die niet alleen oorlog voerden, maar ze ook uitvonden.

DVD – Release 13 januari


UIT HET ARCHIEF