:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: EERSTE TWEE 4K-TITELS VAN PARAMOUNT
PERSBERICHT: EERSTE TWEE 4K-TITELS VAN PARAMOUNT
Bron: Paramount - Datum: 2016-06-23 - Geplaatst door: Werner
PARAMOUNT HOME MEDIA DISTRIBUTION KONDIGT EERSTE 4K ULTRA HD BLU-RAY RELEASES AAN

Deze digitaal geremasterde films met grensverleggende High Dynamic Range-technologie verschijnen op 6 juli 2016 voor het eerst als UHD-Blu-ray combo packs

Paramount Home Media Distribution kondigde vandaag aan dat Star Trek en Star Trek: Into Darkness, de werelwijde kaskrakers van regisseur J.J. Abrams, de eerste twee titels zullen zijn die de distributeur op het nieuwe 4K Ultra HD Blu-ray formaat uitbrengt. De releases vallen samen met de 50ste verjaardag van de Star Trek-franchise in 2016. 4K UHD is de volgende stap in de evolutie van home entertainment, met een viermaal hogere resolutie en meer dan dubbel zoveel kleuren als Full HD. Bovendien leveren deze spectaculaire 4K UHD-releases een uitzonderlijke kleurenpracht en contrastwaarden dankzij de High Dynamic Range-technologie, die verborgen details en kleurschakeringen aan het licht brengt en de beelden zodoende nog levensechter maakt. 

Zowel Star Trek als Star Trek: Into Darkness zijn digitaal geremasterd met nieuwe omzettingen naar 4K UHD voor een uitzonderlijk levendige beeldkwaliteit. Daarnaast zijn de films uitgerust met Dolby Atmos-geluidssporen die specifiek voor een homecinema-omgeving werden geremixt. Dolby Atmos levert een meeslepend geluid dat de audio overal – ook boven het hoofd van de kijker – in de ruimte positioneert en verplaatst, waardoor het publiek volledig in een unieke entertainmentbeleving wordt ondergedompeld.

Beide films worden op 6 juli 2016 uitgebracht in een Combo Pack met drie schijfjes, tegen een SRP van €29,99: 1 UHD disc met de film, 1 Blu-ray disc met de film, en een Blu-ray disc met de extra’s.

Star Trek bevat een Blu-ray Disc die een blik achter de schermen van de productie biedt en volgestouwd zit met meer dan drie uur bonusmateriaal. De Star Trek: Into Darkness UHD en Blu-ray Discs bevatten de spectaculaire IMAX-versie van de film, alsook een bonus Blu-ray Disc met meer dan twee uur extra’s.

De titels van Paramount worden in de Benelux uitgebracht door Universal Pictures Benelux.

Update 23/06/2016: de release is verschoven naar 3 augustus. Star Trek: Into Darkness zal niet langer een disk met extra's bevatten
UIT HET ARCHIEF