:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JULI-AUGUSTUS-SEPTEMBER 2015
PERSBERICHT: RELEASES JULI-AUGUSTUS-SEPTEMBER 2015
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2015-07-07 - Geplaatst door: Werner
HOUSE OF CARDS SEIZOEN 3

In het derde seizoen van House Of Cards probeert President Underwood zijn nalatenschap te waarborgen. Claire wil meer zijn dan de first lady. Hun grootste vijand is hun onderlinge strijd. In deze met een Emmy bekroonde, spannende en originele serie speelt Golden Globe-winnaar Kevin Spacey de genadeloze en sluwe Francis Underwood, die zich door niets laat tegenhouden om de macht in Washington D.C. te grijpen. Zijn geheime wapen: zijn beeldschone, ambitieuze en even sluwe vrouw, Claire (Golden Globe-winnaar Robin Wright).

DVD & Blu-ray-release op 8 juli 2015


CHAPPIE

In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt  misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

DVD & Blu-ray-release op 15 juli 2015


HELIX SEIZOEN 1

Helix is een super spannende thriller over een groep wetenschappers van de Centers for Disease Control die naar een hightech onderzoekslab op de Noordpool gaan om de mogelijke uitbraak van een ziekte te onderzoeken. Ze raken echter verwikkeld in een strijd op leven en dood waarbij het voortbestaan van de mens op het spel staat. Deze 13-delige sciencefictionreeks werd geproduceerd door Ronald D. Moore (Van de tv-serie Battlestar Galactica), Lynda Obst (Contact), Steven Maeda (Van de tv-series Lost, CSI: Miami, The X-Files) en Brad Turner
(Van de tv-serie 24).

DVD & Blu-ray-release op 8 juli 2015


JUSTIFIED SEIZOEN 4

In dit vierde seizoen van de serie Justified (Emmy Award) heropent U.S. Marshal Raylan Givens (Timothy Olyphant) een oude zaak van 30 jaar geleden. Daarbij komen geheimen aan het licht die teruggaan tot zijn jeugd en de misdadige praktijken van zijn vader. Intussen verliest de crimineel Boyd Crowder (Walton Goggins) zijn grip op Harlan County door de theatrale en manipulatieve dominee van een Pinkstergemeente. Justified is gecreëerd door Graham Yost en gebaseerd op de het werk van misdaadauteur Elmore Leonard, onder meer op zijn korte verhaal Fire In The Hole.

DVD-release op 8 juli 2015


THE WEDDING RINGER

Doug Harris (Josh Gad) is een sympathieke maar sociaal onbeholpen toekomstige bruidegom met een probleem: hij heeft geen getuige. Met nog minder dan twee weken te gaan voor hij met het meisje van zijn dromen trouwt (Kaley Cuoco-Sweeting), wordt Doug doorverwezen naar Jimmy Callahan (Kevin Hart), eigenaar en CEO van Best Man, Inc., een bedrijf dat flatterende getuigen levert voor klungelige mannen. Wanneer ze proberen met de zwendel weg te komen volgt een hilarische bruiloftskomedie. Onverwachts ontstaat er een bromance tussen Doug en zijn nepgetuige Jimmy.

DVD & Blu-ray-release op 19 augustus 2015


THE BLACKLIST SEIZOEN 2

DVD & Blu-ray-release op 19 augustus 2015


HELIX SEIZOEN 2

Na er amper levend vanaf te zijn gekomen, proberen de overlevenden van het eerste seizoen de verschrikkingen die bij Arctic BioSystems gebeurden achter zich te laten. Maar als hun werk hen naar een geheimzinnig en afgelegen bebost eiland brengt komen ze er al snel achter dat de Ilaria Corporation verder reikt dan men had kunnen denken, en een nieuw dodelijk virus vormt een dreiging die niemand voor mogelijk had gehouden.

DVD & Blu-ray-release op 19 augustus 2015


MERCHANTS OF DOUBT

DVD op 9 september 2015


JUSTIFIED SEIZOEN 5

DVD op 9 september 2015


UNFORGETTABLE SEIZOEN 3

DVD op 9 september 2015