:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: KATY PERRY - PART OF ME
PERSBERICHT: KATY PERRY - PART OF ME
Bron: Paramount - Datum: 2012-10-01 - Geplaatst door: Werner
KATY PERRY: PART OF ME
Dvd, Blu-ray en 3D-Blu-ray vanaf 28 november

“Onweerstaanbaar, onthullend, inspirerend en hartverwarmend” – Scott Mantz, Access Hollywood

Ouderdom speelt geen enkele rol.
Ga gerust collectief uit de bol voor de grootste muziekrelease van het jaar.

Synopsis

Katy Perry, een fenomeen! Met vele muziekprijzen, miljoenen verkochte CD’s, diverse nummer 1 hits in vrijwel alle landen, 45 miljoen fans op Facebook en 24 miljoen volgers op Twitter is ze de popster van dit moment! In de geweldige muziekdocumentaire Katy Perry – Part of Me krijgt de wereld een unieke inkijk in haar leven en haar succesverhaal, zien we beelden van haar concerttour en nooit eerder vertoonde interviews.

Katy Perry: Part Of Me
biedt een intieme blik op het leven van de superster met beelden van achter de schermen en concertopnames die zelfs niet in de bioscoop te zien waren! Zet je schrap voor het superleuke, glamoureuze, hartverscheurende, inspirerende, knotsgekke, magische, passionele en waanzinnig eerlijke videodagboek van een van de grootste performers van onze planeet!

Katy geeft haar fans en de hele wereld een unieke inkijk in haar leven en haar succesverhaal, met beelden van haar concerttour en nooit eerder vertoonde interviews. Het is de eerste keer dat een documentaire zo diep ingaat op het harde werk, de toewijding en het fenomenale talent van een meisje dat trouw bleef aan zichzelf en haar originele visie om haar grote droom waar te maken. De film bevat niet alleen zeldzame interviews en persoonlijke momenten met Katy en haar vrienden, maar ook onopgesmukte beelden van repetities, choreografieën en de werkwijze die ze hanteert om haar eigengereide, unieke visie en stijl waar te maken.

Katy Perry: Part Of Me is vooral het tastbare bewijs dat de zangeres onvoorwaardelijk gelooft dat wie in eerste instantie zichzelf kan zijn, om het even wie kan worden.

Paramount, in de Benelux verdeeld door Universal Pictures, brengt op 28 november 2012 de spetterende muzikale documentaire Katy Perry: Part Of Me uit op drie verschillende formaten:

De film werd integraal opgenomen in hoge definitie en 3D, voor de ultieme onderdompeling in de wereld van Katy Perry. Beide combosets bieden extra bonusmateriaal dat niet eerder in de zalen te zien was (voor alle duidelijkheid: de film was in de Benelux sowieso niét in de zalen te zien), zoals beelden van Katy op en achter de bühne, opnames van achter de coulissen tijdens de California Dreams-tour en nog veel veel meer.

Inhoud Blu-ray
• Bioscoopversie in hoge definitie
• Behind the Scenes of the California Dreams Tour

Inhoud DVD
• Bioscoopversie in standaard definitie
Beeld Blu-ray: 1080p HD
Audio Blu-ray: Engels 5.1 DTS-HD Master Audio, Frans 5.1 Dolby Digital
Ondertiteling: onder meer Engels, Frans, Nederlands
Beeld DVD: widescreen, 16:9
Audio DVD: Engels en Frans 5.1 Dolby Digital
Ondertiteling: onder meer Engels, Frans, Nederlands
Releasedatum: 28 november 2012
Speelduur: 93 minuten
Kijkwijzer: AL

Katy Perry: Part Of Me 3D/Blu-ray/DVD Combo Pack omvat, naast de gewone Blu-ray en de DVD, een bijkomende 3D Blu-ray in 1080p met dezelfde audio en ondertitels als de gewone Blu-ray.UIT HET ARCHIEF