:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ASH VS. EVIL DEAD SEIZOEN 3
PERSBERICHT: ASH VS. EVIL DEAD SEIZOEN 3
Bron: Fox - Datum: 2018-09-27 - Geplaatst door: Werner
ASH VS. EVIL DEAD SEIZOEN 3

De strijd met Evil Dead is nog niet gestreden! Ash Vs Evil Dead seizoen 3 is vanaf 24 oktober verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.

Het derde en laatste seizoen van Ash Vs Evil Dead speelt zich af in Elk Grove, Michigan. Ash, die transformeerde van een moorddadige stadslegende naar de lokale held, krijgt bezoek van een oude bekende en Kelly Maxwell keert weer terug. Wanneer zij getuige is van een gruwelijk bloedbad, waarbij alle vingers richting Ruby wijzen, keert ze terug om Ash en Pablo te waarschuwen. Hun sterke band zorgt er in dit seizoen wederom voor dat ze samen de strijd aangaan tegen Evil Dead!

Synopsis
In het derde en laatste seizoen van de Starz-hitserie proberen Ash en zijn kettingzaag de wereld te beschermen tegen het kwaad met behulp van Pablo en Kelly en doen daarbij een schokkende ontdekking.

Cast
Legendarisch horror-icoon Bruce Campbell schittert opnieuw als Ash Williams in het derde seizoen van Ash vs Evil Dead. In dit nieuwe seizoen staat plots de vrouw van Ash voor de deur, Candy Barr. Die verrassende rol wordt vertolkt door Katrina Hobbs (Home and Away). Zij brengt een nog een grotere verrassing mee: zijn dochter Brandy Barr, gespeeld door Arielle Carver-O’Neill (Predestination, War Brides). Sleutelfiguren als Jill Marie Jones (Amanda Fisher), Ray Santiago (Pablo Simon Bolivar) en Dana DeLorenzo (Kelly Maxwell) passeren ook weer de revue.
DVD
Speelduur: 4 uur en 50 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels en anderen

Extra’s:
• Audiocommentaar
• Seizoenoverzicht
• Een kijkje in de wereld van Ash vs Evil Dead

Blu-ray
Speelduur: 4 uur en 50 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 en anderen
Beeldverhouding: 16:9 (1.78:1)
Menu: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels en anderen

Extra’s:
• Audiocommentaar
• Seizoenoverzicht
• Een kijkje in de wereld van Ash vs Evil DeadUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron