:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: AVATAR 3D
PERSBERICHT: AVATAR 3D
Bron: Fox - Datum: 2012-08-21 - Geplaatst door: Werner
AVATAR 3D

Pandora komt als nooit tevoren tot leven in deze ultieme thuisbioscoopervaring.

Meer dan 33 miljoen Facebookfans ontvangen een exclusieve internationale aankondiging ter gelegenheid van de Blu-ray release in oktober van de film die wereldwijd een fenomeen werd.

De wereld van Pandora heeft er nooit beter uitgezien nadat 33 miljoen Avatar-Facebookfans als eersten de komende release van de Avatar Blu-ray 3D Collector’s Edition konden ontdekken. Deze Twentieth Century Fox Home Entertainment film debuteert 24 oktober in de Benelux. Een thuisbioscoopervaring als geen andere: voor het eerst kunnen fans James Cameron’s box office succes thuis bekijken in verbluffende 3D high-definition.
“3D televisie is de toekomst van home entertainment,” zegt de met een Oscar bekroonde regisseur,
James Cameron. “Ik ben een groot voorstander van deze technologie en ik ben zeer verheugd dat Avatar in de huiskamer bekeken kan worden zoals de film bedoeld is.”

“Een stijging in het aantal woonkamers met 3D televisie heeft ons overtuigd om de grootste 3D film aller tijden rechtstreeks in je woonkamer te brengen,” gaat Jon Landau, Academy Award winnende producent van AVATAR verder. “Dit is de enige manier waarop fans de wereld van Pandora zouden mogen ervaren en deze release biedt de hoogste beeldkwaliteit mogelijk.” De tweedelige Avatar 3D Blu-ray Collector’s Edition, vroeger alleen beschikbaar voor consumenten door een exclusieve deal met Panasonic, zal de originele bioscooprelease bevatten en wordt aangeboden in een volledig nieuwe verzamelverpakking.

Dit epische meesterwerk, bekeken door 310 miljoen mensen wereldwijd en bekroond met Oscars® en Golden Globes, haalde met 2,7 miljard dollar het hoogste kassaresultaat ooit. AVATAR is eveneens een van de best verkopende Blu-rays aller tijden.

Deze Twentieth Century Fox Home Entertainment film debuteert op 24 oktober in de Benelux maar kan nu al besteld worden in pre-booking.
Recent nieuws van dezelfde bron