:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL-MEI 2021
PERSBERICHT: RELEASES APRIL-MEI 2021
Bron: Lumière - Datum: 2021-03-27 - Geplaatst door: Werner
RELEASES APRIL 2021

Nieuw in april: het Zweedse kwaliteitsdrama The Restaurant Special, de nieuwste crimeserie over de vrouwelijke detective Huss (jawel, de dochter van) en een "soapy serial killer thriller" uit de pen van bestsellerauteur Camilla Läckberg: Lyckoviken.

THE RESTAURANT SPECIAL

Zomer 1951, de Löwander familie houdt een restaurant in Stockholm open. Hun dochter Nina had ooit een passionele relatie met de kok, Calle. Beiden zijn nu getrouwd. In het licht van de zomernachten flakkert hun liefde opnieuw op. Maar willen ze beiden de prijs betalen om hun harten te volgen? Is het echt zo dat liefde alles overwint? Of verwoest het net alles? The Restaurant is een van de grootste Scandinavische drama’s van de afgelopen jaren. Deze special van vier afleveringen neemt ons mee naar het Zweden van toen en de verboden liefde tussen Nina en Calle.

Genre: drama, romantiek
Regie: Måns Herngren
Cast: Adam Lundgren, Anna Bjelkerud, Charlie Gustaffson, Hedda Stiernstedt
Scenario: Johan Rosenlind, Malin Nevander, Ulf Kvensler
Productie: Heide Rydbeck
Herkomst: Zweden, 2020
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 4 x 60 min
Kijkwijzer: 9
Releasedatum dvd: 20 april

HUSS

Een must-see voor fans van Irene Huss! In deze nieuwe crimeserie treedt Katarina Huss in de voetsporen van haar moeder als detective. Als nieuwkomer in het korps moet Katarina niet alleen zien om te gaan met het harde leven in Göteborg maar ook met haar achterdochtige collega’s. Het team weigert haar te accepteren en het wordt nog erger wanneer Katarina promotie krijgt. Al snel komt ze terecht in een kluwen van corruptie en verraad.

Genre: crime
Regie: Annika Appelin, Jörgen Bergmark
Cast: Filip Berg, Hussein Al Saidan, Karin Franz Körlof, Kasja Ernst
Scenario: Jörgen Bergmark, Peter Lindblom
Productie: Yellow Bird
Herkomst: Zweden, 2021
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 10 x 45 min
Releasedatum dvd: 20 april


CAMILLA LÄCKBERGS LYCKOVIKEN

Een nieuwe "soapy serial killer thriller" uit de pen van bestsellerauteur Camilla Läckberg! Wanneer politieagente Johanna Strand terugkeert naar haar thuisstad Hammarvik voor haar moeders begrafenis, verwacht ze slechts enkele nachten te blijven. Als het lichaam van een jonge vrouw gevonden wordt, besluit Johanna te blijven en te onderzoeken wat er precies gebeurd is.

Releasedatum dvd seizoen 1 en 2: 25 mei