:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Kinepolis >> NIEUWSBERICHT: JAARLIJKSE FILMQUIZ
NIEUWSBERICHT: JAARLIJKSE FILMQUIZ
Bron: Kinepolis - Datum: 2015-10-11 - Geplaatst door: Werner
Kinepolis test je filmkennis met jaarlijkse filmquiz


Op maandag 9 november organiseert Kinepolis haar jaarlijkse Filmquiz in cinemazalen over heel België. Kinepolis biedt tijdens de quiz een brede waaier van filmvragen aan waarin iedereen, zowel een ervaren quizteam als een gelegenheidsgroep, zich in kan vinden. Jouw kennis over blockbusters, en ware klassiekers wordt op de proef gesteld. Na de quiz worden de deelnemers verwend met de avant-première van de nieuwste film Black van
Adil El Arbi en Bilall Fallah. De film is gebaseerd op het aangrijpende boek Black van Dirk Bracke. De twee regisseurs verfilmen in hun wonderlijke visuele en auditieve stijl het tragische liefdesverhaal van twee jongeren die in de beruchte wijk ‘The Bronx’ vechten voor hun geluk. Een aangrijpende portie romantiek met het ritme van de stad op de achtergrond. Eens Black erop zit wacht het verdict en worden de winnaars bekend gemaakt!

Programma
18u00 : Onthaal & registratie teams
19u00 : Filmquiz
20u00: Pauze
20u15 : Avant-première Black
21u45 : Prijsuitreiking

Tickets aankopen kan via www.kinepolis.be. De teams, 2 tot 5 filmfanaten, worden ter plaatse geregistreerd voor aanvang van de quiz. De Kinepolis bioscopen waar je aan de Filmquiz kan deelnemen zijn: Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent,  Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik en Oostende.