:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> JustBridge >> PERSBERICHT: NATIONAL GEOGRAPHIC-DOCUMENTAIRES APRIL 2011
PERSBERICHT: NATIONAL GEOGRAPHIC-DOCUMENTAIRES APRIL 2011
Bron: JustBridge - Datum: 2011-04-19 - Geplaatst door: Werner

Op 19 april komen vier wondermooie documentaires van National Geographic uit op dvd.

 
TRIUMPH OF LIFE

Sinds het leven zo'n 4 miljard jaar geleden voor het eerst op aarde verscheen, heeft het continu moeten strijden om voort te bestaan. Triumph Of Life vertelt het verhaal van alle levende wezens die deze strijd tot nu toe weten te winnen en regeren over lucht, aarde en water.

 

WORLD'S WEIRDEST ANIMALS

In World's Weirdest Animals maken we kennis met de meeste vreemde levensvormen en natuurverschijnselen van de wereld. Laat je verbazen door World's Weirdest!

 
KNOWN UNIVERSE

Dat het heelal meer omvat dan de aarde weten we al heel lang. Maar nu zijn voor het eerst alle bekende aspecten van het universum in beeld gebracht. Van zwarte gaten tot meteorietenregens en van sterrepoorten tot ruimtestormen... het komt allemaal aan bod in Known Universe.

 
TOP 10 PHOTOS

In Top 10 Photos worden de 10 beste NG-foto's van het jaar worden vertoond, en het verhaal er achter. De hoofdredacteur van het NG magazine vertelt waarom ze juist deze foto's voor de top hebben gekozen.

 

National Geographic is een autoriteit en wordt gekenmerkt door haar objectieve en beschouwende journalistiek. Daarmee creëert ze wereldwijd actieve bewustwording van de schoonheid van de natuur bij het grote publiek. De missie van National Geographic Society is miljoenen mensen over de hele wereld te inspireren, te verbazen en grenzen laten verleggen.

 

De afgelopen 35 jaar heeft ze hiermee al meer dan 800 prijzen op het gebied van documentaires en fotografie gewonnen. National Geographic toont de schoonheid van de aarde en maakt ons bewust van de kwetsbaarheid van onze planeet.

 

Door de fusie van Bridge Entertainment met Just Entertainment, nam 'Just Bridge' de rechten van deze fantastische portfolio van National Geographic over. Een aangepaste uitgekiende strategie met o.m. een samenwerking met enkele tijdschriften zoals EOS, moet deze pareltjes de nodige aandacht geven die ze verdienen. Verder in 2011 staan nog enkele andere releases van National Geographic op het programma.

 

De DVD's zijn vanaf 19 april verkrijgbaar in de reguliere handel!

 
 

 Recent nieuws van dezelfde bron