:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-MAART 2016
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI-MAART 2016
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2016-02-16 - Geplaatst door: Werner
AIR

In de nabije toekomst is er bijna geen bruikbare lucht meer om in te ademen. De mensheid is praktisch geheel verdwenen en zij die werden uitgekozen om de maatschappij te herstellen worden kunstmatig in slaap gehouden. Twee ingenieurs die de laatste hoop van de mensheid moeten bewaken kunnen amper zichzelf in leven houden en hun verstand erbij houden, terwijl ze hun belangrijke taak uitvoeren. Met Norman Reedus en de twee keer voor een Oscar genomineerde Djimon Hounsou (Beste Bijrol, Blood Diamond, 2006 en In America, 2003).


 Releasedatum dvd 13 januari 2016


BROKEN HORSES

Jacob (Anton Yelchin) keert terug naar zijn landelijke geboortestad en ontdekt dat zijn verstandelijk beperkte broer , Buddy (Chris Marquette), voor een beruchte bende werkt. De meedogenloze baas van de bende (Vincent D' Onofrio) heeft misbruik gemaakt van Buddy’s naïeve instelling en heeft een genadeloze moordenaar van hem gemaakt. Jacob beseft dat hij Buddy enkel kan redden door de bende van binnenuit te ontmantelen. Broken Horses is een ruige, epische thriller over broederschap, trouw, en de zinloosheid van geweld.

Releasedatum dvd 13 januari 2016


 
THE D TRAIN

Jack Black (School Of Rock) is weer op zijn allergrappigst als Dan "The D Train" Landsman, een klungelige buitenstaander en voorzitter van de reüniecommissie van zijn middelbare school. In de hoop om indruk te maken op zijn voormalige klasgenoten, vliegt "D Train" naar L.A. om Oliver Lawless (James Marsden, X-Men), de populairste jongen van de school die acteur is geworden, te overtuigen om naar het grote feest te komen. Maar een waanzinnige avond in Hollywood-stijl leidt tot een onverwachte bromance die uitloopt op de meest schandalige reünie ooit in deze hilarische komedie.

Releasedatum dvd en Blu-ray 13 januari 2016


 
THE FINAL GIRLS

Wanneer Max (Taissa Farmiga) en haar vrienden een vertoning bijwonen van "Camp Bloodbath", de beruchte horrorfilm uit de jaren ’80 waarin de overleden moeder van Max (Malin Akerman) meespeelt, worden ze op geheimzinnige wijze het witte doek ingezogen. Ze beseffen al snel dat ze vastzitten in de cult-klassieker en moeten samen met de fictieve en noodlottige kampleiders, waaronder de moeder van Max als de “schreeuwkoningin”, de machete-zwaaiende moordenaar uit de film van zich afhouden. Scène na scène stijgt het dodenaantal: Wie van de meiden overleeft het en zal aan de film ontsnappen? The Final Girls is een horrorkomedie met Adam DeVine, Thomas Middleditch, Alia Shawkat, Alexander Ludwig en Nina Dobrev.

Releasedatum dvd en Blu-ray 13 januari 2016


 
THE PERFECT GUY

Na een pijnlijke breuk met haar vriend, ontmoet Leah de knappe en charmante Carter. Het lijkt erop dat ze de perfecte man heeft gevonden, maar de betrouwbare en beschermende aard van Carter verandert al snel in iets sinisters...

Releasedatum dvd en Blu-ray 13 januari 2016


 
RICKI AND THE FLASH

In Ricki And The Flash, van de Oscar-winnende regisseur Jonathan Demme (Best Director, The Silence Of The Lambs, 1991) en de Academy Award-bekroonde scenarioschrijfster Diablo Cody (Best Original Screenplay, Juno, 2007) zie je Meryl Streep als nooit tevoren in de rol van hardrockzangeres en -gitariste Ricki Rendazzo. Ricki liet ooit haar gezin in de steek om rockster te worden en bewandelde zo een levenspad dat niet echt over rozen ging. Nu ze ouder is, keert ze terug naar haar gezin en krijgt ze de kans om alles weer goed te maken. Een authentieke en aangrijpende film vol muziek en live-optredens.

Releasedatum dvd en Blu-ray 13 januari 2016


 
HOTEL TRANSYLVANIA 2

De sympathiekste vampierenfamilie is terug van weggeweest! De zaken lopen op wieltjes in Hotel Transylvanië, maar Drac maakt zich wel een beetje zorgen over de ontwikkeling van zijn schattige half-mens, half-vampier kleinzoon Dennis tot volbloed vampier. Dus als Mavis haar menselijke schoonfamilie een bezoekje brengt, roept Drac de hulp in van zijn monstervrienden om Dennis een “monsterlijke boot camp training” te geven om hem te veranderen in een échte vampier. 

Releasedatum dvd en Blu-ray 10 februari 2016


 
THE WALK

Twaalf mensen hebben op de maan gelopen, maar slechts één man, Philippe Petit (Joseph GordonLevitt), heeft ooit de afstand tussen de World Trade Center torens afgelegd. Bijgestaan door zijn mentor, Papa Rudy (Ben Kingsley) en een groep internationale rekruten, overwinnen Petit en zijn groep allerlei obstakels, verraad en onenigheid. Talloze keren redden ze het op het nippertje om hun gestoorde plan uit te voeren. De Academy Award-winnende regisseur Robert Zemeckis gebruikt de nieuwste technologie om een emotioneel, door de personages aangestuurd, verhaal te vertellen. The Walk is een liefdesbrief aan het Parijs en New York van de jaren '70, maar vooral aan de torens van het World Trade Center.

Releasedatum dvd en Blu-ray 17 februari 2016


 
WHERE HOPE GROWS

Where Hope Grows is een inspirerend verhaal over een vriendschap die verlossing, hoop en liefde brengt. Calvin Campbell is een voormalig professioneel honkbalspeler, die het moeilijk heeft met de obstakels van het leven. Zijn leven krijgt een nieuwe betekenis als hij Produce ontmoet, een jongeman met het syndroom van Down, die bij de plaatselijke kruidenier werkt. Als hun vriendschap zich ontwikkelt, beseft Calvin dat je hoop soms op de onmogelijkste plekken kunt vinden.

Releasedatum dvd 16 maart 2016
 


 
FREAKS OF NATURE

In Freaks Of Nature begroeten we je in Dillford, waar drie dagen geleden alles nog normaal en rustig was: de vampieren stonden bovenaan de sociale orde, de zombies onderaan en de mensen konden zich redden in het midden. Maar deze delicate balans werd grof verstoord toen de alien apocalyps in Dillford arriveerde en een einde maakte aan de harmonie. Nu staan de mensen tegenover de vampieren en de vampieren tegenover de zombies in een niets ontziende bloedzuigende, hersen verzwelgende, vampier doorstekende, dodelijke strijd – en ze zijn allemaal op de vlucht voor de aliens. Het is aan drie tieners – een mens, een vampier en een zombie – om samen uit te dokteren hoe ze van de buitenaardse bezoekers afkomen en de vrede kunnen herstellen in dit "normale"
stadje.

Releasedatum dvd en Blu-ray 16 maart 2016
 


 
ANGRY BIRDS: STELLA – SEIZOEN 2

Het Gouden Ei mysterie krijgt een vervolg in het tweede seizoen van de Stella animatieserie. Stella en haar gevleugelde vrienden doen de verbazingwekkende ontdekking dat het Gouden Eiland op z'n grondvesten doet schudden – de locatie van het Gouden Ei! Het duurt niet lang voor de groep ontdekt dat het Gouden Ei een bijzondere kracht heeft – alles wat het aanraakt verandert in goud! Gouden Eieren brengen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Dahlia komt met een plan om het te stelen – natuurlijk voor wetenschappelijke doeleinden, maar het ei heeft een paar angstaanjagende bewakers. 

Releasedatum dvd 16 maart 2016
 

OPEN SEASON 4: SCARED SILLY

Elliot, Boog en al je favoriete bosbewoners zijn terug in een spiksplinternieuw, grappig avontuur, Open Season 4! Als zowel mens als dier gelooft dat er een weerwolf in het Timberline bos rondwaart, grijpt voormalig jager Shaw de kans om het jachtseizoen weer te openen. Nu Shaw het leven van alle dieren in gevaar brengt, moeten Boog, Elliot en Mr. Weenie hun angsten overwinnen en de ongrijpbare weerwolf opsporen om het jachtseizoen weer voorgoed gesloten te krijgen, voordat er door Shaw slachtoffers vallen.

Releasedatum dvd en Blu-ray 16 maart 2016
 


 
PEOPLE, PLACES, THINGS

Will Henry is een net single geworden striptekenaar die het ouderschap over zijn jonge tweelingdochters balanceert met een klas vol studenten, terwijl hij de complexiteit van een nieuwe liefde ontdekt en de vrouw die hem heeft verlaten probeert los te laten.

Releasedatum dvd 16 maart 2016
 


 
PIGGY TALES – SEIZOEN 2

Opgelet: Piggies aan het werk. Kijk hoe de goedbedoelende, maar verstrooide Piggies van Angry Birds Pig City opbouwen (en afbreken) in deze verzameling komische, korte animatiefilms. Aantal afleveringen: 26. Aantal veiligheidsovertredingen: te veel om te tellen. 

Releasedatum dvd 16 maart 2016
 

WAR ROOM

De bekroonde bedenkers van Fireproof en Courageous komen met War Room, een meeslepend drama met hartverwarmende humor. De film werd de nummer één in Amerikaanse bioscopen en kreeg buitengewone commentaren van bezoekers van alle leeftijden. Tony en Elizabeth Jordan hebben het voor elkaar - geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld valt uit elkaar onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending wanneer Elizabeth een nieuwe klant ontmoet, Miss Clara, en ze een “war room” moet opzetten en moet bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht. Tony moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging dat overwinningen niet toevallig zijn bewezen wordt.

Releasedatum dvd en Blu-ray 16 maart 2016


 
GRANDMA

Elle Reid (Lily Tomlin) heeft het net met haar vriendin uitgemaakt als haar kleindochter Sage onverwacht voor de deur staat met het bericht dat ze voor zonsondergang 600 dollar nodig heeft. Elle, die tijdelijk op zwart zaad zit, probeert met Sage de hele dag aan het geld te komen. Door hun onverwachte bezoekjes aan oude vrienden en minnaars worden oude koeien uit de sloot gehaald en komen geheimen aan het licht.

Releasedatum dvd en Blu-ray 16 maart 2016


 
RATTER

Elk moment van de dag staan we in contact met elkaar via onze telefoon, laptop en het Internet. Maar wie kijkt er naar ons als wij naar ons scherm kijken? Maak kennis met Emma, een knappe jonge studente die net vanuit het Middenwesten naar New York is verhuisd en vol enthousiasme aan haar leven in de grote stad wil beginnen. Maar als een stalker haar apparatuur hackt, verwoest hij Emma’s illusies van privacy en ontdekt ze hoe fragiel ons gevoel van veiligheid kan zijn. Ashley Benson schittert in deze baanbrekende psychologische thriller die een wereld onderzoekt waar camera's altijd aanstaan en er altijd iemand toekijkt.

Releasedatum dvd en Blu-ray 16 maart 2016


 
BLOODLINE – SEIZOEN 1

Bloodline, van de makers van Damages, vertelt het intrigerende verhaal van de familie Rayburn die eigenaar is van een resort in Key West en de meest duistere geheimen van het eiland bewaakt. Als de verloren zoon en het zwarte schaap (Ben Mendelsohn) terugkeert voor een familiereünie dreigt hij de kwetsbare façade van de familie te verwoesten en een leven vol wandaden aan het licht te brengen. Zijn twee broers en zus zijn nu genoodzaakt hun geschillen bij te leggen om hun familie samen te houden en te beslissen wat ze het beste kunnen doen. In dit veelgeprezen en verslavende eerste seizoen spelen vele sterren, waaronder Kyle Chandler, Oscar-winnaar Sissy Spacek (1980, Beste Actrice, Coal Miner’s Daughter) en de voor een Oscar-genomineerde Sam Shepard (1983, Beste Bijrol, The Right Stuff ) en houdt je tot het schokkende einde op het puntje van je stoel.

Releasedatum dvd en Blu-ray 23 maart 2016