:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2011
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2011-09-26 - Geplaatst door: Werner

SCREAM 4

 
• Deel vier van de succesvolste horrorreeks ooit.

• Met de originele cast: David Arquette, Neve Campbell en Courtney Cox.

 
Synopsis

Net als iedereen denkt dat het weer veilig is... keert de beruchte Ghostface killer terug! Het landelijke Woodsboro, waar de grootste horrortrilogie van het vorige decennium zich afspeelde, wordt opnieuw opgeschrikt door één van de bekendste moordenaars aller tijden. Het gaat mis op het moment dat Sidney Prescott (Neve Campbell) na jaren eindelijk terug durft naar het stadje, als laatste stop van de promotietour van haar zelfhulpboek. Ze ontmoet veel oude

bekenden, maar komt ook weer oog in oog te staan met de gemaskerde killer. Alle angst is in één klap terug...

 

Regie: Wes Craven (Scream 1-3, The Hills Have Eyes, Red Eye)

Cast: David Arquette (Scream 1-3), Hayden Panettiere (Heroes, Fireflies In The Garden), Neve Campbell (Scream 1-3), Courteney Cox (Scream 1-3, Friends), Emma Roberts (Valentine's Day, Wild Child)

Te koop: 26 oktober 2011
 

SINTERKLAAS EN HET PAKJESMYSTERIE

 
• De enige echte Sinterklaasfilm.
• Een bewezen succesformule.

• Boordevol BN'ers: o.a. Gerard Joling, John Kraaykamp Jr., Frans Bauer.

 
Synopsis

Na de succesvolle films Sinterklaas En Het Geheim Van Het Grote Boek en het spectaculaire vervolg Sinterklaas En De Verdwenen Pakjesboot, komt dit jaar het nieuwe avontuur ook uit op DVD: Sinterklaas En Het Pakjes Mysterie. Naast Sinterklaas keren ook Diego, Gerard Joling, Joris, Boris, Dr Brein en vele andere vertrouwde gezichten terug. Sinterklaas komt maanden voor de intocht alvast per Pakjes-Boeing naar Nederland om de geheime pakjesopslag te controleren. Vlak voor zijn aankomst gaat er wat mis met het vliegtuig en dreigt zijn geheime bezoek uit te lekken. Het is het begin van een opeenstapeling van pech en mysterieuze brieven en telefoontjes.

 

Regie: Martijn van Nellestijn (Sinterklaas En Het Geheim Van Het Grote Boek, Sinterklaas En De Verdwenen Pakjesboot)

Cast: Coole Piet Diego, Hetty Heyting, Sinterklaas, Frans Bauer, Gerard Joling, Gebroeders Ko, John Kraaykamp Jr., Joris & Boris

Te koop: 12 oktober 2011
 

HENRY'S CRIME
 
• Geschreven door Sacha Gervasi (The Terminal)

• Met Keanu Reeves en Oscarnominees Vera Varmiga, James Caan.

 
Synopsis

Nacht na nacht werkt Henry achter het loket van een stille tolweg in Buffalo, New York. En iedere ochtend sleept hij zich terug naar huis; zonder ambitie, droom of richting. Tot hij op een dag wakker wordt geschud uit zijn doelloze bestaan wanneer hij, tegen zijn bedoeling, betrokken raakt bij een bankoverval. Een bankoverval die ook nog eens mislukt. Hij wordt ten onrechte opgesloten. Als Henry een jaar later vrijkomt, weet hij voor het eerst wat hij wil met zijn leven. Nu hij de straf heeft uitgezeten, kan hij net zo goed de misdaad alsnog begaan! De vondst van een tunnel van de bank naar het naastgelegen theater, een aanvaring met de doortastende actrice Julie en de onwaarschijnlijke samenwerking met zijn oude vrienden ontaard in een droogkomisch en ontwapenend romantisch misdaadverhaal.

 

Regie: Malcolm Venville (44 Inch West)

Cast: Keanu Reeves (The Matrix, Speed, My Own Private Idaho), Vera Farmiga (Up In The Air, The Departed, Source Code), James Caan (The Godfather, Rollerball, Mickey Blue Eyes)

Te koop: 12 oktober 2011
 

HOBO WITH A SHOTGUN
 

• Over the top grindhouse slasher

• Met Neerlands enige echte filmster: Rutger Hauer
• De openingsfilm van het Imagine Film Festival
 
Synopsis

Na Machete is nu ook de Grindhouse fake-trailer Hobo With A Shotgun omgezet naar een echte speelfilm. Regisseur Jason Eisener heeft er een bloederige spin-off van gemaakt, met een dikke knipoog naar jaren '70 films. Wanneer een naamloze zwerver (Rutger Hauer) terecht komt in een dorpje dat bol staat van geweld, moord en doodslag, besluit de hobo korte metten te maken met het gespuis. En daar komt meer dan alleen een shotgun bij van pas...

 
Regie:Jason Eisener
Cast: Rutger Hauer
Te koop: 19 oktober 2011
 

CALL ME FITZ (SEIZOEN 1)

 
• Bekend van Comedy Central.
• Aanstekelijke comedyserie in de stijl van Californication.
• Jason Priestley schittert als grofgebekte autoverkoper.
 
Synopsis

Jason Priestley is weer helemaal terug. Priestley, die voor zijn rol in Call Me Fitz een Roma Award voor beste mannelijke hoofdrol kreeg, speelt de louche tweedehands autoverkoper Richard "Fitz" Fitzpatrick, die de grenzen van acceptabel gedrag telkens weer weet te overschrijden. Als Fitz een testrit verpest en zijn potentiële klant in een coma belandt, wordt hij geconfronteerd met een nieuwe verkoper in het bedrijf: Larry, een goedzak met een hart van goud. Als Fitz de man is die in het moment leeft, is Larry zijn buffer, klaar om de ravage die Fitz achterlaat op te ruimen (en opnieuw te bekleden).

 

Regie: Sherie Elwood (Flash Forward)

Cast: Jason Priestley (Haven (TV serie), Beverly Hills, 90210 (TV serie)), Ernie Grunwald (Men in Black II, Cellular), Peter Macneill (A History of Violence, Frequency)

Te koop: 26 oktober 2011