:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES EERSTE KWARTAAL 2015
PERSBERICHT: RELEASES EERSTE KWARTAAL 2015
Bron: Fox - Datum: 2014-12-31 - Geplaatst door: Werner

VIKINGS SEIZOEN 2

Synopsis:

Raap al je moed bijeen voor een nieuwe meeslepende reis door de woeste wereld van de Vikings. Seizoen twee volgt de lotgevallen van Ragnar, de strijdvaardige Viking die nu een gerespecteerd leider is geworden op het slagveld en ernaast. Maar meer macht betekent ook tal van dodelijke gevaren en dilemma's. Terwijl hij zich schrap zet om de degens te kruisen met zijn eigen broer Rollo, is Ragnar verscheurd tussen zijn vrouw Lagertha en zijn minnares, prinses Aslaug. Zijn zoon Bjorn, intussen een jongeman en een woeste krijger, bevindt zich tussen twee vuren. Tussendoor valt Ragnar stoutmoedig het Engelse koninkrijk binnen, een gebied met immense schatten en een verraderlijke koning die de ultieme bedreiging kan vormen.


Genre: Tv-serie, Drama, Actie
Regisseur: Rick Jacobson
Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 januari 2015

 


BLACK SAILS SEIZOEN 1

Synopsis:
De Gouden Eeuw van de Piraterij. New Providence Island is een plek zonder wetten, bestuurd door de meest beruchte piratenkapiteinen uit degeschiedenis. De meest gevreesde is Kapitein Flint. Als de Britse marine terugkeert om hun land te heroveren en Flint en zijn bemanning uit te schakelen, ontstaat een gewelddadige strijd. Samen met bondgenoot Eleanor Guthrie, dochter van het lokale hoofd, bedenkt Flint een plan om de Britse aanval te dwarsbomen. Dit is het begin van een levensgevaarlijke schattenjacht. Op hetzelfde moment wordt de jonge matroos John Silver aangenomen als nieuw bemanningslid van Flint, maar hij blijkt een brutale vlerk te zijn die voortdurend het gezag van zijn kapitein ondermijnt. Black Sails neemt je mee in de wrede wereld vol muiterij en verraad van de ware piraten van de Caraïben...

Genre: Tv-serie, Drama, Actie
Regisseur: Michael Bay
Releasedatum dvd en Blu-ray: 4 februari 2015


SONS OF ANARCHY SEIZOEN 7

Synopsis:
Bloed eist bloed en in het laatste seizoen van Sons of Anarchy zullen alleen de sterken overleven. Seizoen zes eindigde met de brute moord op Jax's vrouw Dr Tara Knowles, door zijn eigen moeder Gemma, die daarmee de club dacht te beschermen. Seizoen zeven begint met Jax terug in de gevangenis omdat hij zich niet aan de regels van zijn voorwaardelijke vrijlating hield en nu worstelt met het verlies van de vrouw die hij zo liefhad. Met volledige ondersteuning van de club, zet hij een bruut plan in beweging dat zal leiden tot het voltooien van genadeloze vergelding. Bezit nu het laatste hoofdstuk van een van de meest epische dramaseries allertijden.

Genre: Actie, drama
Regisseur: Kurt Sutter
Releasedatum dvd: 25 maart 2015
 


MAGIC CITY

Synopsis:
Miami Beach, 1959. Wanneer Ike Evans het nieuwe jaar inluidt in zijn luxe Miramar Playa Hotel, veroveren de rebellen van Castro Havana. Miami is turbulent, maar de Kennedy's, de maffia en de CIA zijn allemaal de baas hier. En Ike is de ster van het hotel. Maar tegen welke prijs? Ben "The Butcher" Diamond financierde Ikes droom, en nu is zijn leven een grote façade, net als het Miramar Playa. Met duikende clowns overdag en sensuele escortes in de nacht, is niets wat het lijkt in Magic City.

Genre: Drama, thriller
Regisseur: Mitch Glazer
Releasedatum dvd: 25 maart 2015
 


THE AMERICANS SEIZOEN 2

Synopsis:
De KGB-spionnen Phillip en Elizabeth Jennings wonen samen met hun kinderen in de buitenwijk van Washington in de vroege jaren '80. Hun dubbele identiteit in een tijd van de Koude Oorlog wordt bemoeilijkt door de komst van de buurman, Stan Beeman, die FBI-agent is van beroep. In Seizoen 2 stelt de oudste dochter Paige steeds meer vragen aan haar ouders om er vervolgens achter te komen dat hun leven is gebaseerd op leugens. Stan Beeman's positie binnen de FBI wordt ernstig bedreigd wanneer zijn minnares Nina de macht over hem krijgt. Nina is namelijk dubbelagent binnen de Sovjet-ambassade. Het met een Emmy Award bekroonde tweede seizoen van The Americans zit weer boordevol spanning en drama.


Genre: Drama, actie
Regisseur: Joe Weisberg, Joel Fields

Releasedatum dvd: 25 maart 2015


COLLECTION BOX SONS OF ANARCHY

Synopsis:
De complete collectie van Sons Of Anarchy bestaat uit alle zeven seizoenen. Deze exclusieve limited edition box bevat alle afleveringen en extra's op 30 DVD's. Een waar collector's item voor alle SAMCRO-fans.

Genre: Actie, drama
Regisseur: Kurt Sutter
Releasedatum dvd: 25 maart 2015LET'S BE COPS

Synopsis:
In Let's Be Cops verkleden twee vrienden zich voor een gekostumeerd feestje als politieagenten en worden de sensatie van de buurt. Al snel wordt het tweetal omringd door bloedmooie vrouwen en racen ze door de straten met een tweedehands politiewagen die ze online besteld hebben. Wanneer de 'zogenaamde' helden verstrikt raken in het wek van de echte maffia moeten ze alles op alles zetten om de door hen veroorzaakte puinhoop weer recht te zetten. Al met al is Let's Be Cops, met in de hoofdrol Damon Wayans Jr. en Jake Johnson, een crimineel goede actiekomedie!

Genre: Komedie
Regisseur: Luke Greenfield
Cast: Jane Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle
Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 januari 2015


IF I STAY

Synopsis:
De verfilming van de bestseller If I Stay vertelt het romantische, hartverscheurende en meeslepende verhaal van een jonge vrouw die voor de ultieme beslissing komt te staan. De zeventienjarige Mia Hall (Chloë Grace Moretz) is een getalenteerde muzikante die een mooie toekomst tegemoet gaat, zowel in de muziek als in de liefde. Maar door een tragisch ongeluk verandert alles en raakt Mia gevangen tussen het heden en het hiernamaals. Voor het te laat is zal Mia een beslissing moeten maken die haar toekomst volledig zal veranderen. Kiest ze er voor om los te laten of om terug te keren naar de liefde van haar leven, Adam?

Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 januari 2015
Genre: Drama
Regisseur: R.J. Cutler
Cast: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley


THE DROP

Synopsis:
Bob Saginowski (Tom Hardy) is een eenzame, gesloten barman werkzaam in de kroeg van zijn neef, Marv (James Gandolfini). De Oost-Europeanen aan wie Marv jaren geleden zijn bar moest afstaan gebruiken de bar als 'dropbar', de plek waar alle illegale inkomsten tijdelijk worden opgeslagen. Wanneer de kroeg tijdens de feestdagen wordt overvallen, hebben Bob en Marv een groot probleem. De Tsjetsjeense eigenaren eisen hun geld terug en ook de rechercheur die de overval onderzoekt heeft in de gaten dat hier meer aan de hand is...

Genre: Misdaad, Drama
Regisseur: Michaël R. Roskam

Cast: Tom Hardy, Noomi Rapace, James Gandolfini
Releasedatum dvd en Blu-ray: 28 januari 2015


GONE GIRL

Synopsis:

Op de dag dat ze vijf jaar samen zijn geeft Nick Dunne (Ben Affleck) zijn charmante vrouw, Amy (Rosamund Pike), als vermist op. Wanneer de plotselinge verdwijning van zijn vrouw ongelofelijk veel aandacht van de media krijgt, wijzen alle bewijzen naar Nick zelf. Onder druk van de groeiende media-aandacht begint het positieve beeld dat iedereen van zijn huwelijk had, te verwateren. Zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag zorgen ervoor dat iedereen zich hetzelfde begint af te vragen: Heeft Nick Dunne zijn eigen vrouw vermoord?

Genre: Drama, Thriller
Regisseur: David Fincher
Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris
Releasedatum dvd en Blu-ray: 4 februari 2014


THE BOOK OF LIFE (MANOLO'S MAGISCHE REIS)

Synopsis:
Guillermo del Toro en Jorge R. Gutierrez komen met een adembenemende animatiefilm met een unieke visuele stijl vol humor, fantasie en avontuur! Manolo's Magische Reis (The Book Of Life) vertelt het verhaal van Manolo, een jongeman die door zijn vader gedwongen wordt torero te worden, maar eigenlijk veel liever zijn hart wil volgen door muziek te maken. Om zijn geliefde terug te winnen en zijn dorp te beschermen, begint hij aan een adembenemend avontuur dat drie fantastische werelden omspant.

Releasedatum dvd: 18 februari 2015
Genre: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Jorge R. Gutierrez
Cast: Diego Luna, Jody Bernal, Jorge Gutierrez

 


THE MAZE RUNNER

Synopsis:
Wanneer Thomas wakker wordt, zit hij met een groep jongens gevangen in een gigantisch labyrint dat voortdurend verandert. Van de buitenwereld weet hij niets meer, behalve vreemde dromen over een mysterieuze organisatie genaamd W.C.K.D. Alleen door fragmenten van zijn verleden te verzamelen met aanwijzingen die hij in het labyrint vindt, moet Thomas samen met de andere 'renners' een manier zien te vinden om te ontsnappen.

Genre: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Regisseur: Wes Ball
Cast: Dylan O'Brien (Teen Wolf), Kaya Scodelario, Will Poulter (We're The Millers)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 18 februari 2014


CALVARY

Synopsis:

In Calvary wordt James, een goedaardige priester, met de dood bedreigd en krijgt een week de tijd om de zaken weer op orde te stellen. Hoewel hij de gemeenschap en zijn gevoelige dochter (Kelly Relly) moed in blijft spreken, begint hij zich af te vragen of hij zelf wel moedig genoeg is voor zijn eigen kruistocht. De rol van James wordt op fenomenale wijze vertolkt door Brendan Gleeson in dit donkere verhaal over moord en moraal.

Genre: Drama
Regisseur: John Michael McDonagh
Cast: Brendan Gleeson, Chris O'Dowd, Kelly Reilly
Releasedatum dvd: 18 maart 2015


JOY RIDE 3: ROADKILL

Synopsis:
In dit volgende deel van Joy Ride is Rusty Nail terug! Een groep jonge straatracers neemt een verlaten sluiproute op weg naar de Road Rally 1000. De rit verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze een toevallige ontmoeting met Rusty hebben. Al snel begint hij de groep te stalken, te treiteren en te martelen, met dodelijke gevolgen.

Genre: Thriller, horror
Regisseur: Declan O'Brien
Cast: Ken Kirzinger, Jesse Hutch, Ben Hollingsworth
Releasedatum dvd: 18 maart 2014

 


WRONG TURN 6: LAST RESORT

Synopsis:
De terreur begint wanneer een verwarde jonge man, Danny, een hotel erft dat de sleutel is tot zijn familiegeheim. Een reis naar het resort verandert al snel in een moordpartij wanneer Danny's vrienden, een voor een op brute wijze vermoord worden. Danny komt erachter dat Three Finger en zijn kannibalistische familie hiervoor verantwoordelijk blijken te zijn.

Genre: Horror
Regisseur: Valeri Milev
Cast: Anthony Ilott, Chris Jarvis, Aqueela Zoll
Releasedatum dvd: 18 maart 2015

 


FRIGHT NIGHT 2

Synopsis:
Sexy professor Gerri Dandridge verandert 's nachts in een bloeddorstige vampier en lokt uitwisselingsstudenten in haar web van lust en terreur. Charlie moet Gerri's plan om het bloed van zijn ex Amy , een 'Volle maan maagd', te drinken zien te stoppen. Hij vraagt Peter Vincent, een vampierjager, om hulp zodat ze samen Amy kunnen redden van een lot dat erger is dan de dood.

Genre: Horror
Regisseur: Eduaro Rodriguez
Cast: Will Payne, Jaime Murray, Sean Power

Releasedatum dvd: 18 maart 2015
 


SEAL TEAM 8: BEHIND ENEMY LINES

Synopsis:
Tom Sizemore speelt de hoofdrol in de meest explosieve Behind Enemy Lines tot nu toe! Een undercover team van U.S. Navy SEALs is afgereisd naar Afrika om geheime mijnbouwactiviteiten en de verkoop van uranium aan internationale terroristen tegen te houden. SEALTeam Eight moet zich door het verraderlijke Congo heen zien te slaan om de wapens veilig te stellen, de identiteit van de kopers bloot te leggen en een van s 'werelds grootste gevaren onschadelijk te maken!

Genre: Actie
Regisseur: Roel Reiné
Cast: Tom Sizemore, Lex Shrapnel, Anthony Oseyemi
Releasedatum dvd: 18 maart 2015
Recent nieuws van dezelfde bron