:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE MAZE RUNNER 3: THE DEATH CURE
PERSBERICHT: THE MAZE RUNNER 3: THE DEATH CURE
Bron: Fox - Datum: 2018-05-21 - Geplaatst door: Werner
THE MAZE RUNNER 3 - THE DEATH CURE
Het sluitstuk van de Maze Runner-trilogie, The Death Cure, is vanaf 30 mei verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en UHD.

Met de film Maze Runner: The Death Cure komt er een einde aan de Maze Runner-saga. In het meeslepende sluitstuk van de trilogie lopen de spanningen hoog op, want alles staat op het spel. De film behoudt de herkenbare stijl van de eerste twee films en biedt daarnaast nog meer actie, sensatie en ruimte voor oprechte emoties. Al met al een epische finale van de Maze Runner-trilogie.

Synopsis
Nadat een aantal van zijn vrienden tijdens een overval van WCKD-troepen gevangen zijn genomen, voert Thomas (Dylan O’Brien) een groep op de vlucht geslagen uitverkorenen en rebellen aan op hun laatste missie. Om hun vrienden te redden, moeten ze de legendarische “laatste stad”, een door de WCKD gecontroleerd labyrint dat geldt als het dodelijkste van allemaal, binnendringen. Iedereen die erin slaagt het er levend van af te brengen, zal antwoord krijgen op de vragen die de uitverkorenen al sinds hun aankomst in het labyrint bezighoudt.

Cast
De cast van het derde deel van de Maze Runner-trilogie bestaat uit de bekende namen van de eerste twee films. Onder andere Dylan O'Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario en Ki Hong Lee komen nog eenmaal samen om de hoofdpersonen uit het verhaal te vertolken. De regie is wederom in handen van Wes Ball, die ook verantwoordelijk was voor de eerste twee Maze Runner-films.

DVD, Blu-ray en UHD
Op de UHD, Blu-ray en DVD staan verschillende leuke extra’s. Zo kunnen kijkers genieten van verwijderde en uitgebreide scènes. Ook kan men de film kijken met het audiocommentaar van Wes Ball, T.S. Nowlin en Joe Hartwick Jr.

De Maze Runner-trilogie
Voor verzamelaars en fans van zal ook de complete Maze Runner-trilogie worden uitgebracht op Blu-ray en DVD. Het bevat het complete verhaal van Thomas en zijn vrienden en de strijd tegen het WCKD: van het overwinnen van het gevaarlijke labyrint (Maze Runner), tot het zoeken naar bondgenoten in de brandende woestijn (Maze Runner - The Scorch Trials), tot de grote finale in de laatste stad (Maze Runner – The Death Cure).
DVD
Speelduur: 138 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Italiaans Dolby Digital 5.1 en andere
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Italiaans en anderen

Extra’s:
• The final run
• Allies reunited
• Audiocommentaar van Wes Ball, T.S. Nowlin en Joe Hartwick Jr.

Blu-ray en UHD
Speelduur: 144 minuten
Audio: Engels DTS-HD-MA 7.1 , Frans DTS 5.1 , Italiaan DTS 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)​
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Italiaans, Engels voor doven en slechthorenden en anderen

Extra’s:
• Verwijderde en uitgebreide scènes
• Bloopers
• Visual Effects
• Audiocommentaar van Wes Ball, T.S. Nowlin en Joe Hartwick Jr.
• Galerij
• Bioscooptrailers
Recent nieuws van dezelfde bron