:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BAD TIMES AT THE EL ROYALE
PERSBERICHT: BAD TIMES AT THE EL ROYALE
Bron: Fox - Datum: 2019-01-22 - Geplaatst door: Werner
BAD TIMES AT THE EL ROYALE

Sterrencast schittert in retro thriller
Bad Times At The El Royale is vanaf 20 februari verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Geheimzinnig, excentriek en gewelddadig: drie kernwoorden die de thriller Bad Times At The El Royale omschrijven. Op de grens van Nevada en Californië staat de El Royale, een uit de gratie geraakt hotel met een mysterieus verleden. Op een noodlottige nacht ergens in de jaren zestig komen precies op deze plek zeven vreemden samen. Als langzaamaan iedereen zijn ware aard toont, loopt de situatie tot bloedens toe uit de hand… De sterrencast en stijlvolle, retro setting maken van deze thriller één die je gezien moet hebben.

Synopsis
Zeven vreemden, ieder met een duister geheim, ontmoeten elkaar in de El Royale, een vervallen hotel met een donker verleden in de buurt van Lake Tahoe. Gedurende een noodlottige nacht krijgt ieder van hen een laatste kans op verlossing... voordat de hel losbarst. Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm en Chris Hemsworth schitteren in deze boeiende thriller met all-star cast.

Cast
Zes jaar na het regisseren van de culthit Cabin In The Woods was Drew Goddard klaar voor zijn volgende stap: het schrijven en regisseren van Bad Times At The El Royale. De excentrieke karakters in zijn nieuwste thriller worden gespeeld door een sterrencast bestaande uit Oscarwinnaar Jeff Bridges (The Big Lebowski), tweevoudig Golden Globe-winnaar Jon Hamm (Mad Men), Chris Hemsworth (Thor), Cynthia Erivo (Widows) en Dakota Johnson (Fifty Shades-trilogie, Suspiria).
DVD
Speelduur: 136 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 e.a.
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans e.a.

Extra’s:
• Het maken van Bad Times At The El Royale
• Galerij

Blu-ray
Speelduur: 142 minuten
Audio: Engels DTS-HD MA 7.1, Frans DTS 5.1 e.a.
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands, Frans e.a.

Extra’s:
• Het maken van Bad Times At The El Royale
• Teaser Trailer
• Galerij
• BioscooptrailerUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron