:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Septemberfilm >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2017
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2017
Bron: Septemberfilm - Datum: 2016-12-29 - Geplaatst door: Werner
RIPHAGEN – TV SERIE

Synopsis
De beruchte Amsterdamse crimineel Andries ‘Al Capone’ Riphagen werkt tijdens de Tweede Wereldoorlog fanatiek samen met de Duitsers. Riphagen wordt onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers, en waant zich hierbij onaantastbaar. Maar als hij een belangrijke verzetsgroep verraadt, opent de jonge politieagent en verzetsstrijder Jan van Liempd de jacht op hem.

Regie: Pieter Kuijpers (Hemel Op Aarde, Van God Los)
Cast: Jeroen van Koningsbrugge (De Surprise), Kay Greidanus (Onder ’t Hart, Petticoat), Sigrid ten Napel (Penoza, Overspel), Peter Blok (Zwartboek), Anna Raadsveld (Hoe Duur Was De Suiker), Lisa Zweerman (Smeris, Flikken Maastricht)
Land van herkomst: Nederland
Taal: Nederlands
Ondertitels: Nederlands
Genre: Drama
Speelduur: 3x +/- 50 minuten
Naar het boek Riphagen van journalisten Bart Middelburg en René ter Steege
Releasedatum dvd en Blu-ray: 25 januari 2017

DON'T CALL ME SON

Synopsis
De 17-jarige Pierre begint langzaamaan te ontdekken wie hij is. Hij speelt in een band, mag dankzij zijn knappe, androgyne uiterlijk niet klagen over belangstelling van zowel meisjes als jongens, en experimenteert met make-up en het dragen van vrouwenkleding. Dan stort zijn wereld in: zijn liefhebbende moeder Aracy blijkt hem als baby te hebben gestolen. Zij verdwijnt in de gevangenis, hij gaat wonen bij zijn traditionele, biologische ouders Gloria en Mattheus, die hem zijn geboortenaam Felipe teruggeven. Pierre is allesbehalve enthousiast over zijn nieuwe leefsituatie en is dan ook niet van plan zich daar zomaar aan toe te geven.

Regie: Anna Muylaert
Cast: Naomi Nero, Daniel Botelho, Dani Nefussi
Land van herkomst: Brazilië
Taal: Portugees
Ondertitels: Nederlands
Genre: Drama
Speelduur: 83 minuten
Releasedatum dvd: 25 januari 2017

A’DAM – E.V.A. 3

Synopsis
A’DAM – E.V.A. (Amsterdam En Vele Anderen) is het ontroerende en meeslepende liefdesverhaal tussen de Zeeuwse plattelandsjongen Adam de Heer en de stadse Eva van Amstel. Maar het is ook het verhaal van honderden andere bewoners en bezoekers van de hoofdstad van Nederland. In het eerste seizoen hebben we gezien we hoe Adam en Eva elkaar ontmoeten en van vreemden vrienden worden en daarna geliefden. In het tweede seizoen verwachten Adam en Eva hun eerste kind en worden ze ouders van hun baby Valentijn. In dit derde en tevens laatste seizoen van de prijswinnende serie gaan Adam en Eva nóg een stap verder: ze worden pleegouders van Patty en Mingus en krijgen in één klap de zorg over twee pubers toevertrouwd. Hoe zal dit ze afgaan? Ook de andere vaste personages keren in dit seizoen weer terug, zoals Eva’s steun en toeverlaat Harm-Jan die in het huwelijksbootje stapt met Jerom en Adam’s jeugdvriend uit Zeeland Timo Bokkema. A’DAM – E.V.A. is een zinderende mozaïekvertelling over de stad, het leven en de liefde. Van de makers van Dunya en Desie, ’t Schaep Met De 5 Pooten en Waltz.

Regie: Norbert Ter Hall
Scenario: Robert Alberdingk Thijm
Cast: Eva van de Wijdeven, Teun Luijkx, Rick Paul van Mulligen, Rutger Remkes, Shahine El Hamus, Susan Radder, Sanne den Hartogh, Pauline Greidanus, e.v.a.
Land van herkomst: Nederland
Taal: Nederlands
Ondertitels: Nederlands, Engels, Spaans
Genre: Comedy/Drama
Speelduur: 8x +/- 50 minuten
Releasedatum dvd: 26 januari 2017

Extra’s: 
• Videoclip ‘In de kringloop’ van Diggy DexRecent nieuws van dezelfde bron