:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2015
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2015
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2015-02-06 - Geplaatst door: Werner
In maart heeft Entertainment One weer fantastische releases op de planning staan. Zo komt de door Steven Spielberg en Oprah Winfrey geproduceerde Hundred-Foot Journey, het familiesucces Mees Kees Op De Planken en het internationaal succeshebbende eerste seizoen van From Dusk Till Dawn allemaal beschikbaar op home entertainment.

MEES KEES OP DE PLANKEN

Na het succesvolle Mees Kees en Mees Kees Op Kamp keert de leukste stagiair van Nederland terug met een derde deel. In Mees Kees Op De Planken gaat de klas van Mees Kees (Willem Voogd) een toneelstuk maken. De klas heeft er helemaal zin in, tot ze ontdekken dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) een saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen. Dan bedenkt Mees Kees iets totaal anders, iets dat er toch een beetje op lijkt... Hij komt met een echte Mees Kees oplossing. Maar wanneer de oude juf terugkomt en Dreus er achter komt dat Mees Kees alles op z’n kop heeft gezet, moet Mees Kees naar de kleuters en lijkt alles mis te gaan voor Tobias, Sep en de rest van de klas...

Bekroond met de status Platina Film (meer dan 400.000 bezoekers)
Het derde deel van de succesvolste Nederlandse familiefilmreeks in 10 jaar
Een gigantisch succes in de bioscoop en op home entertainment

Regie: Barbara Bredero
Cast: Willem Voogd, Sanne Wallis de Vries, Hannah Hoekstra, Felix Osinga, Brent Thomassen
Speelduur: 75 minuten
Kijkwijzer: AL
Releasedatum dvd en Blu-ray: 18 maart 2015


 
ASTERIX 3D: DE ROMEINSE LUSTHOF

Asterix en Obelix weten de plannen van Julius Caesar altijd te dwarsbomen en hij is het meer dan zat. Caesar heeft een plan bedacht om voor eens en voor altijd van de Galliërs af te zijn. Hij beveelt zijn mannen om een nieuw Rome te bouwen om het dorp van Asterix en Obelix heen. Uiteraard proberen Asterix en Obelix hier een stokje voor te steken. De gebouwen van ‘De Romeinse Lusthof’ schieten echter als paddenstoelen uit de grond... Is Caesar onze helden dan toch te slim af?

Eén van de bekendste stripverhalen ooit met een gigantische fanbase
Gebaseerd op het gelijknamige stripboek

Regie: Alexandre Astier, Louis Clichy
Speelduur: 86 minuten
Kijkwijzer: AL
Releasedatum dvd en Blu-ray: 31 maart 2015


 
THE BEST OF ME

In het romantische The Best Of Me zien schoolgeliefden Dawson (James Marsden) en Amanda (Michelle Monaghan) elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. Het weerzien en de terugkomst naar hun vroegere woonplaats doet de vonk weer overspringen. Twintig jaar blijkt echter een lange tijd en het stel wordt geconfronteerd met pijnlijke herinneringen en onthullingen... vindt ware liefde uiteindelijk toch zijn weg? The Best Of Me is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, die tevens The Notebook, Safe Haven en Dear John schreef.

Een romantisch bioscoopsucces met o.a. Michelle Monaghan, James Marsdenm, Luke Bracey en Liana Liberato

Cast: Michelle Monaghan, James Marsden
Speelduur: 119 minuten
Kijkwijzer: 12, seks, drugs, grof taalgebruik
Releasedatum dvd en Blu-ray: 18 maart 2015


 
THE HUNDRED-FOOT JOURNEY

In de DreamWorks Studios productie The Hundred-Foot Journey volgen we het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk verhuist om een Indiaas restaurant te openen. Wanneer de eigenaresse van een Frans restaurant, een rol gespeeld door Oscarwinnares Helen Mirren, protesteert tegen de opening, lijkt een rustig begin van een nieuw leven er niet in te zitten... The Hundred-Foot Journey wordt onder meer geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg en is gebaseerd op de bestseller van Richard. C Morais.

Een heerlijke feelgood film met de beste ingrediënten
Geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg
Van de door drie Oscars genomineerde regisseur Lasse Hallström (Chocolat, Dear John, Hachi)

Regie: Lasse Hallstrom (The Cider House Rules, Chocolat)
Cast: Helen Mirren, Charlotte le Bon, Manish Dayal
Speelduur: 123 minuten
Kijkwijzer: 6
Releasedatum dvd en Blu-ray: 4 maart 2015


 
FROM DUSK TILL DAWN SEIZOEN 1

Aan de Mexicaans-Amerikaanse grens schieten bankrover Seth Gecko (D.J. Cotrona) en zijn gewelddadige en onvoorspelbare broer Richard ‘Richie’ Gecko (Zane Holtz) zich een weg naar het zuiden na een bankroof in Abilene, Texas. Alle 10 afleveringen van de serie spelen zich af tijdens één nacht en volgen de broers terwijl zij 2 Texas rangers (Earl McGraw, gespeeld door Don Johnson, en Freddie Gonzalez, gespeeld door Jesse Garcia) proberen te ontwijken. Onderweg ontmoeten Seth en Richie de voormalige pastoor Jacob Fuller (Robert Patrick) en zijn gezin. De Gecko’s gijzelen het gezin en stelen hun camper om daarmee de grens over te steken. De hel breekt pas goed los als de groep van de route afwijkt en terechtkomt in een stripteasetent met vampiers. Met de politie, vampiers en een aantal van Mexico’s meest geharde criminelen op hun hielen, raakt de groep in een overlevingsstrijd verwikkeld tot de volgende dag aanbreekt.

Gebaseerd op de 1996-klassieker met George Clooney en Quentin Tarantino
Geproduceerd door Robert Rodriguez, bekend van Machete, Sin City en Predators
Met acteur D.J. Cotrona (G.I. Joe, Dear John, Venom) en actrice Zane Holtz (Percy Jackson & The Lightning Thief, Holes, The Perks Of Being A Wallflower)

Cast: D.J Cotrona, Zane Holtz, Eiza Gonzàlez
Speelduur: 500 minuten
Kijkwijzer: 16
Releasedatum dvd en Blu-ray: 18 maart 2015