:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: HISTORY RELEASES MEI 2011
PERSBERICHT: HISTORY RELEASES MEI 2011
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2011-05-03 - Geplaatst door: Werner
ICE ROAD TRUCKERS SEIZOEN 2

Meer dan 10 uur speelduur
Met Nederlandse ondertiteling
Extra’s: Van Het IJs
Releasedatum: 18 mei 2011

Synopsis
Een nieuw seizoen Ice Road Truckers betekent opnieuw hoogspanning op het ijs. Deze keer zelfs nog noordelijker, zo’n 160 kilometer binnen de poolcirkel. De avonturiers zijn hier voor een nieuwe missie: het afleveren van zware metalen onderdelen aan boortorens naar aardgas. Hun trek brengt hen niet alleen over de met ijs bedekte rivieren, maar zelfs over stukken bevroren oceaan! In slechts drie maanden verdienen deze mannen een jaarsalaris, maar ze moeten dan ook een van de meest gevaarlijke stukken ‘weg’ ter wereld overbruggen. Storingen en bevriezing zijn gemeengoed en iedere verkeerde beweging kan het einde betekenen, wanneer het ijs wijkt onder de wielen en de wagen wegzakt in het ijskoude water.

Het is een verraderlijke, verlammende baan. Maar voor sommige chauffeurs zo’n heftige uitdaging dat ze er juist geen genoeg van kunnen krijgen en keer op keer terugkeren.

Extra's:
• Van Het IJs:: wordt onderdeel van de Ice Road crew met dit exclusieve kijkje achter de schermen. En zie de ijskoude mannen ontdooien in een openhartig gesprek.


500 GREAT GOALS

Ca. 50 goals van Nederlandse makelij
Meer dan 4 uur beeldmateriaal
Met commentaar van Evert ten Napel
Met Nederlandse ondertiteling
Releasedatum: 18 mei 2011

Wat maakt voetbal toch tot zo’n goede kijksport? Is het de sfeer in het stadion? Zijn het de grote belangen? Of zijn het de sterspelers, die het spel keer op keer een nieuw gezicht geven? Natuurlijk, het zijn al deze dingen en nog veel meer. Maar voetbal zou waardeloos zijn zonder de doelpunten. Over de hele wereld worden er schitterende, onmogelijke en memorabele goals gemaakt. Op deze DVD zijn daar maar liefst 500 van verzameld.

Niet alleen de Nederlandse Eredivisie is bekeken. De goals op deze DVD komen uit alle hoeken van de wereld en uit alle denkbare competities. Van de kleinere wedstrijden in de Engelse eerste divisie tot de grote finales van een WK of Champions League. Overal is gezocht naar de meest behendige en indrukwekkende doelpunten die je ooit hebt gezien. De verzameling is eindeloos en het zal lastig worden om de wonderschone goals van spelers als Pelé, Marco van Basten, Diego Maradona, David Beckham, Dennis Bergkamp, Zlatan Ibrahimović, Johan Cruyff en Zinedine Zidane niet keer op keer te blijven bekijken.

Zie opnieuw de onmogelijke hakbal van Rafael van der Vaart. Verbaas je over het gemak waarmee Zidane de bal in de kruising jaagt. En krijg nog eens kippenvel bij het zien van de winnende goal van Dennis Bergkamp in de kwart finale van het WK in 1998 tegen Argentinië. Luister ook naar de analyses van de spelers zelf terwijl zij nog een keer kijken naar enkele van de mooiste of belangrijkste doelpunten uit hun carrière. Hoor Pelé over zijn optreden op het WK in 1962 en Diego Maradona over het moment dat hij sierlijk de volledige verdediging van Engeland omspeelde op het WK in 1986. Ook Ruud Gullit en Ronald Koeman vertellen samen met Marco van Basten over hun herinneringen aan zijn legendarische volley in de finale van het EK in 1988.

Deze collectie is niet te missen voor fans van het fantastische spel. Een must voor iedere voetballiefhebber.


THE UNIVERSE 3D
De 7 wonderen van ons zonnestelsel

Speelduur: 47 minuten
In real 3D
Met Nederlandse ondertiteling
Releasedatum: 11 mei 2011

We bevinden ons middenin het opwindende tijdperk van de ruimtelijke ontdekkingen. Uitzonderlijke gebeurtenissen spelen zich dagelijks af in onze eigen kosmische achtertuin. Door middel van 21ste eeuwse ruimtevoertuigen en geavanceerde beeldtechnologie wagen we ons iedere dag weer verder in de onbekende achtertuin. Ga daarom mee op een opwindende en ongekende tour langs de zeven wereldwonderen van ons zonnestelsel en beleef het in 3D!

Bekijk de spuitende ijsgeisers op het oppervlak Enceladus, een van de manen van Saturnus. Vlieg mee door de ringen van Saturnus! Duik in de rode vlek van Jupiter, het oog van de grootste storm van het zonnestelsel. Zweef door de miljoenen rotsen die samen de planetoïdengordel vormen, een overblijfsel van het ontstaan van ons zonnestelsel. Gebruik makend van de nieuwste 3D technologie beklimmen we Olympus, de grootste vulkaan op Mars en bestuderen we het vlammende oppervlak van de zon van heel dichtbij. We eindigen onze epische reis bij de planeet waar we begonnen: De Aarde. Ervaar de reis naar de grenzen van het onbekende, op een volstrekt nieuwe manier: in 3D.