:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE KID WHO WOULD BE KING
PERSBERICHT: THE KID WHO WOULD BE KING
Bron: Fox - Datum: 2019-06-28 - Geplaatst door: Werner
THE KID WHO WOULD BE KING

Beleef een magisch en hedendaags avontuur met het hele gezin
The Kid Who Would Be King is vanaf 31 juli verkrijgbaar op dvd

In deze fantasierijke film wordt het bekende verhaal van Koning Arthur en het Zwaard in een modern jasje gestoken. In tegenstelling tot de welgekende Koning Arthur, volgen we deze keer Alex, een jonge Britse scholier die het mythische zwaard Excalibur in zijn bezit krijgt. Met het krachtigste zwaard van de wereld in handen, komt Alex in een ongelooflijk avontuur terecht. Samen met vriend en vijand neemt hij het op tegen de middeleeuwse slechterik Morgana, de heks die de wereld wil verwoesten. Ook helpt de legendarische en machtige tovenaar Merlijn Alex een handje. Lukt het Alex om Morgana te verslaan en zo geschiedenis te schrijven?

Synopsis
In het epische avontuur The Kid Who Would Be King, komt de legende van Koning Arthur in een modern jasje weer tot leven. Alex ziet zichzelf als een gewone, onopvallende jongen totdat hij het mythische zwaard Excalibur in een steen gestoken vindt. Hij krijgt de opdracht met zijn vrienden en vijanden een nieuwe ronde tafel op te richten en samen met de legendarische tovenaar Merlijn (Patrick Stewart) de strijd aan te binden met de boosaardige heks Morgana (Rebecca Ferguson). De wereld is in gevaar en Alex moet de rol van leider op zich nemen, een rol die hij zelf nooit zou hebben opgenomen.

Cast
Acht jaar geleden regisseerde Joe Cornish Attack The Block en in 2019 keert hij terug met The Kid Who Would Be King. Voor deze spannende gezinsfilm castte hij Louis Ashbourne Serkis (zoon van Andy Serkis) als Alex. Ook komt de bekende tovenaar Merlijn terug, zowel als jonge jongen als oude heer. Die rollen worden respectievelijk vervuld door Angus Imrie en Patrick Stewart (Star Trek-kapitein Jean-Luc Picard). Andere grote rollen zijn weggelegd voor Dean Chaumoo als Bedders en Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Fallout, The Greatest Showman) als Morgana.
DVD
Speelduur: 115 minuten
Audio: Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Vlaams Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu’s: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels e.a.

Extra’s:
• Verwijderde Scènes
• Origins of a King
• Young Knights
• Kapsels, Make-Up & Kostuumtesten
• PromotiemateriaalRecent nieuws van dezelfde bron