:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Living Colour Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2011
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2011
Bron: Living Colour Entertainment - Datum: 2011-01-27 - Geplaatst door: Werner
JUSTIN BIEBER – THIS IS MY WORLD
 
In deze film wordt de kijker meegenomen op de weg naar het succes van het fenomeen Justin Bieber. De film bevat ondermeer uitvoeringen van zijn hits waaronder twee bijzondere uitvoeringen van 'Baby' en akoestische versies van 'One Time' en 'U Smile'. Deze dvd geeft ook inzichten en interviews met Bieber over z'n 3D-filmdebuut in Never Say Never, z'n grote rol in de populaire tv-serie CSI en z'n optreden in Saturday Night Live.
 
Justin Bieber bereikte binnen één jaar de status van superster. Hij werd ontdekt op YouTube en onmiddellijk gecontracteerd door het platenlabel van Usher. Niet slecht voor een jongen die z'n carrière begon met door z'n moeder geproduceerde, thuis opgenomen demo's en die jonger is dan de gemiddelde eerstejaars student.
 
• Inclusief zijn hits Baby, One Time en U Smile.
• Dé tienersensatie van de eeuw.
• Zijn concerten voor 27 maart in Rotterdam en 30 maart in Antwerpen zijn uitverkocht.
• Een 'must have' voor elke Bieber fan.
• Maar liefst 4 awards gewonnen tijdens de American Music Awards: favoriete artiest, favoriete pop/rock Album, favoriete pop/rock zanger en beste nieuwkomer. Tijdens de MTV European Music Awards werd hij uitgeroepen tot de beste Mannelijke Artiest en beste Push Act!
 
Releasedatum: 24 maart 2011
Talen: Engels
Speelduur: 85 min.
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1 en Dolby Digital 2.0
Genre: Muziek
 

BROTHERHOOD
 
Teleurgesteld in zijn superieuren verlaat Lars het leger, waarna hij noodgedwongen bij zijn ouders moet intrekken. Wanneer hij bij toeval in een rechts-extremistische vergadering belandt is dat het begin van een nieuw leven. Hoewel Lars vrijwel alles aan de neonazi's afkeurt, grijpt hij de kans om via hun agressieve bezigheden zijn frustraties kwijt te raken. Hij wordt onder de hoede van oudgediende Jimmy geplaatst en terwijl Lars gestaag stijgt in de fascistische rangen, ontstaat er een onverwachte aantrekkingskracht tussen Lars en Jimmy. Dit druist in tegen alle leerstellingen van de fascistische groep en de onwillige geliefden moeten zich staande zien te houden tussen onwrikbare regels en een onmogelijke liefde.
 
• Beste film tijdens internationaal filmfestival in Rome.
• "Uitstekende vertolkingen van David Dencik en Thure Lindthardt."
• Controversieel thema. – Het Parool
 
Regie: Nicolo Donato
Met o.a.: David Dencik en Thure Lindhardt
 
Releasedatum: 24 maart 2011
Talen: Deens
Speelduur: 96 min
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9 (2.35:1)
Audio: 2.0 stereo, 5.1 Surround
Genre: Speelfilm
 
Bonus:
• trailer