:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI-MAART 2020
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI-MAART 2020
Bron: Lumière - Datum: 2020-02-07 - Geplaatst door: Werner
DELIVER US

Een thrillerserie van Deens huisleverancier van topdrama DR (Borgen, The Legacy, Ride Upon The Storm),  verfrissend, nieuw en prachtig filmisch geschoten! De serie won al de prijs voor Beste TV serie op het Geneva Film Festival. Uit het juryverslag: "The Danish drama is one of those rare shows with the ability to draw and stun viewers from all background and tastes. Chilling and absorbing, Deliver Us shakes its characters with moral dilemmas which the audience can relate to and cannot help but fully engage in."

Releasedatum dvd: 28/02

HIDE AND SEEK

Onze allereerste Ukrainian Noir! Vader en dochter spelen verstoppertje in hun appartement. Alles lijkt normaal, tot de vader zijn dochter nergens kan vinden… Later duikt op het internet een video op waarop het meisje een bordje met een cryptische set getallen vasthoudt. Ze blijkt de eerste te zijn in een reeks van mysterieuze verdwijningen in een kleine industriële stad. De jonge detectives Varta Naumova en Maksim Shumov nemen de complexe zaak op zich en worden geconfronteerd met hun eigen demonen.

Releasedatum dvd: 28/02

BABYLON BERLIN

Met Babylon Berlin, de duurste niet-Engelstalige televisiereeks ooit, legden de makers de lat meteen hoog. Maar de verwachtingen worden moeiteloos ingelost. De reeks neemt de kijkers mee naar het Berlijn van de jaren ’20 en focust op Gereon Rath, een oorlogsveteraan die nu als politie-inspecteur een afpersingszaak moet zien op te lossen.

Releasedatum dvd: eind maart 2020