:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> JustBridge >> PERSBERICHT: ASPE SEIZOEN 6
PERSBERICHT: ASPE SEIZOEN 6
Bron: JustBridge - Datum: 2010-12-15 - Geplaatst door: Werner

Het zesde seizoen van Aspe is vanaf nu te koop in 6-delige DVD-box!

 Ook in het 6de seizoen Aspe wordt Brugge geteisterd door een misdaadgolf. Voor de adepten van Aspe betekent dit een blij weerzien met Hoofdinspecteur Van In, gespeeld door Herbert Flack. Ook Francesca Vanthielen (Onderzoeksrechter Hannelore Martens), Maaike Cafmeyer (Inspecteur Carine Neels), Mathias Coppens (Inspecteur Mitch Dedecker) en Michel Van Dousselaere (Commissaris Roger De Kee) zetten nog steeds hun beste beentje voor om de brede waaier aan cases tot op het bot uit te spitten. Nieuwkomers dit seizoen zijn Ludo Hoogmartens, bekend van o.a. Katarakt, Adriaan Van den Hoof als de computernerd en Kim Hertogs als assistente van de wetsdokter.
 
Al zes seizoenen lang, is deze Vlaamse misdaadserie een kijkcijferkanon op vtm. De boeken van Aspe zijn voor cineasten Frank Van Mechelen, Miel van Hoogenbemt en Matthias Coppens opnieuw inspirerend geweest voor dit zesde seizoen. De kijker mag zich verwachten aan maar liefs tien uur spannende avonturen in de Brugse binnenstad. Van In en zijn ploeg worden in dit seizoen bijgestaan door een hele reeks topacteurs, zoals o.a. Rik Van Uffelen, Karlijn Sileghem, Benny Claessens, Norman Baert, Geert Hunaerts, Stan Van Samang, Titus De Voogd, Gert Winckelmans, Tine Van den Brande. Voor dit zesde seizoen besloot Just Bridge bovendien om de DVD-box in een nieuwe kleedje te stoppen, m.n. een slim-line box.
 
Nestel je in de zetel met het juiste Van In – gerstennat en bereid je voor op een spannende Aspe-avond! Aspe seizoen 6, goed voor ruim 10 u kijkplezier, is vanaf 7 december verkrijgbaar in de reguliere handel!Recent nieuws van dezelfde bron