:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #21
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #21
Bron: DVD Info - Datum: 2019-06-13 - Geplaatst door: Didier
Met Hereditary zette Ari Aster zijn stempel op het horrorgenre. Met Midsommar wil hij dat nog eens overdoen. De film gaat over een koppel (Florence Pugh en Jack Reynor) die op reis in Zweden in de handen van een sekte vallen.



Als gezegd wordt Bill & Ted Face The Music de derde film in de Bill & Ted-franchise. Bill (Alex Winters) en Ted (Keanu Reeves) krijgen hierin elk een dochter en die worden vertolkt door Samara Weaving en Brigette Lundy-Paine.



Niet alle superhelden scoren. Regisseur Simon Kinberg moest toezien hoe X-Men: Dark Phoenix door de pers en fans neer gesabbeld werd. Ook aan de kassa liep het fout af.



YouTube heeft Leni Riefenstahls propagandafilm Triumph Des Willens verboden. YouTube beschouwt de invloedrijke film (zelfs The Empire Strikes Back is er op gebaseerd) tot de verboden categorie van “video’s die nazi-ideologie promoten of ophemelen ”.



Sandra Bullock gaat een tv-reeks die gebaseerd is op haar eigen jeugd produceren. De serie zal te zien zijn op Amazon Prime.



Regisseur Denis Villeneuve die je kent van Blade Runner 2049 zal voor Warner meewerken aan de serie Dune: The Sisterhood op Warner. De reeks draait rond de Bene Gesserit , wat een orde van vrouwen is uit de Dune-romans van Frank Herbert.



In Cannes was A Hidden Life van Terrence Malick één van de hoogvliegers. Er is weinig tijd voor rust, want de cineast is begonnen aan de opnames van The Last Planet, een film over het leven van Jezus Christus.



Netflix krijgt zware concurrentie. Er is al Apple en Disney en nu is er ook WarnerMedia rond Warner Bros. en HBO. De streamingdienst ligt nu al onder vuur voor hun dure abonnementsprijs (17 dollar per maand).



In 2016 werd Going Places opgenomen: de spin-off van The Big Lebowski die geregisseerd werd door John Turturro en gaat over zijn personage Jesus Quintana. Turturro liet zich inspireren door de klassieker Les Valseuses van Bertrand Blier met Patrick Dewaere en Gérard Depardieu. Wanneer de film in de zalen komt is nog niet bekend.



Steven Spielberg is bezig aan het schrijven van de horrorserie After Dark die te zien zal zijn op de streamingdienst Quick Bites of Quibi. Het gaat om korte verhalen die gemaakt zijn voor je smartphone. Ook Steven Soderbergh, Antoine Fuqua, Anna Kendrick en Laurence Fishburne gaan eraan meewerken. De afleveringen zullen enkel ’s nachts beschikbaar zijn.



John Cena die we al zagen in Bumblebee zal in het negende deel van de Fast & Furious-reeks spelen. Uiteraard is ook Vin Diesel van de partij.




Recent nieuws van dezelfde bron