:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: 24 SEIZOEN 9 - LIVE ANOTHER DAY
PERSBERICHT: 24 SEIZOEN 9 - LIVE ANOTHER DAY
Bron: Fox - Datum: 2014-08-02 - Geplaatst door: Werner
24: LIVE ANOTHER DAY

JACK IS BACK!

Elke seconde telt wanneer Kiefer Sutherland terugkeert als Jack Bauer in 24: Live Another Day
Vanaf 19 november beschikbaar op Blu-ray en DVD

24: Live Another Day, een van de meest geprezen televisieseries keert terug voor een nieuwe missie. Emmy-winnaar Kiefer Sutherland (*2006; Outstanding Lead Actor in a Drama Series, 24) wordt als de legendarische held Jack Bauer in twaalf afleveringen real time gevolgd wanneer een nieuwe terroristische dreiging zich ontvouwt in Londen. 24: Live Another Day wordt op 19 november uitgebracht op Blu-ray en DVD door Twentieth Century Fox Home Entertainment.

In 24: Live Another Day moet voormalig Counter Terrorist agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland), verbannen naar Londen voor vier jaar, in actie komen om de Amerikaanse President James Heller (William Devane) te redden. Gedurende zijn missie wordt Jack geconfronteerd met zijn ex-geliefde, Heller’s dochter Audrey (Kim Raver), die getrouwd is met de leider van het team Mark Boudreau (Tate Donovan). Samenwerkend met CTU -hacker Chloe O’Brian (Mary Lynn Rajskub), riskeert Jack alles om de V.S. te beschermen, een wereldwijde terroristische aanslag te voorkomen en het CIA-hoofd (Benjamin Bratt) te ontlopen – dit alles in real time.

Door AFI betiteld als een van de "Beste Televisieseries ooit" en winnaar van 20 Emmy Awards, neemt 24: Live Another Day je mee over de grens voor Jack’s gevaarlijkste missie tot nu toe. De Blu-ray en DVD komen met bonusmateriaal inclusief "24: Solitary", een spannende uitbreiding van seizoen 9. Bijkomend bevatten zowel de Blu-ray als de DVD "When Worlds Collide", deze extra beschrijft hoe dit meeslepende seizoen en de spannende verhaallijn is afgeleid van hedendaagse terrorisme en overheidszaken, "Destination London" focust op overzeese opnames en verwijderde en uitgebreide scènes.

24: Live Another Day - Extra's Blu-ray en DVD
• Blu-ray exclusive:  Destination London – featurette over opnames in London
• 24: Solitary – story extension op “24: Live Another Day”
• Worlds Collide: When Reality Becomes Fiction – Hoe de 24: LIVE ANOTHER DAY verhaallijn is overgenomen van headlines van vandaag de dag
• 24: LAD – Green Production – Een kijkje achter de schermen bij de milieuvriendelijke en verantwoordelijke inspanningen tijdens het filmen
• Verwijderde en uitgebreide scènes
Recent nieuws van dezelfde bron