:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Kinepolis >> NIEUWSBERICHT: VOORVERKOOP STAR WARS VII - THE FORCE AWAKENS
NIEUWSBERICHT: VOORVERKOOP STAR WARS VII - THE FORCE AWAKENS
Bron: Kinepolis - Datum: 2015-10-25 - Geplaatst door: Werner
Op 16 december verwelkomt Kinepolis de nieuwste telg uit de Star Wars reeks, Star Wars: The Force Awakens. 10 jaar na de release van Star Wars: Revenge Of The Sith is één van de bekendste filmfranchises aller tijden volledig terug van weggeweest. De saga van George Lucas is duidelijk nog niet vergeten door de fans, zo bewijzen ook de cijfers van Kinepolis.

Op maandag 19 oktober om 9u00 ’s ochtends hielden de fans in België zich klaar voor de start van de ticketverkoop. De film over “a galaxy far far away” ontketende onmiddellijk een razendsnelle ticketverkoop voor die eerste felbegeerde tickets op 16 december. Kinepolis besloot 16 december dan ook uit te roepen tot Star Wars Day en programmeerde in de meeste bioscopen zelfs extra voorstellingen om 10u, 11u en 12u ’s ochtends.

Toen op dinsdag 20 oktober de nieuwe trailer gelanceerd werd gingen de fans helemaal uit hun dak. De Force is duidelijk nog sterk aanwezig bij de Belgische fans.
Ondertussen zijn bij Kinepolis al meer dan 10.000 tickets in voorverkoop de deur uit en werd inmiddels besloten om na de dag van release (16/12) ook de resterende dagen van de eerste speelweek reeds voor verkoop te openen. De boodschap is duidelijk: wie tickets voor dit sciencefiction-avontuur wil bemachtigen kan maar beter snel zijn.

Tijdens Star Wars: The Force Awakens kom je meer te weten over de First Order, een nieuwe versie van de Empire uit de originele serie. De terugkeer van Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Prinses Leia) en Mark Hamill (Luke Skywalker) is alvast verzekerd. Nieuw in het Star Wars-gezelschap is onder andere Andy Serkis (The Hobbit) en Daisy Ridley, die het personage Rey speelt en beschouwd wordt als de heldin van de film. De zevende Star Wars-film wordt geregisseerd door J.J. Abrams en speelt zich af dertig jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: Episode VI: Return Of The Jedi.

Praktisch
Tickets te verkrijgen op www.kinepolis.be Star Wars: The Force Awakens is te bekijken in 2D, 3D en Laser Ultra 3D. Laser Ultra combineert twee technologische hoogstandjes: de nieuwste laserprojector van Barco en het immersieve geluidssysteem Dolby Atmos. Het overvloedig licht bij laserprojectie resulteert in een ruimer en natuurlijker kleurenpalet en een betere contrastratio. Dankzij de combinatie van de uitzonderlijke beeldkwaliteit en multidimensionale klank beleven bezoekers film als nooit tevoren. De Laser Ultra-technologie is te beleven in Kinepolis Antwerpen en Brussel.