:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> JustBridge >> PERSBERICHT: WAKING THE DEAD
PERSBERICHT: WAKING THE DEAD
Bron: JustBridge - Datum: 2012-10-04 - Geplaatst door: Werner
WAKING THE DEAD
Alle seizoenen van Waking The Dead verzameld in één luxe box!

16 oktober is een dag die de fans van spannend detectivewerk moeten aankruisen in hun agenda, dan komt de volledige reeks van Waking The Dead uit op dvd! In deze populaire Britse dramareeks heropent een speciaal politieteam, aangevuurd door de gedreven, ietwat excentrieke Peter Boyd onopgeloste moordzaken. Ze nemen oud en nieuw bewijsmateriaal onder de loep met de meest moderne technieken. Niet alleen hun slim speurwerk zorgt voor een meeslepende kijkervaring, ook de eigen verhalen van de hoofdpersonen maken van Waking The Dead verslavende televisie.

Met Waking The Dead heeft de BBC een felbejubeld prijsbeest in huis. Niet alleen de critici en awardjury’s overladen de reeks met superlatieven, ook het publiek stemt massaal af op de serie. Miljoenen Britten volgden negen seizoenen lang de ontknoping van mysterieuze moordverhalen. De reeks is verkocht aan meer dan 180 landen. De serie werd eerst op Canvas uitgezonden, later op Vitaya, waar het tot de toppers behoorde.

Aan de combi van spannend detectivewerk en emotioneel uitgediepte personages kan Waking The Dead ook fantastisch acteerwerk toevoegen. Trevor Eve (Troy), Sue Johnston (Brassed Off) en Tara FitzGerald (The Virgin Queen) zetten ijzersterke, levensechte personages neer. De duistere sfeerschepping en dreigende visuele effecten kluisteren je verder aan je scherm. Mix het beste van CSI, Silent Witness, Bones en Wire In The Blood en het resultaat is Waking The Dead!

De pilot-movie alsook een vooruitblik op de spin off-serie The Body Farm maken deel uit van de dvd-box. Zonder twijfel de ultieme cadeaubox!

Speelduur: ca 77,5 uren
Aantal discs: 30x dvd in shoebox
Ondertiteling: Nederlands
Vanaf 16 oktober verkrijgbaar in de reguliere handel!
Recent nieuws van dezelfde bron