:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2014
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2014
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2014-06-23 - Geplaatst door: Werner
THE RIGHT KIND OF WRONG

Het zit Leo Palamino niet echt mee. Hoe hard hij ook zijn best doet, het lukt hem niet om door te breken als schrijver, dus verdient hij de kost als afwasser. Zijn vriendin heeft het helemaal met hem gehad en besluit hem te dumpen. En om alles nog nét iets erger te maken wordt ze wereldberoemd met haar blog over hun voormalig liefdesleven, genaamd ‘Why you suck!’ Dan ontmoet hij op een bruiloft Colette, de vrouw van zijn dromen. Hij is op slag verliefd, maar ook hier doet zich een probleem voor: ze is de bruid. Maar Leo is een dromer en een romanticus dus hij laat het er niet zomaar bij zitten. Lukt het eeuwige loser Leo om Colette te laten zien wat hij werkelijk waard is en daarmee voor één keer Mr. Right te zijn?

Een heerlijke originele romantische komedie met hoofdrollen voor Ryan Kwanten (True Blood) en Sara Canning (The Vampire Diaries).

Regie: Jeremiah Chechik
Cast: Ryan Kwanten, Sara Canning, Will Sasso, Catherine O'Hara
Speelduur: 93 minuten
Kijkwijzer: 12, angst, grof taalgebruik
Relasedatum dvd en Blu-ray: 2 juli 2014

13 SINS

Elliot is een vriendelijke en intelligente zakenman. Hij wil graag met zijn vriendin trouwen, maar wordt hierbij gehinderd door grote financiële zorgen. Als hij op een avond alleen in zijn auto zit krijgt hij een telefoontje van een onbekende. Deze legt hem uit dat hij in een spelshow met een verborgen camera zit. Het doel van het spel is om dertien opdrachten te voltooien. Als Elliot dit lukt zal hij in totaal 6,2 miljoen dollar verdienen! Eerst is hij sceptisch, maar nadat hij de eerste twee opdrachten heeft uitgevoerd, het doodslaan en opeten van een vlieg die in zijn auto rondvliegt, ziet hij 1.000 dollar op zijn bankrekening verschijnen. Elliot besluit hierop door te gaan met het spel, maar ziet langzaam de opdrachten steeds extremer en gevaarlijker worden. Hoe ver zal hij gaan om het geld te verdienen? En is er nog wel een weg terug als de opdrachten dodelijke gevolgen krijgen?

Zenuwslopende thriller met Ron Perlman (Hellboy), Devon Graye (Dexter), Tom Bower (The Hills Have Eyes) en Rutina Wesley (True Blood) van de regisseur van The Last Exorcism en de producers van Insidious en Dead Man Down.

Regie: Daniel Stamm
Cast: Ron Perlman, Devon Graye, Mark Webber, Tom Bower, Rutina Wesley
Speelduur: 88 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld, angst, grof taalgebruik