:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MEI-JUNI 2016
PERSBERICHT: RELEASES MEI-JUNI 2016
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2016-05-16 - Geplaatst door: Werner
90 MINUTES IN HEAVEN

Synopsis: 
Don Piper (Hayden Christensen) overlijdt op 18 januari 1989 bij een zwaar auto-ongeluk. Het net gearriveerde ambulancepersoneel verklaart hem voor dood en Dons lichaam ligt 90 minuten lang onder een dekzeil. Nadat Don tijdens het gebed van een pastoor weer tot leven komt, wordt hij een wandelend wonder. Don zou echter liever hebben gehad dat dit wonder nooit was geschied, aangezien zijn verwondingen hem verschrikkelijke pijn en emotionele onrust opleveren. Met de steun en liefde van zijn geliefde vrouw Eva (Kate Bosworth), hun drie kinderen en hun vrienden, vecht Don om iets van zijn oude leven weer gestalte te geven. Het ongelofelijke waargebeurde verhaal van de familie Piper over doorzettingsvermogen en het overwinnen van de uitdagingen van het leven—en de dood— brengt hoop en steun aan alle kijkers van deze film.

 

Releasedatum dvd: 11 mei 2016

Extra features:
• Ontmoet De Echte Familie Piper
• Het maken van 90 Minutes In Heaven


ANGRY BIRDS TOONS SEIZOEN 2 VOLUME 2

Synopsis: 
Wat hebben baarden, saxofoons, ijshockey en nunchucks met elkaar gemeen? Je vindt ze allemaal terug in Angry Birds Toons seizoen 2 – samen met het soort grappen en grollen die je van onze gevleugelde buitenbeentjes verwacht! Kijk hoe het zich allemaal ontwikkelt in de laatste 13 afleveringen van Angry Birds Toons seizoen 2!

Afleveringen:
• Angry Birds 2 – Test Piggies: De Machtige Arend
• Angry Birds 2 - Test Piggies: De Chili.
• Angry Birds 2 - De Intro van het Spelletje
• De Trailer van Super Angry Birds
• Angry Birds Toons: De Dag van een Koffiebeker
• Angry Birds Toons: De Dag van een Laptop
• The Bird Hour met Ted Robinson: Matilda
• The Bird Hour met Ted Robinson: Terence

Releasedatum dvd: 11 mei 2016

 

THE LADY IN THE VAN

Synopsis:
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Miss Shepherd (een fenomenale rol van Maggie Smith), een vrouw waarvan niemand weet waar ze vandaan komt, parkeert “tijdelijk” haar busje op de oprit van Alan Bennett (Alex Jennings) in Londen en blijft daar vervolgens gedurende de daaropvolgende 15 jaar wonen. Wat begint als een tegen wil en dank toegestane gunst, wordt een relatie die hun beider levens zal veranderen. De veelgeprezen regisseur Nicholas Hytner werkt wederom met iconisch schrijver Alan Bennett om dit zeldzame en ontroerende portret te creëren.
Releasedatum dvd en Blu-ray: 15 juni 2016


GOOSEBUMPS

Synopsis: 
Nadat Zach Cooper naar een klein stadje verhuist, vindt hij de zon achter de wolken wanneer hij zijn buurmeisje Hannah ontmoet, de dochter van de schrijver R.L. Shine, die de bestsellerserie Goosebumps schreef. Shine is erg mysterieus en gevangene van zijn eigen verbeelding – de monsters die zijn boeken beroemd maakten, zijn echt en hij beschermt zijn lezers door hen in zijn manuscripten opgesloten te houden. Als de monsters per ongeluk worden vrijgelaten en het stadje beginnen te terroriseren, is het aan Stine, Zach en Hannah om ze weer in de boeken te krijgen waar ze thuishoren.

 


Releasedatum dvd en Blu-ray: 22 juni 2016

Extra features:
• De Gids voor Beginners: Hoe overleef je een Goosebumps wezen – Zach en Champ laten ons zien hoe het is om te overleven
• Er gebeuren vreemde Dingen… op de Set – Dylan Minnette (Zach) introduceert het spookachtige achter-de-schermen van de film
 

THE 5TH WAVE

Synopsis:
Vier golven van steeds dodelijkere, buitenaardse aanvallen hebben het meeste van de Aarde weggevaagd. Een angstige en wantrouwige Cassie (Chloë Grace Moretz) is op de vlucht en probeert wanhopig haar jongere broer te redden. Wanneer ze zich voorbereidt op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde golf, sluit Cassie zich aan bij een jongeman die wellicht haar laatste hoop is – als ze hem kan vertrouwen.Releasedatum dvd en Blu-ray: 26 juni 2016 (België)

Extra features:
• Achter De Schermen Van “The 5th Wave”
• Sammy Op De Set
• Audio-Commentaar Met Regisseur J Blakeson En Chloë Grace Moretz