:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Kinepolis >> NIEUWSBERICHT: PREMIERE VAN STAR WARS EPISODE VII - THE FORCE AWAKENS
NIEUWSBERICHT: PREMIERE VAN STAR WARS EPISODE VII - THE FORCE AWAKENS
Bron: Kinepolis - Datum: 2015-12-16 - Geplaatst door: Werner
STAR WARS EPISODE VII - THE FORCE AWAKENS

Vanaf woensdag 16/12 is Kinepolis helemaal in de ban van de Force !

• Met meer dan 55.000 tickets in voorverkoop, breekt Star Wars: The Force Awakens het voorverkooprecord bij Kinepolis.
• Meer dan de helft van de tickets in voorverkoop zijn voor de vertoning op de eerste dag van release, woensdag 16 december.

Afgaand op de voorverkoop van Star Wars: The Force Awakens, belooft de film een gigantisch succes te worden. 50.000 tickets in voorverkoop is voor Kinepolis een absoluut unicum. De verwachtingen rond de nieuwe Star Wars, 10 jaar na Star Wars: Revenge Of The Sith zijn al weken hooggespannen, maar nu breekt de gekte rond Han Solo, Prinses Leia en Luke Skywalker pas echt opnieuw los. Daarbovenop is gisteren (15/12) de première van de film in Kinepolis Antwerpen doorgegaan. Dat is een dag na de grote première in Los Angeles (14/12), maar een dag voor de internationale première in Londen. Met de officiële release op 16/12 is België in de praktijk één van de eerste landen waar de film op het witte doek komt. Meer dan 50% van de tickets uit de voorverkoop zijn dan ook de voor de voorstellingen van woensdag 16/12, dezelfde dag van de grote première in Londen.

Om de lancering van één van de bekendste filmfranchises aller tijden nog extra kracht bij te zetten, roept Kinepolis 16 december uit tot Star Wars Day. Kinepolis pakt uit met nooit-geziene Star Wars-animaties in verschillende bioscopen. In een 18 meter lange bus, de Star Wars Laser Adventure Tour, kunnen fans in Kinepolis Antwerpen aan de hand van een unieke laser-ervaring zelf ontdekken of ze over The Force beschikken. Een momentopname met een perfecte replica van de Speederbike (Kinepolis Kortrijk en Brugge) of de splinternieuwe Rey’s Speeder (Kinepolis Brussel en Hasselt) is uiteraard ook niet te versmaden en op het middenplein van Kinepolis Antwerpen zal een gigantisch model van de AT-AT Walker staan. De Walker werd gebruikt door het Galactic Empire in de filmThe Empire Strikes Back. Een ander fotomoment kunnen de fans meemaken in Gent. Daar staat een stukje nagebouwde filmgeschiedenis in de vorm van een Death Star Wall, een unieke achtergrond uit de Death Star. Ze kunnen eveneens met stormtroopers op de foto (Jedi Casting)! Daarnaast zullen er op bepaalde dagen in alle Kinepolis-bioscopen figuranten in kostuum aanwezig zijn.


UIT HET ARCHIEF